Wilmark a facut sex printre fructe strivite. Wilmark, unul dintre membrii juriului de la emisiunea "Dansez pentru tine", este un barbat dezinhibat care nu se da in laturi de la nimic atunci cand vine vorba sa cucereasca o femeie. Columbianul marturiseste ca un barbat trebuie sa se adapteze caracterului femeii pe care vrea sa o cucereasca si sa faca totul pentru a o incanta. "Fiecare femeie e aparte. Trebuie sa ne orientam dupa felul ei de a fi. Daca este o femeie foarte stilata, o surprind pregatindu-i o cina la mine acasa, iar daca e una care nu e obisnuita sa iasa in lume, in high class, ii ofer o cina foarte romantica intr-un restaurant de lux. E important sa surprinzi tot timpul o fata, pentru a-i mentine interesul", a declarat columbianul, citat de Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

In ce hal arata Courtney Love, sub fusta! Fosta sotie a legendarului solist al trupri Nirvana, Kurt Cobain, a aparut din nou pe paginile tabloidelor internationale. Faimoasa pentru viata sa destrabalata, Courtney este cunoscuta si pentru faptul ca este foarte neglijenta si ca nu o intereseaza aspectul ei fizic. Astfel, ea a fost prinsa recent de paparazzi intr-un magazin de haine. Courtney purta o rochita foarte scurta care a lasat sa i se vada lenjeria intima, iar imaginile sunt destul de dezgustatoare, relateaza Click!

Andreea Esca: "Nu am vrut sa ma fac jurnalista. Visam sa ajung vanzatoare". Cine ar fi crezut?! Andreea Esca, cea mai apreciata prezentatoare de stiri, visa sa ajunga vanzatoare si marturiseste ca a ajuns sa lucreze in presa din intamplare. Vedeta Pro Tv a fost ieri la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, unde, timp de doua ore, a stat de vorba cu studentii. Intrebata ce conteaza si ce le recomanda acestora, Esca a raspuns: "In egala masura conteaza talentul tau si dorinta de a ajunge undeva. Sunt tineri care fac aceasta facultate de jurnalism, dar nu sunt facuti pentru aceasta meserie. Poate ca sunt prea timizi, poate nu au calitatile care trebuie. Important este sa iti dai seama la timp de acest lucru si sa te reorientezi. Daca ajungi la concluzia ca iti lipsesc anumite calitati pentru aceasta meserie, faci altceva. Pe langa asta, poate trebuie sa iei in considerare si ce se intampla cu tine la un moment dat. Eu am dat la ASE, la finante banci. Habar nu aveam de ce faceam asta, de ce am dat acolo. Era la moda. Am picat. Atunci evident ca m-am suparat, am suferit. Dar daca intervine ceva si te pune pe alta cale, poate ca asa trebuie. De suparare, am plecat in vacanta. Atunci abia se infiintase o facultate de jurnalism particulara. M-am dus la drept, iar langa era facultatea de jurnalism. Am dat la jurnalism. Eu nu visasem sa ma fac jurnalista. Eu visam sa fiu vanzatoare", a spus Esca, citata de Libertatea.

Cosmina Pasarin: "Sunt singura acum, nu am prieten". De luni, dupa o vara petrecuta departe de televiziune, vedeta se intoarce cu "Face to face cu Cosmina Pasarin" la Antena 2, o emisiune muzicala despre noile productii autohtone. "Sunt singura acum, nu am prieten. Am avut intr-adevar o relatie cu cineva din Austria , dar e prea mult spus ca am vrut sa ma mut acolo. A fost o relatie scurta, care acum s-a incheiat. Cred ca in situatia mea sunt multi artisti. Munca imi ocupa tot timpul, mai ales weekendurile si e greu sa stea un barbat langa mine. Multi prieteni, barbati, imi spun ca-mi va fi greu sa gasesc pe cineva care sa-mi ramana alaturi. Eu cred ca nu sunt pretentioasa" a declarat Cosmina Pasarin, citata de evz.ro.

"Blonda lui Negru" face sex pe bani? Pamela de Romania atrage scandalurile ca un magnet. Simona Trasca a cunoscut succesul dupa ce a avut o aventura cu Dan Negru, iar acum ies la iveala amanunte incendiare despre trecutul ei. Un afacerist italian o acuza ca ofera placeri sexuale pe bani grei. Blonda cu sani imensi, supranumita Pamela Anderson a Romaniei, a starnit pasiuni nebune in randul multor barbati. Se pare ca Simona a bifat pana acum scurte aventuri cu Matteo si cu Dan Negru, iar trecutul ei amoros se anunta a fi cu adevarat tumultuos, potrivit Click!.

Sanziana Buruiana si Roxana Ionescu s-au duelat in sani. Cele doua dive care i-au innebunit pe barbati cu busturile lor extrem de generoase s-au "confruntat" joi seara, pe podium, in clubul Vanity. Alaturi de Sanziana si de Roxana mai multe frumuseti autohnone si-au aratat formele apetisante intr-o prezentare de lenjerie intima: Natailia Mateut, fiica fostului fotbalist al lui Dinamo, Nafy Fall, verisoara lui N'Doye, Paula Potecaru si Laura Huma, potrivit Libertatea.

Mormantul lui Jean Constantin a fost modernizat. Vaduva maestrului Jean Constantin pregateste parastasul de sase luni al actorului, ce va avea loc luna viitoare. Pana atunci, ea vrea ca mormantul sa arate cat mai bine. Daca pana acum mormantul actorului era foarte simplu si nu avea nici macar o cruce de marmura pe care sa fie trecut numele lui, de luna viitoare lucrurile se vor schimba in bine. Pregatirile deja au inceput in Cimitirul Central din Constanta, acolo unde se odihneste maestrul. Vineri, mai multi muncitori lucrau de zor pentru a da o alta fata cavoului. Mai exact, a fost schimbata marmura care va face diferenta intre celelalte morminte si cel al regretatului actor. Marmura este maro, iar la loc de cinste va sta un bust al maestrului Jean Constantin, realizat de un artist plastic din Tulcea. In acest fel, fiecare trecator va sti ca acolo isi doarme somnul de veci cel care ne-a facut sa radem ani de-a randul, anunta Cancan.