"Disperat dupa sex, Bill Clinton a pierdut codurile din valiza nucleara". Un fost sef al Statului Major al SUA, generalul Hugh Shelton, a lansat recent o carte in care povesteste pe larg cateva dintre presupusele gafe uriase ale fostului presedinte Bill Clinton, in mandatul caruia a servit, in perioada 1993-2001. Conform cartii, Bill Clinton, disperat de dragoste si de partidele de sex cu stagiara Monica Lewinsky (n.r.- cea implicata in scandalul "sex oral in Biroul Oval"), a pierdut codurile de lansare a circa 10.000 de focoase nucleare din celebra valiza nucleara si nici macar nu si-a dat seama. "Disperat dupa sex, Bill Clinton a pierdut codurile din valiza", relateaza generalul. Ba, mai mult, fostul presedinte a realizat ca aceste coduri lipsesc abia dupa cateva luni. In memoriile sale, generalul povesteste despre cum a rascolit, in 1997, Bill Clinton intreaga Casa Alba, doua zile la rand, in cautarea codurilor cu care putea activa lansarea rachetelor SUA, din faimoasa valiza care este carata peste tot pe unde merge presedintele. In dimineata in care a izbucnit scandalul sexual cu Monica Lewinsky, generalii i-au cerut lui Bill Clinton sa prezinte cardul pe care erau stocate codurile, dar acesta a recunoscut ca le pierduse, informeaza Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Vosganian i-a cantat unei ziariste. Aflat in weekend la Sibiu, cu prilejul lansarii unui volum personal, fostul ministru de Finante Varujan Vosganian a cantat la pian pentru o ziarista, la conferinta de presa. In timpul conferintei, corespondenta locala a agentiei Agerpres l-a anuntat pe senatorul PNL ca la Biblioteca Astra din Sibiu, unde acesta urma sa-si lanseze romanul "Cartea soaptelor", va avea parte de o surpriza: un pian. "N-o sa cant. Nu cant in public. Dupa ce pleaca toti, ramai tu si iti cant tie!", i-a promis Varujan Vosganian. Fostul ministru al Finantelor a vorbit mult despre rolul important pe care pianele l-au jucat in viata si chiar in cariera sa politica, potrivit Cancan.

Michael Douglas si-a inghetat sperma, ca sa mai faca un copil. Suferinta enorma pentru actorul Michael Douglas, 66 de ani, care se lupta cu cancerul la gat de cateva luni. Desi la inceput se arata increzator in sansele sale de supravietuire, se pare ca in prezent lucrurile nu merg deloc bine pentru recuperarea starului, ba chiar starea lui se inrautateste. Presa americana a anuntat, ieri, ca Michael Douglas ar fi fost la o clinica din New York, SUA, inainte de a incepe chinuitorul tratament cu citostatice, pentru a-si preleva sperma in cazul in care va mai dori copii, chimioterapia afectand calitatea acesteia. Desi nici actorul, nici sotia lui, frumoasa Catherine Zeta Jones, 41 de ani, nu au facut vreun comentariu pe aceasta tema, apropiatii familiei au afirmat ca sansele de recuperare a actorului sunt nule, conform doctorului. "Are gura plina de bube si nu mai poate manca sau vorbi. I-au bagat o sonda in stomac pentru a fi hranit. Mai mult, a slabit 15 kilograme in opt saptamani si continua sa se topeasca intr-un ritm alert", au povestit apropiatii in presa americana, informeaza Libertatea.

Adina Barbu: "Am celulita doar la degetele de la maini". Prezenta la un eveniment monden, Adina Barbu, care este implicata intr-un mega scandal cu fostul ei iubit, a declarat ca este foarte mandra de cum arata si nu ar schimba nimic la ea, exceptie facand doar vocea. "Imi place totul la mine. Poate as schimba doar vocea, mi-as dori sa fie mai sexy, mai pisi asa. In rest, celulita am doar pe degetele de la maini", a glumit Adina, relateaza Click!.

Christian Ciocan: "In curand voi renunta la burlacie". Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, este unul dintre cei mai apreciati oameni ai legii din Romania. Carismatic, sociabil si dorit de multe femei din showbiz, comisarul Christian Ciocan spune ca: "in curand va renunta la burlacie". Intr-un interviu acordat la Alarma de la Pro FM, Christian Ciocan (41 de ani) marturiseste ca de multe ori era aproape de a sfarsi tragic din cauza meseriei sale: "Am inceput activitatea in ordine publica, in 1992 am fost lovit de un individ pentru faptul ca eram politist, in 1994 era sa se treaca peste mine cu o masina, in 1998 am fost primul ofiter care a depistat o filiera de trafic international de droguri". Intrebat cand are de gand sa renunte la burlacie, Christian Ciocan (foto) a spus: "Ma gandesc sa renunt cat mai curand pentru ca sunt adeptul unei familii, dar viata mea si cariera m-au impiedicat. Unul dintre motive este faptul ca inca nu am o casa si nu vreau sa ma casatoresc fara sa asigur un confort celei care imi va fi sotie", anunta Libertatea.

Bianca Dragusanu a batut palma pentru un nou pictorial in "Playboy"! Complet goala, din nou! Numarul din decembrie 2009 al revistei "Playboy", in care Bianca a aparut complet dezbracata pentru prima oara, s-a vandut ca painea calda. In consecinta, conducerea publicatiei i-a facut vedetei o noua oferta, iar ea a acceptat-o. Pana la finele anului acesta, Bianca Dragusanu isi va dezvalui din nou trupul in paginile celei mai cunoscute reviste pentru barbati din Romania. Negocierile intre asistenta lui Capatos si conducerea publicatiei au durat saptamani la rand, insa cele doua parti au cazut de acord atat in privinta banilor, cat si asupra datei publicarii celui de-al doilea pictorial in care Bianca arata tot. Asistenta lui Capatos s-a dezbracat pentru prima oara pe coperta revistei "Playboy" in decembrie anul trecut, iar fotografiile ei au facut furori din prima secunda a aparitiei, scrie Cancan.

RADET nu o iarta nici pe mama Elenei Udrea - Maria Udrea face frigul in casa. Maria Udrea, mama ministrului dezvoltarii si turismului, Elena Udrea, are numai belele in blocul in care locuieste. Femeia n-a avut apa calda timp de trei luni, iar acum nu are nici caldura. Dupa ce Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti a lasat-o fara apa calda, din cauza ca asociatia de proprietari din blocul in care sta avea o datorie de 27.000 de lei, mama Elenei Udrea are acum o noua problema. Face frigul in casa, de cand afara se inregistreaza temperaturi scazute. Motivul? Regia de termoficare nu a montat contoare la subsolul imobilului de pe strada Vladeasa, din sectorul 6. "Am auzit ca doamna Maria a dat 8.000 de lei din buzunarul ei pentru controlul financiar-contabil al asociatiei, ca sa ne rezolvam problemele cu RADET", ne-a spus o vecina a mamei ministrului Udrea, Gabriela Spoiala pentru Libertatea.

Divorteaza de Albertina pentru ea? Se pare ca Anca Rusu, prezentatoarea Observatorului de weekend, este motivul pentru care Stefan Lungu se desparte de sotia sa. Stirista postului national de televiziune, Albertina, si Stefan Lungu divorteaza dupa patru ani de mariaj. O veste socanta pentru apropiatii lor, caci pareau a forma un cuplu solid. Surse din cercul de prieteni ai celor doi sustin ca marul discordiei ar fi vedeta Antenei 1, Anca Rusu. Fostul consilier de imagine al Elenei Udrea a fost vazut in ultimele saptamani in compania Ancai Rusu, sarmanta stirista a postului Antena 1: "Eu si Anca suntem foarte buni prieteni, ne vedem des, dar nu avem o relatie", a declarat Stefan Lungu pentru Click!, vizibil stanjenit de intrebare. De cealalta parte, Albertina, vedeta TVR de care Stefan vrea sa divorteze repede si fara complicatii, a evitat sa-si acuze sotul: "Nu comentez, Stefan este liber sa faca ce vrea!". Stefan (34 de ani) si Albertina (28 de ani) s-au cunoscut in urma cu 11 ani, iar in anul 2006 si-au jurat credinta vesnica, anunta Click!.

Andra lui Maruta pofteste la sarmalele socrilor. Socrii Andrei isi rasfata nora ori de cate ori vine in vizita la Targu-Jiu. Deja i-au invatat preferintele, cand vine vorba de mancare si se conformeaza. Preferatele Andrei sunt sarmalutele si raciturile, pregatite de soacra sa "ca la mama acasa". Cand baiatul si nora le trec pragul, parintii lui Maruta nu stiu ce sa puna mai bun pe masa. Rusalina Maruta pregateste nelipsitele clatite cu ciocolata, preferatele lui Catalin, iar Andra are parte de un adevarat festin, mai ales acum, cand mananca pentru doi. "Andra mananca sanatos. Fructele sunt nelipsite din meniul zilnic, dar nici de sarmalute si de racituri nu duce lipsa. Ii plac mult si zice ca sunt ca la mama acasa", ne-a marturisit mandru socrul Andrei, Constantin Maruta, citat de Cancan.