Monica Columbeanu, despre aventurile lui Irinel: "O sa-i spun sa fie mai atent data viitoare". Monica Columbeanu a marturisit ca mariajul cu miliardarul Irinel Columbeanu scartaie si ca nu mai are incredere in sotul ei, insa nu are de gand sa renunte la acesta, deoarece ii este foarte recunoscatoare. Chiar daca miliardarul a fost surprins in ipostaze tandre cu doua blonde focoase in jacuzzi-ul de la vila sa, Monica a spus ca nu-i va face acestuia niciodata reprosuri, deoarece nu considera ca are dreptul. "Sunt doua fete care isi doresc expunere. Noi ne-am mai confruntat de-a lungul casniciei cu astfel de persone si probabil se va mai intampla asta. Nu pot sa-i spun lui Iri decat ca data viitoare sa fie mai atent. Am atatea lucruri importante de facut incat nu o sa ma impiedic de aceste accesorii. Pentru mine casnicia inseamna mult mai mult, iar fetita mea merita o familie. Nu vreau sa ma uit la asemenea imagini, pentru ca nu-mi plac. Nu i-am cerut lui Irinel nicio explicatie, dar mi-a dat un million de mesaje cu tot felul de explicatii, care pe mine nu m-au interesat. Nu vad sensul unei discutii, pentru ca raspunsurile pe care le voi obtine sunt evidente. Eu nu fac scandal, nu cer explicatii. Ii sunt prea recunoscatoare pentru ceea ce a facut pentru mine si ma gandesc ca poate nu este treaba mea ce face. Am ajuns in situatia in care ma gandesc ce e mai bine pentru Irina. O sa-i accept multe lucruri pentru ca nu cred ca am dreptul sa-i reprosez ceva", a spus Monica. in emisiunea "Acces direct", informeaza Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Roxanei Ilie i-au crescut sanii de la sex. Manechinul crede ca bustul i s-a marit subit de cand are o viata sexuala activa si regulata. Roxana Ilie a postat, ieri, pe adresa sa de Facebook o serie de fotografii in care sanii sai par mult mai mari decat in realitate. Modelul, care s-a declarat in nenumarate randuri impotriva implanturilor cu silicon si a recunoscut ca isi indeasa buretei in cupa sutienelor ca sa dea iluzia de volum, spune ca s-a trezit asa... peste noapte. "Sunt sanii mei naturali. Nu am facut nimic. Cred ca mi s-au marit pentru ca acum am o viata sexuala constanta", ne-a dezvaluit Roxana "reteta" sa minune, relateaza Cancan.

Oana Lis: "La 19 ani imi umpleam sutienul cu sosete". Oana Lis recunoaste ca in adolescenta apela la tot felul de artificii pentru a crea imaginea unui bust mai voluptuos. "Cand am inceput relatia cu Vio, la 19 ani, aveam sanii foarte mici. Imi umpleam sutienul cu sosete ca sa para mai mari", ne-a declarat Oana. Acum insa, vedeta nu mai e nevoita sa-si indese tot felul de obiecte in sutien, ba din contra. "Toate sutienele mi-au ramas mici. Trebuie sa-mi dea Viorel bani sa merg la mall sa-mi cumpar altele. M-am maturizat, am devenit o femeie in toata regula, si am pus si cateva kilograme pe mine. Din cauza asta sanii imi ies din sutien acum", ne-a mai spus sotia lui Viorel Lis, anunta Click!.

Oana Turcu ii face masaj pe bicepsi lui Mitoseru. Mihai Mitoseru este unul dintre VIP-urile de la noi care are grija de corpul sau" in special de muschi. Pentru ca e foarte bun prieten cu Oana Turcu, importator Ardes in Romania, Mito i-a facut o vizita, zilele trecute, la sediul, firmei pentru a-i cere sfatul" in frumusete. Oana, sotia prezentatorului tv, Cristi Brancu, l-a primit cu bratele deschise si chiar si-a ajutat prietenul sa se unga cu crema. Mitoseru s-a dat cu o lotiune de tonifiere si marire a masei musculare care l-a facut sa se simta ca un macho-man imediat. La scurt timp dupa ce a plecat Mito de la sediu l-a urmat Luis Lazarus care a vrut sa-si ingrijeasca muschii de luptator, in asteptarea intalnirii cu noua sa iubita, cu un masaj cu balsam de rozmarin". Asa ca s-a intins pe masa in biroul Oanei si s-a lasat uns" de o maseuza profesionista, scrie Libertatea.

Mircea Badea nu a vrut sa stea pe locul unde au stat bisexualele lui Iri. Mircea Badea a fost invitat la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1 ca sa cante din nou impreuna cu formatia Magnolia. Realizatorul emisiunii "In gura presei" nu a vrut sa ia loc pe canapea acolo unde au stat cele doua femei care au facut sex cu Irinel in jacuzzi. "Unde au stat domnisoarele lui Iri?", a intrebat Badea si s-a asezat in celalalt capat. Dupa ce Badea a cantat la "Un show pacatos", Oreste, invitat si el, a spus: "Cand canta, Mircea suna ca orgasmul lui Irinel Columbeanu", informeaza Cancan.

Corpul lui Tom Cruise arata semne ale batranetii. Este clar: chiar si pentru un super-star ca Tom Cruise trecerea timpului este nemiloasa. Cei 48 de ani se vad din plin in corpul actorului care a fermecat milioane de fani din lumea intreaga. Cruise nu poate lupta impotriva imbatranirii, asa cum o arata o serie de fotografii publicate de tabloidul britanic Daily Mail, din timpul filmarilor la "Misiune imposibila 4", care se desfasoara in Praga. Diferentele sunt cu atat mai vadite daca privim cum arata in 1986, in pelicula "Top Gun". Cu toate acestea, indragitul actor este capabil in continuare sa participe activ la scene solicitante din punct de vedere fizic. Joi, el a filmat o scena in care a sarit de acoperisul unui imobil pe un vehicul in miscare, spre admiratia echipei de productie, titreaza Click!.

Victoria Beckham: "Cand il vad pe David gol, imi dau seama cat sunt de norocoasa". Victoria Beckham este mandra de casnicia pe care o are cu fotbalistul David Beckham si spune ca, in ciuda zvonurilor care au aparut privind relatia lor, se simte foarte norocoasa ca are langa ea un astfel de barbat. "Cand il vad pe David gol, imi dau seama cat sunt de norocoasa", a spus fosta Posh Spice. Intrebata daca are de gand sa renunte la SUA pentru a se reintoarce in Anglia, asa cum se zvoneste, sotia lui David Beckham spune ca pe taramul american se simte ca acasa si nu o sa renunte la acesta prea curand, anunta Libertatea.