Amantele lui Iri o compatimesc pe Monica Columbeanu! Dupa ce au fost acuzate ca sunt lipsite de moralitate fiindca au aparut in presa cu un film in care Irinel isi insela sotia, Anca si Flore au declarat ca vor sa-si ceara scuze fiicei Monicai, care va avea de suferit din cauza acestui scandal. Cele doua blonde care au patruns in dormitorul Monicai Columbeanu si l-au filmat pe sotul acesteia in ipostaze indecente au declarat vineri la Acces Direct ca nu-si doresc sa fie in locul fotomodelului. "Suntem si noi femei si ne-am pus in situatia ei ca si femei si nu ne-am dori sa fim in locul ei. Nu am venit sa ne cerem scuze. Poate singura persoana careia trebuie sa-i cerem scuze este fetita lor care va suferi pe viitor. Noi nu am vrut sa obtinem nimic cu aceasta filmare. Nu avem de ce sa ne cerem iertare Monicai. Irinel este cel care trebuie sa-i ceara scuze.", au declarat fetele, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Mihaela Radulescu a pus pe jar un mulatru cu ochii albastri. Mihaela Radulescu nu are motive sa regrete retragerea din lumea televiziunii din Romania, pentru ca se bucura in continuare de popularitate si in calitate de cetateana anonima la Monte Carlo. Vedetei i se intampla sa fie remarcata pe strada de diverse persoane care nu pot sa treaca pe langa ea fara sa incerce sa intre in vorba. Asa cum reiese din fotografiile facute si trimise revistei Ciao! de un roman ce si-a facut vacanta la Monte Carlo, Mihaela a fost curtata elegant de un cubanez care a pus ochii pe ea la o terasa de langa mare, unde vedeta se oprise dupa ce isi dusese fiul la scoala si citise o carte pe un dig de pe faleza. In timp ce isi continua lectura la o masa de la terasa unui bar, Mihaela a fost abordata de un mulatru exotic care, politicos, a intrat in vorba cu ea. Dupa amabilitatea de care a dat dovada diva in discutie este foarte probabil ca ea sa-l fi cunoscut pe cubanez. Cei doi au stat putin de vorba, dar Mihaela a plecat singura, dandu-i cateva sfaturi la plecare, pe care mulatrul le-a primit cu un zambet larg, anunta Cancan.

Raluca Lazarut: "Iubitul meu mi-a luminat viata in ultimele sase luni". La 27 de ani, Raluca Lazarut se simte o femeie implinita din toate punctele de vedere. Emisiunea "SuperBingo Metropolis" pe care o prezinta alaturi de Escu la Antena 1se afla in topul celor mai urmarite productii din grila postului din Baneasa, a intalnit marea dragoste in persoana doctorului Tiberiu Irimia si, in doua saptamani, se va muta in prima ei casa. "In maximum doua saptamani ma voi muta. Mai astept sa vina din Italia biblioteca plus mobilierul de baie, si ma declar oficial la casa mea. (...)Mobilierul e modern, dar cu influente romantice, vintage, de aceea ii si spun "casuta de poveste". Am niste tablouri la care tin tare mult, fiecare cu povestea lui. In living am ales doua lampadare la care visam de cand am cumparat locuinta si pe care le-am gasit la un targ de antichitati. Imi plac oglinzile, asa ca in baie am optat pentru una alba patinata, iar in dressing am pus una vintage, primita cadou de la o prietena draga", a spus Raluca Lazarut, informeaza Libertatea.

Adelina: Inca mai port inelul de 5.000 de euro de la fostul iubit! Adelina si Liviu s-au impacat insa au "semnat" un pact nescris, ca fiecare dintre ei sa se bucure de libertate, in cuplu. Desi amandoi sunt foarte gelosi, se pare ca bruneta profita din plin si face tot ce-i sta in putinta pentru a vedea cat de mult il tin nervii pe iubitul ei. A pozat cu sanii la vedere, merge in club cu fetele si continua sa poarte si superbul inel cu diamante, oferit de fostul ei iubit, afaceristul timisorean Sorin Boiangiu: "Am facut curat cu el si i-a sarit o piatra. Dar il duc la reparat si il voi purta din nou. Eu nu am nimic ce sa-i reprosez lui Sorin, s-a purtat impecabil cu mine", a declarat Adelina, pentru Click.

Marina Dina a fost pedepsita ca nu a vrut sa scoata banii. Blonda lui Morar a simtit pe pielea ei ce inseamna sa nu le faci pe plac cersetorilor. Abordata de un pusti de 14 ani pe cand astepta culoarea verde a semaforului, Marina s-a prefacut ca nu-l vede, iar asta a fost cat pe ce sa o coste scump. Daca reuseste sa scape de exigenta agentilor de circulatie cu un zambet larg, o privire galesa si un decolteu perfect... tunat, Marina nu este iertata de cersetorii care ii bat in geam si pe care ii ignora. Zilele trecute, blonda a trait o experienta care probabil ii va fi invatatura de minte. Aflata la un semafor, la ceas de seara, asistenta lui Morar a fost abordata de un pusti de 14 ani care i-a cerut "cativa banuti". Probabil satula de astfel de episoade, Marina a decis sa-l ignore. Baiatul a insistat, ea l-a refuzat, o data, de doua ori... In cele din urma, inainte sa renunte definitiv, micul cersetor a facut o ultima incercare, dar folosindu-se de o metoda abuziva. Pustiul a scos un cui si a amenintat-o pe asistenta lui Morar ca daca nu scoate banii, ii va lasa o amintire de toata frumusetea pe portiera masinii. Doar culoarea verde a semaforului a salvat situatia si a facut ca aceasta poveste sa se termine fara victime sau pagube morale, anunta Cancan.

Colegul dinamovistului Cristea, despre Bianca Dragusanu: "Daca ti-o prind pe panarama ti-o calc in picioare". In urma ultimului scandal in care a fost implicat Adrian Cristea, anume postarea unor imagini indecente pe Internet, colegii de echipa ai dinamovistului sunt foarte revoltati, motiv pentru care, Catalin Munteanu l-a si avertizat pe acesta ca "o calca in picioare" pe frumoasa blonda. "Ne-ai scos din minti cu prostiile tale. Daca ti-o prind pe panarama, ti-o calc in picioare. Esti un prost, isi bate joc de tine", i-a spus Catalin Munteanu lui Adrian Cristea. Pe de alta parte, Bianca Dragusanu se scuza spunand ca fotografiile cu Cristea in pielea goala se aflau pe laptopul ei, pe care l-a inmanat unui amic ca sa i-l repare. De atunci, spune blonda, au fost publicate imaginile, iar laptopul n-a mai aparut, odata cu amicul care s-a facut nevazut, informeaza Libertatea.

Noua Nicoleta Luciu s-a dezbracat pentru un pictorial incendiar! Adina Barbu, cunoscuta ca fiind "Noua Nicoleta Luciu" sau "Femeia cu un kilogram de silicon in sani", a acceptat sa renunte la textila in favoarea unui produs sexy si provocator: un pictorial dedicat barbatilor cu gusturi alese. La 1,70 metri, 52 kg, 60 cm talie si 90 cm solduri, Adina Barbu are 96 cm in bust si este recunoscuta ca fiind femeia cu cele mai mari silicoane din Romania. Si, datorita acestui "mic" amanunt, barbatii ii cad la picioare precum mustele. Recent, Adina a realizat un pictorial incendiar pentru site-ul onlinecafe.ro. Sub indrumarile fotografului Dragos Cristescu, noua Nicoleta Luciu a demonstrat ca "marimea conteaza", scrie Click.