Laura Cosoi regina sanilor goi. Castigatoarea detasata a votingului "Alege vedeta cu cei mai frumosi sani", demarat de CANCAN pe data de 20 septembrie, este Laura Cosoi. Blonda fara interventii estetice a surclasat vedete cu busturi de dimensiuni mult mai generoase, obtinand 25% dintre voturile a aproape 50.000 de cititori. Ea a fost urmata de Bianca Dragusanu, care are silicoane (23%), si, pe locul al treilea, de Inna (19%), care - de asemenea - nu are operatii, scrie Cancan.

carul cu vedeteFoto: Hotnews

Catalin Botezatu: "Ca sa ma raneasca, oamenii imi spun ca sunt bulangiu si ca am facut puscarie". Nu multa lume stie, dar inainte de a ajunge manechin, Catalin Botezatu se pregatea pentru o cariera in fizica. Parintii lui si-au dorit sa fie inginer sau medic, dar se pare ca destinul i-a rezervat cu totul altceva. La inceputul carierei sale de manechin, Catalin Botezatu castiga aproximativ 10.000 de lei pe luna, ceea ce pe vremea aceea era echivalentul unui salariu de ministru. La 24 de ani a devenit milionar in marci, dar a pierdut bani la fel de repede cum i-a si castigat. "De cinci-sase ani am aceasta perioada de insomnie. Adorm foarte tirziu si nu pot fara somnifere. Iau celebrul Frontin. E un somnifer mai soft, adevarul e ca m-am si obisnuit cu el, dar nu vreau sa iau ceva mai puternic, ca sa nu ma topesc si sa ajung sa fiu dependent de somnifere(...) Pe fondul stresului si al nedreptatilor care mi s-au facut, am facut cancer de colon, m-am operat la Detroit. Mereu mi-am asumat trecutul meu. Ca sa ma raneasca, unii oameni mi-au spus tot timpul doua lucruri: ca sunt bulangiu si ca am facut puscarie. Puscaria a fost, de fapt, arest preventiv. Iar bulangiu nu sunt", a declarat Catalin Botezatu, titreaza Libertatea.

Fiica Monicai Columbeanu se pregateste pentru cariera in modelling! Monica Columbeanu si-a luat fiica in vacanta petrecuta in Los Angeles. Irina s-a simtit in elementul ei, iar sub indrumarile mamei a incaltat doua perechi de pantofi. Moni a mers impreuna cu fiica, Irina, si cu mama ei, petrecandu-si timpul in compania modelului Amra Silajdzic, care era tot cu fiica, Sofia. Se pare ca talentul si frumusetea s-au transmis genetic. Irina s-a incaltat cu doua perechi de pantofi si a purtat o palarie cocheta. Nu numai ca s-a incaltat cu pantofii cu toc cui inalt de 10 centimetri, dar Irina a si defilat prin fata camerei de filmari ca o adevarata diva. A schimbat doua perechi de pantofi si parea dispusa sa prezinte mai multe tinute, doar este "un model", scrie Cancan.

Vezi prima imagine cu Jessica Alba goala! Frumoasa Jessica Alba intotdeauna a spus ca nu va aparea goala in vreun film, insa producatorii peliculei "Machete" au convins-o: actrita a aparut goala! Desi in luna februarie a acestui an declara tare si raspicat in revista Scarlet ca nu se va dezbraca pentru camerele de luat vederi, se pare ca Jessica Alba s-a razgandit. Fotografia este cat se poate de edificatoare, iar vedeta confirma ca este una dintre cele mai sexy prezente de la Hollywood, informeaza Libertatea.

Cristina Szeifert: "Mutu este o papusa de baiat". Cristina Szeifert, model de succes in Italia, a marturisit ca dintre Adrian Mutu si Cristi Chivu, cei mai buni fotbalisti romani ai momentului, ii plac mai mult trasaturile primului. "I-am vazut pe Mutu si pe Chivu doar la televizor, dar, cu siguranta, Adrian e mult mai dragut. Are trasaturi dulci. E o papusa de baiat", ne-a dezvaluit sora Brigittei Sfat, iubita lui Ilie Nastase. Cristina recunoaste insa ca nu e foarte pasionata de fotbal. "Nu ma las impresionata cu una, cu doua. Sunt o femeie puternica si stiu sa traiesc pe picioarele mele, fara a face compromisuri. In plus, fotbalul nici nu ma pasioneaza foarte tare", a continuat sexoasa blonda, care a primit, recent, propunerea de a poza pentru Playboy Italia, relateaza Libertatea.

Adelina isi plimba cainele in geanta de 1.500 de euro! Adelina Pestritu, fosta sotie a lui Liviu Varciu, este din ce in ce mai atasata de cainele sau, un bichon maltez alb, pe care l-a salvat de la moarte. Vedeta a scos din buzunar opt milioane de lei vechi pentru a-l cumpara de la un pet-shop din Campina, unde nu era deloc ingrijit. Acum, micutul Nobby este rasfatat mai ceva ca un print si are jucarii cat pentru o gradinita. De departe insa, cel mai costisitor cadou pe care l-a primit este o geanta Gucci, in valoare de peste 1.500 de euro, special creata pentru el, informeaza Click!.

Kim Kardashian: Nu am nevoie de un barbat. Kim Kardashian, care in trecut a avut relatii cu jucatorul de fotbal American Reggie Bush si cu Cristiano Ronaldo, este de parere ca ar putea sa fie la fel de fericita si fara un barbat langa ea. Cu toate acestea, vedeta in varsta de 29 de ani spera ca intr-o zi sa intalneasca adevarata dragoste, pentru ca viata e mai frumoasa. Simt ca nu am nevoie de un barbat, dar, in acelasi timp, sunt o romantica incurabila. Cand ai pe cineva langa tine, totul e mai distractiv. Kim intentioneaza sa stea departe de barbati, cel putin pentru o perioada, dar daca intre timp ii va aparea in cale "Mr. Perfect", isi va face si timp de intalniri, anunta Click!.