Parintii Madalinei: "Nu mai putem! Trebuie sa spunem ce avem pe suflet". Mahniti si revoltati de zvonurile aparute dupa moartea fiicei lor, Eugenia si Ion Manole rup tacerea. La o luna de la inmormantarea regretatei artiste, parintii Madalinei Manole au decis sa spuna adevarul despre viata cantaretei, la "Acces direct" de la Antena 1. Prima editie din acest sezon a emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1, prezentata de Simona Gherghe, ii aduce astazi in platou pe sotii Manole. Pe parcursul intregii saptamani, parintii Madalinei vor dezvalui detalii necunoscute din copilaria, adolescenta si tineretea fiicei lor. Mai mult, Eugenia si Ion vor povesti si despre relatia cantaretei cu sotul ei, Petru. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Romanca ce-l terorizeaza pe Leo di Caprio a scapat de trei ori de la nebuni. Obsesia romancei Livia Bistriceanu pentru Leonardo DiCaprio si modul in care acesta a luat masuri impotriva ei au facut, zilele trecute, inconjurul lumii. Cu toate ca actorul a obtinut un ordin de restrictie impotriva femeii de 41 de ani, vedeta nu s-a linistit pe deplin, sustine presa americana. Desi o judecatoare din Los Angeles, SUA, i-a interzis romancei care locuia in Chicago sa se mai apropie la 90 de metri de Leonardo DiCaprio, acesta inca se teme pentru viata lui si a apropiatilor sai. Motivul? Livia Bistriceanu (ajunsa in America prin Loteria Vizelor in 1998) s-a dovedit a fi un om violent, in cei patru ani de cand e obsedata de superstar. Integral in Libertatea.

Iulia Tabacaru, bomba-sexy: "Vreau sani mai mari". Cristi Tanase, capitanul Stelei, ar putea regreta ca s-a despartit de Iulia Tabacaru (21 de ani). Supranumita "Bomba sexy", fosta lui iubita e decisa sa-si imbunatateasca aspectul fizic, motiv pentru care va recurge la implanturi cu silicon. Libertatea: Ti-ai gasit un alt iubit, dupa despartirea de Cristi Tanase? Iulia Tabacaru: Sunt o fata pretentioasa si nu ma cuplez cu oricine. Momentan sunt singura, pentru ca n-am gasit persoana potrivita, care sa merite dragostea mea. Faci plaja topless pentru a atrage privirile barbatilor? Stau la plaja fara sutien de multi ani, acesta nu este un obicei nou si nu fac topless pentru a fi privita. Daca barbatii se uita, eu nu am ce sa le fac. Oricum, ei raman doar cu privitul. Unii sustin ca te-ai ingrasat prea mult in ultima vreme. Cei care gandesc asa gresesc. Par grasa doar in poze. Cine ma vede in realitate isi schimba parerea. Eu cred ca arat destul de bine. Integral in Libertatea.

Raluca Sandu, botez fara tatal fetitei. Sarbatoare mare, ieri, in familia lui Mircea Sandu. Seful FRF si-a crestinat nepoata, pe micuta Simona, fiica Ralucai Sandu si a lui Ciro Castellano. Ceremonia a avut loc la Biserica Popa Soare, petrecerea la restaurantul Casa Mediterana, insa, de la ambele, tatal fetitei a lipsit. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal nu s-a uitat la bani atunci cand a venit vorba despre botezul nepoatei sale, micuta Simona, in varsta de patru luni. Mandru nevoie-mare, bunicul Mircea Sandu a dorit sa se ocupe personal de toate pregatirile pentru crestinarea micutei, eveniment care a avut loc ieri, la Biserica Popa Soare, in acelasi loc in care, in urma cu trei ani, Raluca Sandu se marita cu luptatorul Todd Medina. Integral in Click.

Bianca si-a dus "soacra" cu masina la Iasi. Sambata, Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au facut o escapada la Iasi, orasul natal al fotbalistului, impreuna cu mama acestuia, Magdalena Cristea. Pentru ca Bianca are permisul suspendat, dinamovistul a facut pe soferul. A fost sa-l vada la meci, cand Dinamo a jucat la Targu Jiu, iar acum isi petrece weekendul la Iasi, impreuna cu soacra. Bianca Dragusanu se transforma, incet-incet, in fata de casa. Desi pana acum doar fotbalistul Adrian Cristea a recunoscut, pe pagina personala de Facebook, ca si-a oficializat relatia cu Bianca Dragusanu, cei doi sunt practic de nedespartit in ultima perioada. Integral in Click.

Zavoranca si-a scos fundul la bronzat. Oana Zavoranu nu conteneste sa surprinda. Revista Ciao! a publicat in numarul existent pe piata o serie de fotografii care o infatiseaza in toata splendoarea ei, expusa pe un sezlong la plaja. Costumul de baie minuscul ales de Oana pentru o iesire la piscina nu mai reprezinta o surpriza din partea vedetei care, in urma cu trei ani, s-a intors din SUA cu bikini ce abia atingeau cativa centimetri patrati, insa fundul, extrem de bombat, da. Se pare ca sotia lui Pepe a trecut, voluntar, printr-o interventie de marire a feselor si, cum este si firesc, a simtit nevoia sa se laude cu investitia ei. Asa ca l-a luat pe Pepe si au iesit sa se bronzeze. Oana a profitat din plin de conjunctura si a incalecat sezlongul de nenumarate ori incercand, vezi Doamne, sa-si gaseasca pozitia ideala, dar atragand, de fapt, privirea asupra posteriorului ei "tunat". Integral in Cancan.

Noapte de cosmar pentru Delia. Sambata seara, in jurul orei 22, Delia si dansatorii ei au pornit catre Galati, unde urmau sa sustina un spectacol. Pe autostrada, la kilometrul 13, numar cu o puternica incarcatura mistica, motorul masinii, un Volkswagen Touareg, s-a oprit pe nepusa masa. Contrariata, Delia a incercat sa-l reporneasca, mai ales ca orice abatere de la programul prestabilit ar fi determinat-o sa intarzie la spectacol. Nu a avut nici cea mai mica sansa. A telefonat la Bucuresti si a solicitat o platforma pentru SUV-ul defect si o alta masina pentru a-si continua drumul. Desi nu spera, a ajuns la timp la Galati si la ora 02.00 dimineata a urcat pe scena. Aproape ca se luminase de ziua cand a pornit inapoi spre casa. Nici prin cap nu-i trecea ca ar putea face a doua pana in aceeasi zi, cand Mercedesul la volanul caruia se afla a derapat puternic. Ii explodase un cauciuc pe spate. Integral in Cancan.

Andra: "Ma simt frumoasa atunci cand sunt iubita". Catalin Maruta a fost pus in postura de redactor sef al revistei Unica si a fost nevoit sa o ia la intrebari pe sotia lui Andra. Andra i-a raspuns disciplinata la fiecare intrebare si a marturisit ca se simte foarte frumoasa atunci cand vede ca este iubita si cand oamenilor dragi le e dor de ea. "Atunci cand ma simt iubita, normal, atunci cand simt ca oamenilor dragi le e dor de mine. Si, nu in ultimul rand, ma simt mai frumoasa atunci cand intru in atmosfera piesei pe care o cant"., a spus Andra, conform Unica. Integral in Cancan.