Botezatu organizeaza betii cu Delia. Catalin Botezatu a povestit ca el si cantareata obisnuiesc sa petreaca impreuna si sa se urce pe mese. Bote a recunoscut ca-i place sa consume alcool si ca organizeaza baute impreuna cu Delia. "In urma cu doua saptamani, intr-un club, ea era pe scena, eu pe masa", a declarat designerul la "Acces Direct". "Este rezultatul faptului ca ne simtim bine. Si nu conteaza ce cred ziaristii sau alti oameni", a mai spus el. Catalin Botezatu a povestit ca, din cauza bauturii, a ratat doua prezentari de moda: "La una n-am mai ajuns, iar pe cea de-a doua am organizat-o prin asistenti. Eram praf si pulbere", scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

George Copos, din nou tatic. Revista Ciao! detoneaza, astazi, o bomba: milionarul George Copos, in varsta de 57 de ani, urmeaza sa fie din nou tata dupa ce amanta lui este insarcinata in patru luni si jumatate. Primele amanunte legate de relatia extraconjugala a omului de afaceri cu una dintre angajatele sale au fost publicate tot de Ciao!, in urma cu trei ani. Atunci, revista a dezvaluit ca Elena Stoica, o simpla secretara la Crowne Plazza, locuia intr-un apartament de lux si conducea un BMW nou, fapt care a alimentat banuielile ca femeia nu era chiar o secretara obisnuita, mai ales ca era vizitata acasa de... patronul ei. Copos a fost surprins de paparazzii Ciao! cand isi parca autoturismul departe de locuinta Elenei Stoica si purta pe cap un fes, pentru a nu fi recunoscut, anunta Cancan.

Bianca Dragusanu: "Vreau sa arat lumii ca pot fi o femeie serioasa". Asistenta lui Dan Capatos in emisiunea "Un show pacatos", Bianca Dragusanu, s-a saturat de apelativul "blonda lui Bote" si isi doreste, odata cu schimbarea culorii parului sau, sa demonstreze tutoror ca nu doar scandalurile mondene o pot aduce in centrul atentiei. "Urmeaza un nou sezon al emisiunii asa ca m-am gandit ca o schimbare a imaginii este binevenita. Imi doresc foarte mult ca lumea s-o cunoasca pe adevarata Bianca Dragusanu. Vreau sa arat lumii ca pot fi o femeie serioasa din toate punctele de vedere, o sa incerc sa evit sa vorbesc despre viata mea personala, despre care s-a facut atata tam-tam. Vreau ca lucrurile sa capete o alta nuanta, mult mai reala, despre caracterul si omul care sunt eu", a declarat Bianca pentru emisiunea "Observator", informeaza Libertatea.

De data asta a incurcat-o! Paris Hilton, patru ani de inchisoare?! Vedeta a fost oficial acuzata de posesie de substante interzise si risca ani grei de inchisoare. Paris si iubitul ei, Cy Waits au fost arestati vineri in Las Vegas, dupa ce masina in care se aflau a fost trasa pe dreapta de politistii care au simtit mirosul fumului de marijuana. Potrivit raportului intocmit de oamenii legii, lucrurile s-au complicat foarte mult pentru ca din geanta vedetei a cazut o punga alba, in timp ce ea isi cauta balsamul de buze. Panicata, Paris a spus ca a imprumutat poseta de la o prietena si ca era convinsa ca acea pungulita alba era de fapt un pachet de guma, relateaza hollywoodrag.com. "Nu stiu cine mi-a pus cocaina in poseta. Este o inscenare", au fost cuvintele lui Paris. In consecinta, politistii i-au facut analizele si lui Waits, descoperind ca se afla la volanul masinii sub influenta stupefiantelor, scrie Click.

Cauta angajat care sa fie non-stop la dispozitia ei. Diva Jennifer Lopez, in varsta de 41 de ani, a fost lasata balta de asistenta sa personala, in urma cu cateva saptamani. De atunci, artista cauta o inlocuitoare, insa fara succes, pentru ca pretentiile lui Jennifer sunt foarte mari. Diva vrea o asistenta personala care sa fie la dispozitia ei 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana. Ba, mai mult, aceasta trebuie sa fie foarte organizata, mereu cu zambetul pe buze, chiar daca este obosita, punctuala, sa se trezeasca devreme, sa aiba initiativa, sa fie sensibila, sa stie sa se descurce in orice situatie, si, la nevoie, sa faca si pe bona pentru gemenii artistei, Max si Emme, si sa se priceapa si la bucatarie. Salariul oferit de vedeta este de 4.500 de dolari pe luna, insa deocamdata nimeni nu se inghesuie sa lucreze pentru ea, anunta Cancan.

Simona Sensual vrea sa se faca instructor de fitness. Dupa ce a pus chiar ea in practica cateva miscari bine definite care au ajutat-o sa slabeasca si sa-si tonifice corpul, Simona Sensual vrea sa le invete si pe alte femei cum sa arati bine. Astfel ca, fosta prezentatoarea a rubricii Vremea din Libertatea se gandeste serios sa se faca instructor de fitness. "Am invatat cateva exercitii scurte care te ajuta sa-ti tonifici fiecare parte a corpului si am zis ca ar fi interesant sa impart experienta mea si cu alte tinere dornice sa arate bine", ne-a spus Simona Sensual, informeaza Libertatea.

Un panou cu Julianne Moore goala a fost interzis in Venetia. Iata ca Julianne Moore nu reuseste sa se fie pe placul tuturor, oricat s-ar stradui. Sau mai bine zis, oricat s-ar dezbraca. Venetienii, spre exemplu, au spus un "Nu!" categoric unui panou publicitar in care vedeta apare goala, partile intime fiindu-i acoperite numai de o poseta. Primarul Venetiei a refuzat din start ideea, considerand ca vedeta din "Far From Heaven" nu are ce cauta goala in Piata San Marco, scrie Click.