Bianca Dragusanu, stapana pe casa lui Cristea! Bianca se simte in apartamentul lui Cristea mai bine ca acasa. Si-a adus prietenele in vizita, iar fotbalistul a sunat la interfon cand a ajuns acasa, semn ca i-a cedat cheile iubitei sale. Bianca si Adrian Cristea au spulberat misterul povestii lor de dragoste si, in sfarsit, au recunoscut ca se iubesc. Si iata ca fosta blonda a lui Bote nu este numai stapana pe inima lui Cristea, ci si pe apartamentul lui, situat intr-un cartier rezidential din Titan. Bianca are masina parcata aproape in fiecare zi in fata blocului, semn ca petrece mai mult timp acolo decat la ea acasa. Mai mult chiar, cuibusorul de nebunii al celor doi indragostiti s-a transformat si in locul ideal pentru petreceri in pijama, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Inna se ascunde de admiratori. Inna a devenit un nume nu doar pentru piata muzicala romaneasca, ci mai ales pentru cea straina. Solicitata tot mai des sa cante prin orasele Europei, Inna de abia mai are timp sa revina la baza, in Romania. Iar atunci cand vine in tara sta putin si este mai tot timpul ocupata cu intalniri, interviuri si alte businessuri de VIP. Curios este ca, daca la inceput facea tot ce ii statea in putinta sa fie remarcata, acum ea isi canalizeaza eforturile in sens invers, straduindu-se sa atraga cat mai putin atentia. Fotografiata de paparazzii CANCAN in timp ce iesise de la o cafenea de pe bulevardul Decebal impreuna cu managerul ei, Inna este destul de greu de recunoscut, anunta Cancan.

Sexy Braileanca se mandreste cu jobul ei: "Fac bani usor si nu duc grija zilei de maine". Sexy Braileanca, pe numele real Florina Mihaila, a revenit pe plaiurile mioritice si este mandra ca a reusit sa stranga bani frumosi de pe urma show-urilor porno pe care le-a avut intr-un bordel din Germania. Incantata de meseria sa, blonda marturiseste ca a reusit sa-si cumpere un BMW Seria 7 pe care a dat 26.000 de euro si sustine ca inca incaseza bani de pe urma imaginii sale. "Da, mi-am luat masina cu banii mei facuti in club. Am stat o luna si jumatate in Germania, la Dusserdolf, am mai strans si acolo bani si cu ce am avut mi-am cumparat masina. Sunt imaginea unui club din Germania, acolo unde dansez si fac si show-uri erotice. De exemplu, la noi castig 500 de euro, am doua show-uri pe saptamana si fac 1000 de euro pe saptamana. In Germania se plateste cu 7-800 de euro", a spus aceasta, informeaza Libertatea.

Ramona Lazuran, acuzata de fostul iubit ca se prostitueaza pentru 500 de euro. Joe Librescu, fostul iubit al Simonei Dichiseanu, sustine Ramona Lazuran nu s-a lasat vizitata acasa decat pentru 500 de euro. "Prima oara cand a intrat la mine in masina, m-a intrebat de ce am un X3, ca fostul ei prieten avea un X5. Am vrut sa merg la ea si mi-a zis ca pentru 500 e pregatita pentru orice", a marturisit Joe Librescu la "Acces Direct". Fostul "iepuras" Playboy, care a avut o aventura si cu Mugur Mihaescu, s-a aratat foarte surprinsa de acuzatii si spune ca nu este nimic adevarat. "Este o minciuna mare cat casa aceea a noastra. M-a agatat la un restaurant si mi-a facut o propunere profesionala, sa apar intr-un film documentar, asa ca am stabilit o intalnire. Apoi m-a intrebat daca ma intereseaza sa apar in revistele de scandal. Este un om lipsit de credibilitate", a declarat Ramona, scrie Click.

Andreea Marin adora sa arate bine. Fosta prezentatoare a unui show de televiziune, Andreea Marin stie ce inseamna imaginea si cat de mult atarna pentru o femeie faptul ca are parul coafat, pielea fina sau unghiile impecabile. Asa ca isi gaseste mereu timp pentru saloanele de infrumusetare. Paparazzii revistei Spy au fotografiat-o pe bruneta intrand agale in salonul Miko Palace, la ora 17.39. Trei ore mai tarziu, adica la 21.25, "Zana" iesea radioasa din incinta centrului de infrumusetare, cu parul frumos coafat si o manichiura perfecta. In plus, in ultima vreme, Andreea a scapat de cateva kilograme, semn ca tratamentele pe care le urmeaza isi fac pe deplin efectul, anunta Cancan.

Monica Columbeanu: "Il iubesc pe Irinel ca la inceput". Monica Columbeanu sustine ca, desi este foarte ocupata cu numeroasele proiecte pe care le desfasoara in Los Angeles, relatia dintre ea si sotul ei Irinel Columbeanu este la fel de frumoasa ca la inceput. Vedeta a declarat ca timpul petrecut departe de sotul sau nu le schimba sentimentele, ba dimpotriva. "Da, eu zic ca inca imi iubesc sotul la fel ca la inceput. Sunt foarte sigura ca si el ma iubeste la fel", a declarat Monica Columbeanu in cadrul emisiunii Happy Hour. Monica a negat vehement orice zvon privind destramarea casniciei ei. Nu, nu divortez. M-am saturat sa tot aud asta. Nu planuiesc sa fac asa ceva. Imi voi imparti viata", a mai spus Monica Columbeanu care recunoaste totusi ca ii place foarte mult viata in Los Angeles, informeaza Libertatea.

Blonda lui Iri despre iubitul drogat: "M-a amenintat ca ma arunca de la etajul 50". Mariana Rosca a marturisit ca a trait un calvar alaturi de iubitul ei libanez, care bea si se drogheaza de 25 de ani. "Problemele au inceput mai de mult, dar s-au agravat in ultimii trei ani. Am incercat sa-i explic ca nu e bine, dar unei persoane care a folosit drogurile si alcoolul in ultimii 25 de ani nu mai ai ce-i face. Am fost la psiholog de atatea ori, dar el avea o minte bolnava. Abia in ultimul an am inceput sa avem relatii intime pentru ca din cauza viciilor nu putea intretine relatii sexuale", a declarat blonda lui Iri la "Acces Direct". Mariana a povestit un episod violent, care a avut loc de ziua ei, in prezenta parintilor sai, chiar inainte de a pleca din Liban. "De ziua mea, in ianuarie, a baut foarte mult si a devenit foarte violent. A dat muzica mai tare, a intrat in baie si cand s-a intors a devenit alta persoana. Nu stiu ce a consumat acolo, parca innebunise. A inceput sa tipe la mine, a devenit violent verbal si i-am dat o palma. Atunci m-a scuturat si m-a aruncat pe pat. M-a bruscat si era gata sa-mi dea una. M-a amenintat ca ma arunca de la etajul 50", a mai spus ea, scrie Click.