Din cauza silicoanelor, Alina Puscas a fost la un pas de moarte. Cu toate ca acum e incredibil de sexy, modelul Alina Puscas, interpreta rolului principal din telenovela 'Narcisa salbatica', de la Antena 1, a trebuit sa indure foarte mult pana sa ajunga sa arate asa. Fotomodel de profesie, frumoasa Alina Puscas a luat, acum cinci ani, decizia de a-si imbunatati lookul si a apelat la un cunoscut medic estetician din Bucuresti, pentru a-si pune implanturi mamare, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu nu mai vrea sa auda de fratii din televiziune: In vacanta nu m-a sunat nimeni. Oana Zavoranu isi continua azi confesiunile incepute ieri, in ziarul Libertatea, legate de decizia ei de a lipsi o perioada de la majoritatea emisiunilor de televiziune. Zavo spune ca e suparata pe prezentatori, care o suna doar cand au nevoie de rating, scrie Liberatatea.

Dana Savuica slabeste ca Demi Moore. Vedeta face masaj cu un super aparat, care o ajuta sa dea jos kilogramele in plus, la fel ca starurile de la Hollywood. Are 40 de ani, dar nu se da batuta in fata trecerii timpului si ramane la fel de sexy ca la 20 de ani. Dupa cateva mici interventii chirurgicale, Dana Savuica a apelat la un super aparat pentru a scapa de celulita, scrie Click.

Moni da 10.000 $ ca sa traiasca la Los Angeles. Viata la Los Angeles e scumpa. Desi a dat uitarii statutul de sotie de milionar si traieste modest, Monica e nevoita sa munceasca din greu pentru a se putea intretine. Ea scoate din buzunar 10.000 de dolari lunar ca sa supravietuiasca in America, impreuna cu mama si cu fiica ei, scrie Click.

Smiley a avut pentru o noapte doua dansatoare sexy. Iubitul Laurei Cosoi are mare lipici la fetele frumoase si sexy. Sambata seara, in timpul incendiarului sau concert, in Clubul "Blue Night", din Regie, solistului i s-au alaturat doua dansatoare sexy, care i-au luat fata frumuselului solist cu miscari lascive si provocatoare, spre deliciul masculilor aflati in public, scrie Click.

Madonnei i-au disparut ca prin minune defectele fizice. In cea mai recenta reclama pentru Dolce&Gabbana, imaginea cantaretei Madonna a fost prelucrata la greu cu ajutorul programului de calculator Photoshop, diferentele dintre lookul real al divei si cel din poster fiind mai mult decat evidente, scrie Cancan.

S-a electrocutat pe scena. Incident. Andrei de la Alb Negru a tras o sperietura zdravana la Panciu, unde a sustinut un concert pe vreme ploioasa. Din cauza apei de pe scena, care a ajuns si la cablurile instalatiilor de sunet, cantaretul s-a electrocutat in momentul in care a atins una dintre schelele scenei. Observand incidentul si socul suferit de colegul lui, Kamara a interpretat live si partea lui Andrei, scrie Cancan.

Inainte sa se impace cu Adelina, Liviu i-a recunoscut Dianei-Iguana: "Nu sunt un barbat adevarat". Cu siguranta, Liviu Varciu a fost tentat sa se intoarca in bratele Dianei Stefanescu inainte de a fi din nou cu Adelina, fosta sa sotie. Cel putin asta reiese din convorbirile de pe mesageria instant dintre cei doi fosti amorezi. Actorul nu doar ca a rugat-o insistent pe Iguana sa-l ierte, ci i-a si transmis acesteia ca o sa o mai caute, ingnorand decizia ei de a se desparti definitiv, scrie Libertatea.