Diva Luciu: "Ador ciolanul afumat cu fasole". ntrebata care este mancarea ei favorita, bomba-sexy Nicoleta Luciu a fost mai sincera decat ar da bine la imagine si a declarat: "Ciolanul afumat cu fasole si salata de varza acra". Ne-o si imaginam pe senzuala bruneta infulecand cu pofta acest fel traditional romanesc, care are calorii cat un meniu de fast-food. Probabil realizand ca a gafat, actrita a dres busuiocul in acelasi interviu. "Am 1,75 metri si 53 kg. In weekend mananc tot ce vreau, iar in cursul saptamanii tin dieta. Dimineata mananc lactate, la pranz o salata cu peste ori carne sau o supa, iar inainte de culcare un baton de slabit". Nicoleta a marturisit ca este rasfatata si de sotul ei, Zsolt Csergo, cu preparate unguresti. "El este specialist in prepararea ficatului de gasca cu un sos dulceag-acrisor sau a mancarii cu varza rosie si miere", scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Cele mai bune rusoaice vin la Snagov. Prima petrecere "Playboy" Mansion din Europa va aduna pe 17 septembrie 2010, la Palatul Snagov, unele dintre cele mai sexy femei din lume. Pamela Anderson, gazda evenimentului, va fi secondata de patru playmateuri din Rusia si Ucraina, devenite celebre in lume. Julia Novoselskaya, Olga Yliyanova , Lera Rozova si Anastasia Shkodkina vor incinge imaginatia celor 300 de barbati care vor participa la eveniment, anunta Cancan.

Marina Dina e din nou singura: "Ne-am despartit definitiv!". Frumoasa asistenta a lui Mihai Morar la emisiunea "Rai da' buni", Marina Dina, este, din nou, singura, asa ca barbatii au la ce visa pana una-alta. Asta nu inseamna insa ca blonda este gata pentru o noua relatie. Marina a anuntat ca s-a despartit definitiv de Robert, refuzand insa sa comenteze motivele acestei decizii. "Da, ne-am despartit si e definitiv de data asta. E un moment peste care vreau sa trec cat mai repede si despre care nu vreau sa discut momentan", a declarat Marina Dina. Pentru ca schimbarea sa fie completa, asistenta lui Morar a hotarat sa se intoarca in casa parintilor sai pentru perioada de "refacere". "M-am intors la ai mei, unde e mai bine decat acasa?", a adaugat Marina Dina, informeaza Libertatea.

Catanga: "Fac sex in fiecare seara". Cantareata Cornelia Catanga si partenerul ei de viata Aurel Padureanu nu se sfiesc sa recunoasca faptul ca se iubesc precum doi adolescenti si ca au o viata sexuala activa si dupa 20 de ani de relatie. "Inca fac sex cu Padureanu, aproape in fiecare seara. Nu este nimic rau in a face dragoste, dar imi este cam rusine de baiatul nostru, Alexandru, nu vreau sa afle ca ma laud cu asa ceva. Sigur ca si el stie ce inseamna, insa este altceva sa auda lucrurile astea de la parintii lui", a declarat Cantanga, pentru Click! Cei doi nu au reusit pana acum sa-si oficializeze relatia, amanand momentul de mai multi ani: "Ma marit anul acesta, peste o luna, doua. Nu ne-am apucat inca de pregatiri, pentru ca nu o sa facem petrecere mare. O sa avem invitati doar cativa prieteni apropiati. Nu mai suntem tineri ca sa petrecem pana-n zori", a mai spus ea, scrie Click.

Corina Chiriac a cantat la puscarie. Cantareata Corina Chiriac a participat ieri la un spectacol de binefacere pentru detinutii de la Peniten-ciarul Poarta Alba. Alaturi de ea au mai urcat pe scena penitenciarului interpreta de muzica populara Stela Trifan si actorul Florin Oprica. La spectacol au asistat 100 de persoane private de libertate. Show-ul a fost inregistrat si va fi transmis pe circuitul inchis de televiziune al penitenciarului, pentru a putea fi urmarit si de ceilalti detinuti, anunta Cancan.

Madalin Voicu: "Bianca Dragusanu e doar o persoana, nu un personaj". Deputatul PSD, Madalin Voicu, nu este impresionat deloc de farmecul Biancai Dragusanu, ex-"blonda lui Bote", si nu o considera nici macar un personaj in societatea romaneasca. "Nu stiu ce poate sau nu poate sa faca Bianca Dragusanu, asta poate spune doar vreun fost, actual sau viitor partener. Bianca Dragusanu este doar o persoana, nu este un personaj. (...) Showbiz-ul nu trebuie schimbat, trebuie schimbate mentalitatile, deci trebuie sa intervenim acolo unde promiscuitatea, golania, subtirimea, lipsa de cultura isi face foarte repede locul, pentru ca populatia este receptor sau este buretele a ceea ce ii da scena, media, showbiz-ul. Daca ii dai tot timpul rahat, ea o sa miroasa a rahat, daca ii dai parfum, ea o sa miroasa a parfum. Daca as recomanda showbiz-ului ceva, ar fi sa se gandeasca si la bani, dar nu in primul rand", a declarat Voicu, informeaza Libertatea.

Rosse Marie, pipaita pe sani de Adrian Pescariu. Tanara mamica si stilistul vedetelor au fost protagonistii unui pictorial incendiar, aceasta fiind cea de-a doua sedinta foto topless a lui Rosse Marie. Rosse Marie este mandra de trupul ei si a acceptat sa pozeze in sanii goi, la numai un a dupa ce a devenit mama, pentru revista Mek. Indrazneata si nonconformista, Rosse Marie nu a avut nici o jena sa se lase pipaita pe sani de stilistul vedetelor, Adrian Pescariu. "Rosse este una dintre cele mai frumoase femei si a fost o onoare pentru mine sa facem acest pictorial impreuna", a declarat Pescariu, pentru Click.