Adelina Pestritu: "Ilinca Vandici e o... pasarica ciripitoare". Blondele si brunetele din showbiz au inceput sa se atace intre ele. Ilinca Vandici s-a luat de Adelina Pestritu si Monica Columbeanu pe motiv ca acestea nu reprezinta modele pentru tineri si ar face orice sa apara pe primele pagini ale ziarelor. Adelina Pestritu a contraatacat spunand: "E invidioasa ca nu e ea in locul meu", scrie Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Dana Rogoz, barmanita de lux. Dana Rogoz, vedeta postului Acasa, a facut o adevarata reprezentatie la deschiderea cafenelei Pose de pe bulevardul Decebal. "Abramburica" s-a bagat dupa tejgheaua barului si a incercat cateva cocktailuri magice sub atenta observatie a colegei sale de trust Adela Popescu, scrie Cancan.ro.

Perversul de pe Targu Ocna il provoaca pe Ionut Atodiresei: "Vreau sa ma bat cu el in ring". "Vreau sa ma bat cu el in ring. Sunt constient ca sunt niste reguli. Nu pot sa scot eu pantoful si sa dau in el. Am mai facut sport si stiu ce inseamna asta. Eu l-am invitat sportiv la o lupta. Vrea sa-i dau bani pentru lupta asta. Nu este o suma mare pentru ca nici el nu poate sa care mult." Citeste tot articolul pe Libertatea.ro.

Bianca Dragusanu: "Da, este adevarat ca nu am vrut sa fac sex pe bani cu fostul meu iubit". Bianca Dragusanu a marturisit ca toate informatiile si fotografiile publicate care dezvaluie o convorbire dintre asistenta lui Dan Capatos si fostul ei iubit sunt adevarate si a incercat sa explice limbajul vulgar pe care l-a folosit in timpul dialogului, scrie Cancan.ro.

Spectacol la deschiderea Bamboo Cluj. La doua saptamani de cand i-a cantat Pamelei Anderson, Sylvia a fost invitata la deschiderea oficiala a clubului Bamboo din Cluj-Napoca. Cantareata a sustinut un recital in fata a peste 1.500 de oameni, care au umplut pana la refuz cel mai luxos club din Transilvania. Sylvia a fost singura vedeta invitata sa cante la acest eveniment si a oferit un show de zile mari, alaturi de cele doua dansatoare ale sale si de DJ Rynno, informeaza Cancan.ro.

Catalin Botezatu a facut preinfarct, dar a venit la "Happy hour"! Vedeta a venit invitat la emisiunea "Happy Hour", direct de la spital. In ultimele 10 zile, inima lui Bote a avut de suferit, si se pare ca a facut un preinfarct din cauza oboselii. Insa, designerul a cerut sa nu fie internat, special pentru a veni la emisiunea prezentata la Maruta. Evident, discutia a ajuns imediat la Cristea si Bianca Dragusanu. Bote a spus ca l-a sunat cineva dimineata si ca i-a spus ca l-a facut si pe Cristea celebru. Maruta l-a rugat sa nu fie rau si gelos, mai ales pentru ca Printul era cunoscut si inainte de toata povestea cu Bianca, pentru escapadele sale. Afla mai multe de pe Click.ro.

Claudiu Sara: "Botezatu strica piata, transforma gastele de balta in lebede de show-bizz". Sara este suparat de faptul ca designerul Catalin Botezatu strica piata show-bizzului. "Botezatu, o multime de femei frumoase vor sa fie cu el pentru ca transforma gastele de balta in lebede de show-bizz". Afla mai multe pe Libertatea.ro.