Iri catre blondele din jacuzzi: "Ati venit aici pentru p***a!". Florentina si Anca au fost invitate in studio la Dan Capatos pentru a vorbi despre filmarea in care au aparut in jacuzzi alaturi de Irinel Columbeanu. Cele doua blonde au povestit cum au evoluat lucrurile de la club pana acasa la Irinel la Izvorani, apoi au dat cateva detalii picante despre seara cu pricina. Anca si Florentina sustin ca "s-au jucat" doar cu Irinel si ca nu a avut loc niciun contact sexual. Motivul pentru care acest lucru s-a petrecut este, se pare, faptul ca Irinel a fost extrem de "explicit" atunci cand le-a explicat de ce le-a adus acasa. Anca: Eu am intrat in apa tot imbracata. Noi am vrut sa ne jucam, nu sa ne-o tragem cu el. Daca vroiam cu adevarat, ne-o trageam cu el, ca nu era nicio problema. Nu s-a intamplat nimic pentru ca mi-a spus direct: Auzi da pentru ce crezi ca ati venit voi aici? Ati venit aici pentru p***a direct, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Catalin Crisan si-a refuzat fosta nevasta. In loc sa se simta magulit de propunerea Luciei Bubulac, care l-a vrut printre invitatii speciali ai concertului prilejuit de lansarea albumului ei, "Doi trecatori", Catalin Crisan, fostul ei sot, i-a spus raspicat "nici vorba". La mai bine de un an de la divort, fosta sotie a lui Catalin Crisan revine in forta pe piata muzicala cu un album de autor, a carui lansare va avea loc pe 15 octombrie la Palatul Copiilor. "L-am invitat pe Catalin sa vina sa cante in cadrul spectacolului, dar a refuzat. Mi-a spus ca va fi in sala", a declarat Lucia Bubulac pentru CANCAN. Prezenta lui Catalin Crisan la eveniment are o singura explicatie. Pe 15 octombrie, Raris, fiul lui si al Luciei, implineste sapte ani. Mai mult, artistul va avea ocazia sa asculte piesa "Impreuna vom fi mai puternici", cantata de Lucia impreuna cu cei doi copii, Daria si Raris, anunta Cancan.

Bianca Dragusanu: "Sanziana Buruiana ar fi venit imediat la Cristea acasa". Fosta blonda a lui Bote, Bianca Dragusanu, este o femeie curioasa din fire asa ca zilele trecute a intrat pe contul de messenger al iubitului sau, Adrian Cristea, pentru a vedea ce domnisoare si l-ar mai dori. Asistenta emisiunii "Un show pacatos" nu a avut mult de asteptat ca fetele i-au si cazut in plasa. Una dintre victime este chiar o frecventa aparitie in viata mondena, Sanziana Buruiana. "A inceput sa trimita pupici si inimioare, printre primele. Evident ca i-am raspuns. Habar nu avea ca vorbeste cu mine. Ea, si mai era una, Elena Duta, de asta chiar n-am auzit in viata mea. Sanzi era dispusa sa vina la Adrian acasa, in secunda doi. Mi-e si greata de fetele astea, unele chiar sunt asa usor de pacalit. Sau, poate, asta e felul lor, nu-i treaba mea. Oricum, mi se pare josnic sa tragi de un barbat si sa fii disponibila oricand. Am auzit si eu ca Sanziana are un iubit. As intreba-o atunci, de ce sta la vrajeli cu alti barbati?", a declarat Bianca, informeaza Libertatea.

Catalin Botezatu e pregatit pentru moarte: si-a facut testamentul. Din cauza problemelor cu inima pe care le are de cativa ani, designerul a decis sa-si faca testamentul. Bote a recunoscut ca nu prea are timp sa se ingrijeasca de propria persoana si ca, in urma cu cinci ani, a abandonat tratamentul medicamentos dupa cateva luni. "Ma intreba cineva de ce nu ma insor. Pentru ca sunt angrenat in atatea proiecte, incat nici macar de mine nu am timp sa ma ocup", a explicat el la "Acces Direct". Tocmai de aceea, acesta este pregatit de tot ceea ce este mai rau. "Mi-am facut testamentul intr-o perioada mai proasta. Acum doi ani, dupa momentul cu prapastia. E o chestiune normala moartea", a marturisit Catalin, scrie Click.

Supermodelul Tatiana Marinescu, sexy pe strazile Bucurestiului. Fotomodelul international de origine romana Tatiana Marinescu, a revenit de curand in tara unde a realizat o sedinta foto pentru un magazin de mobila de lux din Capitala. Tatiana, cunoscuta peste hotare ca fiind imaginea Kanal D Turcia dar si pentru shootingurile pentru cele mai cunoscute branduri din lume, a acceptat sa devina imaginea magazinului Care si a realizat un set de fotografii incendiare pe strazile Bucurestiului, sub privirile trecatorilor care au fost hipnotizati de frumusetea manechinului nostru. Astfel timp de aproape 6 ore Tatiana a pozat in tinute foarte sexy pe Bulevardul Primaverii si ne-a declarat ca este foarte multumita de ceea ce a iesit, anunta Libertatea.

Tiziano Ferro recunoaste ca e gay: "Mi-as fi dorit sa am un iubit!". Tiziano Ferro nu mai vrea sa se ascunda si a recunoscut public ca are alta orientare sexuala. Acesta a marturisit ca este gay si ca face acest anunt pentru a putea sa-si traiasca viata fericit. "De foarte mult timp nu m-am simtit bine cu mine insumi si toata aceasta situatie a devenit din ce in ce mai greu de suportat. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa recunosc ceea ce sunt pentru a trai o viata fericita. Au existat multe zvonuri ca as fi trait o viata dubla si ca eu eram, de fapt, cu un barbat. In realitate nu a fost asa. Mi-as fi dorit sa am un iubit, insa nu am avut pe nimeni", a declarat artistul pentru Vanity Fair, varianta italiana, informeaza Cancan.

Robbie Williams socheaza: "Imi doresc un copil homosexual!". Proaspat casatorit, Robbie Williams se gandeste deja la urmasi. Cantaretul marturiseste ca ar fi la fel de fericit daca ar avea un fiu sau o fiica, dar nu s-ar supara nici daca urmasul sau ar fi homosexual. Invitat la emisiunea "Kyle and Jackie O", de pe postul 2Day FM, Robbie Williams a declarat: "Vreau un copil homosexual. Am vorbit despre asta cu sotia mea si asta ne dorim, indiferent ce este", scrie Click.