Iurie Darie si Anca Pandrea si-au dat acordul pentru un film sexy. Fotografiile nud pe care le-au realizat Anca Pandrea si Iurie Darie i-au adus in centrul atentiei mai multor regizori de peste hotare. Cuplul de actori a fost contactat de un producator din Cehia in vederea realizarii unui film sexy. "Am fost de acord, in principiu. Va trebui sa vedem mai intai scenariul. Saptamana viitoare ne vom intalni cu reprezentantul din Cehia. Nu este vorba despre un film porno, ci despre unul sexy, destul de decent. Pentru aceasta vom avea, normal, si un onorariu", a declarat Anca Pandrea pentru Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Sani XXL! Adina Barbu se pozeaza singura, goala-pusca! Adina Barbu a fost atat de incantata de primul pictorial realizat cu Dragos Cristescu, incat a hotarat sa reia colaborarea. Asa ca iat-o pe posesoarea celor mai mari sani din Romania in timp ce se juca cu aparatul de fotografiat, dupa cum a fost surprinsa in studioul Bucatarescu, relateaza Click!.

Bote il faulteaza pe Cristea!"Nu cred ca a avut niciodata erectie intelectuala! Bianca mi-a zis cat e de prost!". Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu s-au intalnit din nou dupa o perioada mai lunga in care nu s-au mai vazut. Intre timp, asistenta lui Dan Capatos s-a "accidentat" la picior, iar creatorul a profitat de ocazie ca sa o sicaneze. "Vedeti cum a ajuns de la blesteme?!", a exclamat designerul. "Bine ca a fost Adrian Cristea prin preajma. Eu sunt mai firav, ala face zilnic antrenamente, a putut sa o duca in brate la spital si acasa", a glumit Botezatu. Desi a recunoscut ca are o relatie cu Adrian Cristea, Bianca va merge la Deva, la un botez al unor prieteni, insotita de Botezatu. Cei doi s-au contrat pe aceasta tema, Bote glumind si spunand ba ca o va insoti, ba ca nu o va insoti pe fosta lui iubita la acel eveniment, scrie Cancan.

Oana Bercaru: "Ma duc sa-i arat silicoanele 'taticului' Playboy". Vedeta cu cei mai frumosi sani din showbizul romanesc asteapta cu sufletul la gura data de 22 octombrie, cand va decola spre America, acolo unde va participa la concursul "Cea mai sexy vampirita". Oana Bercaru va profita de ocazie sa-l viziteze si pe "taticul" Playboy, Hugh Hefner, la resedinta lui, din Los Angeles: "Am fost invitata acolo acum trei ani si acum vreau sa merg din nou. Cred ca o sa fie incantat cand ma va vedea, mai ales ca acum am si sanii mai mari", ne-a declarat Oana. Cum are sansa sa puna mana pe un rol intr-un film hollywoodian, vedeta se pregateste ca la carte pentru "aventura" din America: merge la sala de trei ori pe saptamana si face masaje anticelulitice, pentru a afisa o forma fizica perfecta, pe scena, scrie Click!.

Garcea, ce-ti mai place Badeasca! Lui Mugur Mihaescu ii umbla si ochii, si mainile dupa femei frumoase. Dupa aventura cu Ramona Lazuran, l-am surprins, recent, in compania unei alte Ramone, Badescu de data aceasta, la un restaurant din centrul vechi al Capitalei. Dupa ce au luat masa in localul respectiv, cei doi au stat de vorba minute in sir la iesire, iar gesturile si privirile actorului nu lasau loc decat de doua interpretari: fie el si Ramona sunt prieteni foarte-foarte buni, fie Garcea e topit dupa frumoasa romanca stabilita in Italia si si-ar dori s-o cunoasca mai bine, scrie Libertatea.

Nicolae Guta isi deschide afacere cu rochii de mireasa!. Nicolae Guta a gasit o solutie prin care sa invinga criza: face haine pentru nuntasi. Fiindca din cantari nu se mai castiga la fel ca in alti ani, cantaretul si fiica sa si-au pus imaginatia la contributie si au inceput sa creeze mai intai rochii de mireasa, apoi tinute elegante pentru cei care participa la o nunta. Majoritatea modelelor sunt realizate dupa imaginatia Nicoletei insa si tatal ei v-a contribui cu idei deoarece este expert in tinute de petrecere, participand la mii de nunti de-a lungul carierei sale. "Intru in afaceri cu haine pentru nunta. De creatii se ocupa fiica mea, Nicoleta", a declarat manelistul la "Povestiri de Noapte", anunta Cancan.

Delia a spart 1.000 de lire sterline la Londra. In timp ce multe dintre vedetele autohtone prefera sa-si innoiasca garderoba in Italia, Delia Matache a dat o raita prin magazinele londoneze. Artista a ales sa mearga la cumparaturi fara iubit, pentru a putea colinda in voie, dar a fost insotita de sora ei mai mica, Ioana, careia i-a luat, de asemenea, o multime de articole vestimentare. In total, blonda a cheltuit, conform unor apropiati, 1.000 de lire sterline (aproape 5.000 de lei), bani cu care si-a achizitionat atat de multe lucruri, incat la intoarcere a fost nevoita sa plateasca, in aeroport, 50 de euro pentru surplusul de bagaje, anunta Libertatea.