Scandalul produs de Becali a bagat-o pe mireasa in perfuzii. Gigi Becali a provocat scene de groaza la nunta unuia dintre nepotii sai - Toma -, care a avut loc duminica seara, la Palatul Stirbei. Ametit de mai multe pahare de sampanie si extrem de nervos ca un italian a invitat-o pe fiica sa cea mare la dans, patronul Stelei a sarit sa-l bata pe impertinentul pretendent al Theodorei, care are doar 15 ani. Scena, una destul de violenta, i-a speriat serios pe restul invitatilor. Cel mai mult a avut de suferit mireasa, Alina. Fata a lesinat si a fost chemata de urgenta o salvare si i s-a administrat o injectie cu glucoza pentru a fi readusa in simtiri, scrie Cancan.

colajFoto: Colaj foto

Maruta si-a lasat mustata. Invitati in aceasta seara la emisiunea Happy Hour, cantaretii de muzica populara Petrica Matu Stoian si Niculina au facut show. Cei doi au decis sa se razbune pentru faptul ca anul trecut Maruta l-a lasat pe Matu Stoian fara mustata si i-au intors prezentatorului TV gluma. Catalin Maruta nu a avut de ales si a trebuit sa se lase ras de catre invitatul sau, scrie Libertatea.

Adelina si Liviu se vad in fiecare zi. Cei doi fosti soti, Adelina Pestritu si Liviu Varciu, traiesc o a doua perioada de cunoastere si de redescoperire, motiv pentru care ei inca nu locuiesc impreuna. Cu toate acestea petrec foarte mult timp impreuna si se intalnesc in fiecare zi. "Ma vad in fiecare zi cu Liviu. "Tot timpul liber pe care il avem, in acordam unul altuia. Ne-am vazut si in aceasta dimineata, la micul dejun, a declarat Adelina. Detalii in Cancan.

Caramitru vrea 10.000 de euro pentru melodia cu Loredana. "Buna seara, iubito! Te-astept ca din cer/ Sa-mi aduci continente de palid mister!"- sunt versurile pe care le recita Ion Caramitru in melodia Loredanei Groza. Dupa 22 de ani de la lansare, Caramitru cere judecatorilor sa-i fie recunoscute drepturile patrimoniale asupra melodiei, in calitate de artist-interpret. Actorul mai cere instantei sa oblige casele de productie Mediapro Music and Events si Electrecord la plata unor daune totale de 10.000 de euro, pentru includerea acestei piese, fara acordul lui, pe albumul "Loredana - My love" (2007), relateaza Click.

Blanket, fiul fostului bodyguard al lui Michael Jackson. Fostul bodyguard britanic al lui Michael Jackson sustine ca el este tatal natural al lui Blanket, in virsta de 8 ani, si este pregatit sa ceara custodia acestuia daca mama lui Jacko va pati ceva. Matt Fiddes, in virsta de 32 de ani, spune ca mezinul artistului a fost conceput folosindu-se sperma sa, in schimbul careia Jacko era dispus sa-i ofere o suma grasa de bani. "A vrut sa-mi dea 600.000 de euro in schimbul donarii mele de sperma, insa l-am refuzat. Nu puteam accepta banii, pentru ca era prietenul meu bun". Cititi mai mult in Ziarul National.

Oana Lis, cu soferul la o degustare de vinuri. Oana Lis mai nou vine la evenimente insotita de soferul personal si nu de sot, de Viorel Lis. Ea a participat recent la o degustare de vinuri care a avut loc pe terasa Beauty Lounge-ului Shades. Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu magazinul de vinuri La Chambre, care a propus spre degustare trei sortimente de vin rosu. Astfel Oana Lis, clienta fidela a salonului a vrut sa deguste vinurile si a venit insotita de un sofer tinerel care pe langa faptul ca a avut grija de Oana si i-a carat geanta si o haina, a profitat de ocazie si a degustat si el cele trei sortimente de vinuri, desi trebuia sa o conduca inapoi acasa pe doamna Lis. Detalii in Libertatea.

Andreea Patrascu isi risca viata pentru Cabral. Cabral a cerut-o pe Andreea de nevasta in genunchi, nu inainte insa de a se asigura ca ii impartaseste atat dragostea, cat mai ales pasiunile pentru carting, ATV si kiteboarding sau zmeu. Mai mult, lui ii place sa traiasca periculos, fiind dependent de adrenalina, pe cand ea este sfioasa ca o scolarita. Totusi, Cabral a reusit sa o convinga sa-si invinga frica, asa ca treptat-treptat, Andreea a prins microbul sporturilor extreme. Daca asta-vara, ea a probat kiteboarding-ul - sau zmeul, mai pe romaneste - de curand Andreea s-a avantat si pe pista de carting, unde a prins gustul vitezei. Pe larg, in Click