Adrian Pescariu: "As accepta din prima sa pozez gol". Hairstylistul vedetelor, Adrian Pescariu are o pasiune ascunsa. Tanarul, in varsta de 22 de ani, adora sa pozeze in ipostaze cat mai sexy si nu ar ezita sa apara gol intr-o revista dedicata adultilor. Pescariu a prins gustul pictorialelor fierbinti de cand a realizat impreuna cu modelul Sanziana Buruiana o sedinta foto in care ii parodia pe actorul Iurie Darie si partenera sa de viata Anca Pandrea. "Una dintre pasiunile mele cele mai mari este aceea de a poza. Am tone de poze cu mine, sexy si mai mult decat sexy. Daca ar fi o revista care m-ar solicita sa pozez gol as accepta din prima. Un fel de Playboy, dar pentru fete", a marturisit Adrian Pescariu, citat de Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Alex Velea are cei mai atragatori pectorali. Pectoralii si abdomentul lui Alex Velea au impresionat 47% din cei 15.900 de cititori care au votat in cadrul concursului "Alege vedeta cu abdomenul si pectoralii cei mai frumosi". Cantaretul a ocupat locul intai in top, la diferenta de 31 de procente fata de cel de-al doilea clasat. Cu numai 15% din voturi, fostul model Radu Valcan, a ocupat pozitia secunda. Cel de-al treilea loc a fost ocupat la egalitate de voturi (11%) de Bogdan Vladau si Connect-R, informeaza Cancan.

Mihai Bendeac: "Vedetele noastre umbla cu un bat in fund". Mihai Bendeac sustine ca nu se impaca deloc cu "vedetele" din Romania si ca evita sa intercationeze cu multe dintre ele la evenimentele mondene. El a scris pe blog-ul personal, in stilul sau caracteristic, despre felul in care se comporta unele dintre aceste vedete si sustine ca il enerveaza ipocrizia divelor, le considera ca autoironia le strica imaginea. "Am incercat in ultima vreme sa provoc diferite personalitati la colaborari artistice ce presupuneau din partea lor in primul rand AUTOIRONIE! Nu exista frate!! Sa vedeti "rasini" ce-au pe ei ai nostri!! Intreaba de 10 ori despre ce e vorba si daca ei ies din treaba respectiva ca niste fluturi imaculati. Vedetele noastre umbla cu un bat in fund", scrie Mihai Bendeac, citat de Click!.

Andreea Marin, la masa cu Nicolas Cage. Andreea Marin s-a distrat cu Nicolas Cage si cu familia acestuia. Vedeta "Surprizelor" s-a imprietenit cu sotia faimosului actor, Alice Kim, alaturi de care a stat la Balul de caritate de Halloween, desfasurat sambata seara, la Palatul Parlamentului. Aflata la aceeasi masa cu celebrul actor si cu familia acestuia, Andreea Marin si sotia lui Cage au schimbat amabilitati, si-au admirat tinutele inspirate din moda anilor '50 si au discutat despre copiii care vor beneficia de ajutorul lor. Actorul a fost invitatul de onoare al balului, atat el, cat si familia lui aratandu-se foarte prietenosi cu vedetele autohtone, scrie Libertatea.

"Sa se duca la Jilava, cu lautarii dupa el!". Cornelia Catanga e suparata si acum pe Ionut Dolanescu pentru ca, in urma cu patru ani, i-a furat numele albumului "Cu lautarii dupa mine". Doamna muzicii lautaresti il face praf pe fiul regretatului Ion Dolanescu, facandu-l hot si profitor. Dupa ce Ionut Dolanescu a scos pe piata albumul intitulat "Cu lautarii dupa mine", marca inregistrata la OSIM pe numele artistei, Cornelia Catanga a facut o cadere psihica. Si-a dat imediat rivalul in judecata si a cerut daune in valoare de 10.000 de euro, care ulterior au crescut. Ionut a castigat primele doua etape ale procesului motivand ca titlul respectiv exista cu mult inainte, printre cei care au cantat piesa aflandu-se Maria Tanase si Gica Petrescu. Acum, duelul dintre cei doi a ajuns in faza finala, Ionut si Catanga urmand sa se dueleze in fata judecatorilor de la Curtea Suprema, scrie Cancan.

Katy Perry s-a antrenat sa-si potoleasca sotul, care facea sex cu 90 de femei pe luna. Cantareata Katy Perry a declarat recent ca este de nota zece in pat. A studiat mult si s-a antrenat pentru a deveni experta in sex, ca sa-i faca fata sotului ei, Russell Brand. Acesta s-a laudat cat a putut ca, inainte de a se insura cu ea, facea sex cu 90 de femei pe luna. Laudele sale au fost criticate de multi experti in domeniu, care sustin ca este imposibil ca un barbat sa fi putut face sex, in medie, cu 3 femei pe zi. Katy a luat insa in serios ce spune Russell si este hotarata sa-l potoleasca, precizeaza Click!.

Andreea Banica a inceput cu munca de jos. Vindea corcoduse la Teatrul de vara. Andreea Banica, una dintre cele mai cunoscute si admirate cantarete de muzica dance de la noi din tara, nu a fost dintotdeauna faimoasa si bogata. Cand era copil, vedeta facea bani vanzand corcoduse la teatrul de vara din orasul natal. Andreea Banica a vrut mereu sa devina cantareata, insa pana sa ajunga o voce cunoscuta in Romania, a trebuit sa faca bani intr-un fel sau altul. Blondina a povestit ca tatal ei o trimitea la teatrul de vara sa vanda corcoduse, iar daca nu reusea sa devina cunoscuta prin muzica, ar fi fost florareasa. "Primul meu job". Vindeam corcoduse la teatrul de vara, unde erau multi artisti. Imi era o rusine, mai strigam si "Corcoduse!, Corcoduse!". Ziua ma urcam in corcodus, imi adunam pana imi umpleam o galetusa si dupa aceea imi luam scaunelul si ma punea tata in fata teatrului si imi zicea ca trebuie sa vad cum e sa castig bani, a marturisit Andreea pentru Antena 1, care avea mai putin de 10 ani cand a facut primii banuti, relateaza Libertatea.