Badea catre Huidu: Ti-o dau la cioc. Raspuns: Cu ce? Ca ti s-a uscat! Intr-o rafuiala ce pare a fi fara sfarsit, Huidu a facut pasul spre impacarea cu Mircea Badea, prin intermediul unui mail. "Ba nu te mai faci bine! da-mi un telefon unde sa te sun poate mergem la o bere sau la un suc sa te mai potolesti odata", i-ar fi scris Serban Huidu lui Badea. Ce a facut realizatorul emisiunii "In gura presei"? A postat mesajul pe blogul sau, cu tot cu numarul de telefon al carcotasului, cu comentariul "V-ati prins cum e personajul?" Insa lui Huidu a avut grija sa-i dea un mesaj mult mai personalizat: "Ti-o dau la cioc". Cel putin asa a dezvaluit Serban pe blogul sau. "Acum va puteti inchipui cat s-au scremut neuronii lui sa nascoceasca aceasta replica? Cat de tare si-a folosit sinapsele pentru aceste 5 cuvinte? Cat umor, ce ironie fina e degajata de acest mesaj! Ba atat poti? Asta e nivelul tau? Cu ce sa faci una ca asta ma nandroloane ambulante, ca ti s-a uscat si a cazut de la atatea anabolizante cate ai crapat in tine. Pai atunci te las sa-ti duci crucea mai departe ca esti distrus rau!", a fost replica lui Serban Huidu, titreaza Click!.

carucuvedeteFoto: Colaj foto

Lady Gaga isi pune la conservat rochia din fasii de carne de vita. Controversata rochie realizata din fasii de carne de vita purtata de Lady Gaga la gala premiilor MTV Video Music, care a avut loc pe 12 septembrie, va fi conservata prin uscare. Designerul Franc Fernandez, care a creat rochia, a declarat: "Rochia va trece printr-un proces de uscare, dupa care va fi "arhivata"". Recent, Lady Gaga a pozat imbracata in carne cruda pentru coperta editiei japoneze a Hommes Vogue, starnind astfel protestele asociatiei pentru protectia animalelor People for the Ethical Treatment of Animals (PETA). Activistii pentru drepturile animalelor au fost furiosi din cauza ca Lady Gaga a pozat imbracata doar in niste bucati de carne rosie cruda pe post de bikini, informeaza Libertatea.

Luciu, experta in scene de sex. Stie cum sa se pozitioneze. Dupa mai multe proiecte la Acasa TV, in care, conform scenariului, a fost nevoita sa renunte la haine in fata camerelor de filmat, Nicoleta Luciu a invatat ce si cum trebuie sa faca, astfel incat scenele de sex sa nu-i mai dea batai de cap. Nicoleta Luciu se descurca de minune in telenovela "Iubire si onoare", unde o interpreteaza pe Soraya, cea de-a doua sotie a seicului Aziz, alias Augustin Viziru. Culmea este ca bruneta nu a intampinat greutati la secventele filmate in pat cu Augustin Viziru, ci la acelea in care a trebuit sa execute celebrele dansuri orientale. "Nu spun ca este usor sa joci scenele de sex, dar in timp am capatat experienta, stiu cum sa ma pozitionez fata de camera, astfel incat filmarea sa iasa din prima. Pentru mine, de exemplu, in "Iubire si onoare", partea de bellydance a fost mai dificila", a declarat Nicoleta Luciu, scrie Cancan.

Pamela a poftit la covrigi. Nici nu a plecat bine din Romania actrita Pamela Anderson, in varsta de 43 de ani, ca a fost silita sa se achite de un alt angajament profesional. De data aceasta, blonda a fost solicitata la Atena, oras pe care si-a dorit sa il viziteze de vreme ce a gasit timp sa iasa la plimbare si sa ii strabata strazile la pas. Nimeni nu stie daca Pamelei i-a placut capitala Greciei. Un lucru insa e sigur. Diva s-a indragostit de covrigii cu susan pe care il comercializa un vanzator ambulant. Actrita si-a cumparat vreo doi si i-a devorat pana la ultima firimitura in timp ce traversa strada pe rosu, scrie Cancan.

Adelina Pestritu recunoaste: "Nu ma mai marit cu Liviu". Adelina Pestritu prefera sa traiasca in pacat decat sa devina din nou sotia lui Liviu Varciu si sustine ca nu va mai ajunge vreodata in fata altarului. Mai mult, ea spune ca nu are de gand sa aiba curand copii. Cu toate ca i-a raspuns cu un 'Da' hotarat fostului sau sot, Liviu Varciu, cand acesta a cerut-o in casatorie, in direct la PRO TV, Adelina nu mai vrea sa ajunga in fata altarului. "Am spus 'Da' pentru rating, totul a fost improvizat, iar inelul pe care mi l-a pus pe deget era al cuiva din regie. Nu ma voi mai marita niciodata cu Liviu. Actele ne-au distrus casnicia. Din momentul in care ne-am casatorit, au inceput problemele. Relatia noastra o sa mearga mai bine daca nu vom fi sot si sotie. Deocamdata ne este bine asa", a precizat Adelina pentru Libertatea.

Viorel Lis si-a invinetit sotia. Fostul primar al capitalei, devenit intre timp un personaj monden, s-a suparat pe sotia lui dupa ce aceasta a lovit masina si a lovit-o. "Sunt suparat pe ea pentru ca a lovit masina. Unul loveste si altul plateste", a declarat suparat Viorel Lis la "Acces Direct". Oana a refuzat sa intre in platoul emisiunii alaturi de sotul sau, ea fiind adusa de asistenta emisiunii. Pe fata ei se putea vedea o vanataie uriasa. La finalul emisiunii, cei doi au marturisit ca totul este o farsa, in replica vizavi de intelegerea Adelinei Pestritu cu reporterul unui tabloid de a regiza un sarut cu Liviu Varciu, in fata primariei Capitalei, informeaza Click!.