Diana-Iguana: "Adelina Pestritu este o femeie frumoasa". Ajunsa vedeta peste noapte, Diana Stefanescu a intrat in selecta lista a fetelor care au fost cuplate cu burlacul Liviu Varciu. Desi au fost impreuna doar doua saptamani, cea poreclita "Iguana" a avut tupeul sa-i dea papucii fostului component al trupei L.A. Libertatea.ro i-a solicitat frumoasei in varsta de 26 de ani un altfel de interviu in care numele "Liviu" sa nu apara.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Directoarea liceului unde a invatat Inna: "Era o eleva stearsa". Inna, celebra cantareata care a "rupt" nu doar topurile din Romania, ci si pe cele din America, batandu-se pentru primul loc cu Lady GaGa, a fost o adolescenta stearsa. Spune acest lucru chiar directoarea liceului unde a invatat bruneta, in Mangalia. Cine si-ar fi inchipuit ca, pana sa se lanseze in lumea muzicala, Inna a fost o fata modesta, linistita, care nu prea atragea atentia? Ei bine, este adevarat! Am descoperit asta la Colegiul Economic din Mangalia, liceul pe care cantareata de 23 de ani l-a absolvit in anul 2005. Nu mica ne-a fost mirarea sa constatam ca directoarea unitatii de invatamant, Anisoara Teodorescu, ne-a spus intr-o prima faza, foarte convinsa, ca Inna nu a invatat acolo. Integral in Libertatea.

Monica Columbeanu pare decisa sa ramana definitiv in America. Revenita pentru cateva zile in Romania, Monica Columbeanu a acceptat sa vorbeasca, in exclusivitate pentru Libertatea, despre alegerea ei de a ramane in Statele Unite si despre viata ei, dincolo de Ocean. Libertatea: Cum ai ajuns sa stai in America si cum ai reusit sa semnezi contractul cu Elite Model Management? Monica Columbeanu: Cred ca a fost mana destinului... Venisem intr-o scurta vacanta in Los Angeles, strict pentru a ma relaxa si pentru a filma pentru emisiunea "By Monica Columbeanu". Din cercul meu de cunostinte fac parte persoane care activeaza in lumea modellingului. Mi s-a propus sa vin sa lucrez aici si eu am acceptat bucuroasa. Principalul motiv pentru care am fost de acord cu propunerea lor a fost pentru ca imi doream sa studiez in America, imi doream sa invat engleza foarte bine. In cateva luni, imi faceam deja bagajul pentru Orasul Ingerilor.

Sotul si parintii Madalinei, pacaliti de acelasi escroc. Oricat de mult se urasc, tot au ceva in comun! Parintii Madalinei Manole si sotul ei, Mircea Petru, au fost pacaliti de un escroc. Plin de tupeu si de imaginatie, individul care e acum cautat de Politie a "stors" de la ei bani frumosi. Reteta? A pretins ca are informatii pretioase despre moartea cantaretei. A facut rost de cateva zeci de milioane, apoi s-a facut nevazut. Nu inainte sa inventeze povesti care au pus pe jar toata familia Madalinei Manole, scrie Click.

Catalin Maruta a confirmat: "Da, Andra este insarcinata". Vedeta ProTv care prezinta emisiunea Happy Hour a confirmat ca sotia sa, Andra este insarcinata in aproape patru luni. "Imi doresc sa fie un copil sanatos", a afirmat Catalin Maruta cand a fost interbat ce isi doresc: o fetita sau un baietel. "Da, Andra este insarcinata", a fost declaratia facuta astazi pentru Adevarul de Seara de Catalin Maruta. El a confirmat astfel zvonurile lansate de unele ziare care se bazau pe surse din cadrul ProTv. Intrebat ce isi doresc o fetita sau un baietel, vedeta de televiziune a spus ca isi doreste sanatate pentru copilul lor. "Suntem casatoriti de doi ani si ne doream ca in vara aceasta sa se intample asa ca suntem foarte fericiti", a mai spus Maruta. Integral in Click.

"Shobby" de la Codul Penal a chefuit la un botez si s-a urcat beat la volan: Liber dupa ce a omorat o gravida. "Shobby" se afla la volanul unui autoturism Renault Laguna si se intorcea de la un botez unde, spune el, a consumat mai multe pahare de vin. De altfel, in urma testului, s-a dovedit ca avea o alcoolemie de 0,99 la mie in aerul expirat. Martorii spun ca mergea cu viteza foarte mare, iar la sensul giratoriu a acrosat parapetul de metal de pe marginea drumului, dupa care a ricosat pe celalalt sens de mers, unde a intrat direct intr-o Dacie care circula regulamentar. Masina s-a facut zob, iar tanara de 32 de ani aflata la volan, care era insarcinata in sase luni, a murit, desi medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o jumatate de ora. Pasagera din dreapta ei a fost grav ranita, in schimb "Shobby" a scapat fara nicio zgarietura. Imediat dupa accident, el a fugit de langa masina, dar un jandarm l-a retinut. Dupa cum sustine, nu ar fi vrut sa scape, ci doar sa isi faca nevoile. Integral in Cancan.

Fosta sotie a lui Madalin Ionescu, lovita de depresie? Pana nu demult, Mihaela avea o viata si o familie aproape perfecte. Ea era maritata cu un barbat celebru, cu care avea doi copii frumosi. In urma cu cateva luni, totul s-a transformat intr-un cosmar. Madalin Ionescu a intentat divort si a parasit caminul conjugal pentru a se putea iubi, in vazul tuturor, cu subalterna lui, Cristina Siscanu. Desi, privite din afara, toate acestea nu par atat de grave, pe Mihaela par ca au distrus-o. De atunci nu a mai zambit deloc. Imaginile surprinse de paparazzii Cancan in ultimele zile o infatiseaza pe aceasta extrem de abatuta de parca nimic pe lume nu o mai bucura, semn ca starea ei se agraveaza pe masura ce timpul trece si singuratatea devine apasatoare. Nici macar compania copiilor ei nu o mai scoate din aceasta stare.