Laurette: "Imi pun silicoane ca sa fiu sexy". Mulatra Laurette isi doreste cu orice pret sa fie sexy si pentru asta ar fi in stare sa se lase pe mana unui chirurg estetician. Inca de anul trecut, frumoasa bruneta si-a exprimat dorinta de a-si pune silicoane, insa iubitul ei s-a opus vehement unei astfel de interventii chirurgicale. Acum, se pare ca acesta a ajuns la sentimente mai bune si a fost de acord sa o lase pe Laurette sa-si puna silicoane. "Da, imi doresc sani mai mari. O sa-mi pun curand si o sa fiu si mai sexoasa", a declarat Laurette pentru emulte.ro. Mulatra renuntase la ideea de a-si mari sanii, insa, de curand, o prietena de-a ei a primit cadou o pereche de silicoane iar Laurette spera sa-si puna si ea, fara bani, eventual, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Moni Columbeanu se crede victima unei razbunari. Cancan a publicat, in editia de miercuri, detalii din viata tumultuoasa, presarata din belsug cu petreceri mondene, pe care Moni Columbeanu o duce la Los Angeles, desi ea spune ca isi dedica tot timpul studiilor si fiicei ei, Irina. Dezvaluirea amanuntelor legate de relatia foarte stransa pe care o are cu Brandon Korff, mostenitorul imperiului media din care fac parte CBS, MTV si Viacom, cel care o insoteste la toate evenimentele la care participa, au deranjat-o in mod special pe sotia lui Irinel, care s-a aparat folosind o tactica mai veche. Pentru faptul ca aventurile ei americane au transpirat in presa, a dat toata vina pe un barbat pe care sustine ca l-ar fi refuzat si care acum vrea sa se razbune. Coincidenta sau nu, aceeasi strategie a folosit-o si atunci cand avocatul londonez Richard a povestit amanunte despre relatia pe care a avut-o cu ea. "Aceasta persoana (n.r. - barbatul despre care Monica presupune ca este sursa articolului despre ea si Brandon) este o rusine pentru barbati. Din cauza faptului ca l-am refuzat, incearca sa afecteze relatiile de amicitie pe care le am. (...) Ironia sortii face ca acest barbat care il critica pe Brandon Korff, in urma cu doar cateva zile il implora sa-i dea o slujba. Stiti povestea cu strugurii", ne-a declarat Monica, aratand ca este la curent cu tot ce se petrece in viata lui Brandon, care altfel nu ii este decat un simplu amic, anunta Cancan.

Paula Chirila si-a micsorat sanii cu exercitii si dusuri reci. In timp ce unele femei ar face orice pentru a avea un bust proeminent, actrita de la Divertis, Paula Chirila, a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa scape de sutienele XXL, pe care ajunsese sa le poarte imediat dupa ce a devenit mamica. Vedeta a urmat o dieta severa pentru a scapa de kilogramele in plus, dar si de centimetri nedoriti de la nivelul bustului. Munca actritei a dat roade, iar circumferinta bustului a ajuns de la 108 la 95 cm. "Paula e fericita pentru ca nu i s-au lasat sanii. A facut exercitii pentru bust, dusuri reci, dar si masaje cu creme speciale pentru fermitatea bustului. Sanii ei masoara din nou 95 cm", a declarat o sursa din anturajul actritei, informeaza Libertatea.

Cosoi va purta un colier de 24.000 de euro. Laura Cosoi va fi cea mai scumpa vedeta autohtona de la Balul de Caritate de Halloween. Ea va purta la gat un colier din aur alb, incrustat cu 267 de diamante, care valoreaza 24.000 de euro. Smiley va avea langa el o partenera de multe carate la editia din acest an a Balului de Caritate de Halloween, ce va avea loc la Palatul Parlamentului, pe 30 octombrie. Iubita lui, Laura Cosoi, va avea nevoie de paza dubla, pentru ca va purta la gat un colier de 24.000 de euro. Pretioasa bijuterie din aur alb de 18 carate, decorata cu 267 de diamante, totalizand impreuna 4.2 carate, a fost donata de prestigioasa casa de diamante Rafael &Sons. "Sunt onorata sa port o astfel de bijuterie, mai ales cu un scop atat de nobil", a declarat Laura, care va fi prezentatoarea evenimentului, scrie Click.

Inna i-a cantat "La multi ani!" lui Jean Claude Van Damme de ziua lui. Inna si-a facut un nou prieten caruia i-a cantat "La multi ani" chiar de ziua lui. Imbracata intr-un costum din dantela neagra, mulat pe trup, artista l-a felicitat pe Jean Claude Van Damme, la Kiev. Actorul a fost extrem de multumit de actrita romanca la un concert pe care Inna l-a sustinut la Ucraina. Atunci el a tinut special sa mearga in backstage sa o cunoasca personal si sa se fotografieze cu ea, anunta Cancan.

Adrian Despot: "Prefer sa ma f*t cu frisca in Piata Universitatii decat sa vorbesc despre sex". Adrian Despot, solistul trupei "Vita de Vie" considera ca oamenii care recurg la mancare pentru a seduce sau pentru a mentine pasiunea intr-o relatie sunt total lipsiti de imaginatie. Cantaretul sustine ca nu a mai incercat sa seduca o femeie inca din clasa a X-a, atunci cand a cunsocut-o pe actuala sa sotie. "Pai, eu nu mai vreau sa seduc o tipa de cand am cunoscut-o pe sotia mea. Asta s-a intamplat in clasa a zecea. Pe vremea cand incercam sa seduc gagici, nu aveam unde sa le gatesc, ca stateam cu mama. Eventual, le invitam sa manance ceva facut de mama. Probabil ca mergeam la restaurant. Dar n-aveam bani de restaurant. Ma uitam la Spring Time ca la masini straine. Imi ziceam: "Mama, cand o sa fiu mare si bogat, o sa vin si eu la Spring Time sa mananc", a declarat Adrian Despot. Intrebat daca a folosit vreodata alimente in timpul sexului, cantaretul si-a exprimat vehement parerea: "Prefer sa ma f*t cu frisca in Piata Universitatii decat sa stau acum, aici la masa, si sa vorbesc despre asta", informeaza Libertatea.

Corina Chiriac, amor secret cu partenerul de scena? Nici nu a scapat bine de scandalul cu Tandarica si iata ca solista Corina Chiriac (61 de ani) trezeste acum suspiciuni in ceea ce priveste relatia cu partenerul ei de scena, Nicolae Caragia (50 de ani). Ca dovada ca e ceva necurat la mijloc, si sotia artistului ii urmareste de mai bine de doi ani. Tot timpul impreuna, pe scena, la emisiune, in turnee si chiar la restaurante si la spital, Corina Chiriac si Nicolae Caragia par sa se foloseasca de colaborarea profesionala ca paravan pentru povestea lor de dragoste. Marti seara, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi intrand in apartamentul solistei, din zona Cotroceni, iar el parea a fi de-al casei: i-a tinut buchetele de flori primite de ziua ei si chiar s-a indreptat primul catre intrarea in vila. Intalnirea cu ziaristii a scos-o din sarite pe solista, care a sarit ca arsa si s-a vazut obligata sa dea explicatii, invitandu-i in apartamentul ei, la o cafea: "Nicolae este doar partenerul meu de scena. Aparem mereu impreuna si de aceea, probabil, lumea crede ca intre noi ar fi ceva mai mult", s-a grabit Corina sa se justifice, scrie Click.