Simona Sensual a fugit de la emisiunea lui Capatos, cu tot cu lavaliera. Simona Sensual a fost invitata de Dan Capatos in emisiunea "Un show pacatos" pentru a discuta despre scandalul furtului caruia i-a cazut victima in spalatoria auto la care lucreaza si "Perversu' de pe Targu Ocna". Se pare ca Simona s-a contrat cu "Perversu'", invitat si el, inainte de inceperea emisiunii si a plecat cu tot cu lavaliera ce-i fusese montata. "I-am spus ca daca nu se opreste din jigniri, nu trebuie sa se astepte la altceva nici din partea mea. Oricum, asa ii sta ei cel mai bine, fugind", a povestit "Perversu'" cearta sa cu Simona. Dan Capatos a facut un apel ironic la Simona pentru a o convinge sa aduca lavaliera inapoi. "Ne trebuie lavaliera pentru invitatii de maine seara, care nu vor fugi inainte sa intre in direct", a glumit prezentatorul, scrie Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Cu 1700 de euro, te distrezi cu Anna Lesko la petrecere. Desi criza este in toi, iar concertele si evenimentele sunt din ce in ce mai putine, unii artisti isi mentin pretul ridicat pe piata, speculand probabil oportunitatea oferita de balurile de boboci. Potrivit Stirile ProTV, unele formatii cer chiar si 2.500 de euro pentru o reprezentatie. Sursa citata sustine ca cele mai scumpe trupe ar fi Akcent, SIMPLU si Smiley iar preturile nu includ costurile de transport, cazarea sau masa si nici cele pentru echipamentele de sunet. Lista preturilor pentru artisti, potrivit sursei citate, a fost intocmita de Star Management, anunta Click!.

Maria Dragomiroiu socata de pozele porno ale cuplului Darie-Pandrea: "Or fi fost drogati?". Lumea artistica si opinia publica sunt inca in stare de soc dupa ce, luni, in presa, au aparut fotografii erotice din dormitorul sotilor Iurie Darie (81 de ani) - Anca Pandrea (64 de ani). Cea mai revoltata de ipostazele explicite in care cei doi actori s-au lasat fotografiati a fost interpreta de muzica populara Maria Dragomiroiu. "Nu-mi vine sa cred. Am ramas muta, ca si voi. Nu se poate asa ceva! Asa mari actori sa faca asa ceva! Ei sunt niste exemple! Ceva e in neregula... eu cred ca se intampla ceva cu creierul uman... pai, tinerii cum sa reactioneze, daca asemenea somitati fac asa ceva? Un tanar care face o prostie o sa spuna: "Stai, domne, daca acesti oameni au aparut asa, eu de ce sa nu fac ca ei?". Poate nu au realizat ce fac! Ce s-o fi intamplat cu dansii? Or fi fost drogati?... Mintea mea refuza sa gaseasca o explicatie logica...", spune, suparata interpreta, citata de Libertatea.

Copos va avea o fetita de la amanta! George Copos se pregateste sa devina tatic a doua oara. Nu cu sotia sa, Cristiana, ci cu amanta, Elena Stoica, una dintre angajatele sale de la Crowne Plaza. Femeia, in varsta de 31 de ani, insarcinata in cinci luni, l-a anuntat pe patronul echipei din Giulesti ca va naste in februarie o fetita. Planeta se scufunda - asa cum ii place lui George Copos sa repete - insa lucrurile nu stau deloc rau pentru finantatorul Rapidului. Cel putin pe plan sentimental si in afara casniciei. Asta pentru ca amanta lui, Elena Stoica, promovata peste noapte de la stadiul de secretara la cel de director de marketing la una dintre firmele lui Copos, l-a anuntat in urma cu doua luni ca este insarcinata. Omul de afaceri a primit cum nu se putea mai bine vestea, anuntand-o personal pe sotie despre sarcina iubitei lui cu 26 de ani mai mica decat el, scrie Click!

Nu te mai doare piciorul, Bianca? Fotoreporterii Libertatii au surprins-o, in noaptea de luni spre marti, pe Bianca Dragusanu la volanul masinii sale. Insotita de Adrian Cristea, blonda a condus fara sa se mai planga ca o doare piciorul pentru care a ajuns la Urgente. Bianca Dragusanu si iubitul ei, Adrian Cristea, au fost surprinsi, marti, dupa miezul noptii, in timp ce se plimbau cu masina blondei prin Bucuresti. Asistenta lui Dan Capatos de la "Un show pacatos" (Antena 1) era la volan si, evident, trebuia sa-si foloseasca piciorul drept, cel atat de "grav" afectat acum cateva zile, cand a ajuns la Urgente plangandu-se ca si-a facut praf membrul, relateaza Libertatea.

Monica, ce-ti mai plac barbatii incinsi! Inainte sa plece in SUA, Monica Columbeanu s-a distrat cu prietenii asa ca pentru "ultima data". Si cum la orice petrecere de ramas bun fetele isi fac de cap, nici Moni nu a ezitat sa-si dea liber la distractie. Doamna Columbeanu a fost invitata speciala a unei prezentari de rochii de seara dintr-un club bucurestian. Dupa eveniment, diva, alaturi de Adrian Pescariu, Rose-Marie Florescu si alte manechine, si-a facut de cap la o masa VIP cu multe sticle de sampanie. La un moment dat, potrivit unei surse, la masa si-a facut aparitia un tanar incins dupa frumoasa Monica. Acesta si-a exprimat dorinta inflacarata de a se fotografia cu DIVA la bustul gol. Culmea este ca Monica a fost adusa la prezentare chiar de sotul ei, Irinel Columbeanu, care nu a avut nicio obiectie in a o "lasa nesupravegheata" pe doamna, informeaza Click!.