Blonda lui Iri si-a pus poze cu ea goala pe pereti. Florentina Salalidis, cunoscuta drept "blonda lui Iri", duce o viata de lux dinainte de a deveni celebra. Are un apartament cochet, in Brasov, unde ne-a primit in vizita. "Nu duc lipsa de nimic, am o casa frumoasa, pe care am cumparat-o si am amenajat-o din banii mei, am dressingul plin de haine, am tot ce-mi doresc", ne-a spus Flore. Comentariile negative la adresa ei aparute in urma scandalului cu tenta sexuala in care a fost implicata o lasa rece. Apartamentul in care locuieste, la Brasov, e dotat cu doua dormitoare, un living, o bucatarie, un dressing mare si doua bai. Cum intri, ceea ce iti atrage atentia e un tablou imens cu ea aproape goala, tronand in living. "E un cadou pe care l-am primit anul trecut de la niste prieteni, iar poza e de la o sedinta foto din Grecia", ne lamureste Flore, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Catalin Botezatu: "Relatia cu Violeta este OK, din toate punctele de vedere". Catalin Botezatu are planuri mari pentru viitorul apropiat, mai ales ca se apropie lansarea cartii autobiografice, care va dezvalui adevarata fata a creatorului de moda. Chiar daca tot timpul este ocupat cu proiectele in care este implicat, el se gandeste si la Violeta care se afla in America. "Pregatesc doua noi colectii pentru anul viitor, voi lansa cartea, la care s-a muncit atat de mult si care il va prezenta pe Botezatu asa cum e in realitate. Va fi o intreaga nebunie pentru ca voi face lansari in toate marile orase din tara. Sper sa se concretizeze promisiunile pe care le au "vampiritele" de la producatorii de la Hollywood, pentru diverse filme si alte proiecte pentru care au incheiat contracte. Relatia cu Violeta este OK din toate punctele de vedere, dar din pacate lumea se grabeste sa inteleaga altceva", anunta Cancan.

Adrian Pescariu: "Am facut sex si pe bani!" Afla pe cat! Adrian Pescariu a facut dezvaluiri incendiare dupa emisiunea de marti a lui Dan Capatos. Aflat in cabina de machiaj, Pescariu a vorbit despre fanteziile sale erotice si a recunoscut ca a facut sex imbracat in diferite costumatii, cum ar fi uniforma de politist, haine de detinut sau chiar de aurolac. Bianca Dragusanu, prezenta alaturi de Pescariu, nu l-a crezut initial pe make-up artist si a izbucnit in ras. Hai ma, fugi ma ca nu cred!" a spus Bianca. Amuzat, Adrian Pescariu i-a povestit Biancai despre cum a fost "platit" dupa o partida de sex cu fosta sa iubita. "Dupa o noapte de amor cu fosta mea iubita m-am trezit dimineata cu o bancnota de 10 lei exact sub spatele meu. Deci, am facut sex pe bani" i-a replicat Adrian, Biancai, informeaza Click.

Fergie e fericita ca a scapat de dependenta de droguri. Solista trupei Black Eyed Peas a recunoscut ca se simte "binecuvantata" pentru ca este in viata, dupa ce in 2001 era dependenta de metamfetamina. Mai mult, artista povesteste ca desi a renuntat la droguri, mai are un viciu: consumul de alcool. Fergie spune ca dupa ce a devenit dependenta in 2001 de droguri, a inceput recuperarea asa cum a crezut ea de cuviinta, adica inlocuind drogurile cu alcoolul. "Nu pretind ca m-as abtine de la toate. Am continuat sa consum alcool. Tatal meu are o vie, iar vinul pe care-l face este extrem de bun. Insa, pentru cazurile de dependenta, expertii iti spun ca trebuie sa renunti la orice forma de drog. Eu insa mi-am vazut de drumul meu si sunt binecuvantata sa fiu in viata", a povestit vedeta, scrie Libertatea.

Lady Gaga e bantuita de fantome. Lady Gaga crede ca este bantuita de o fantoma enervanta, cu numele de Ryan, care o urmareste indiferent unde concerteza. "Ne tot spune de cateva luni ca o fantoma se plimba alaturi de ea in toata lumea." potrivit Showbizspy. "Este speriata de acest spirit, dar nu atat de mult cat e enervata de faptul ca nu o lasa in pace. Ryan nu a facut nimic violent sau infricosator, dar ea este speriata de prezenta lui. Este o persoana foarte spirituala.", a declarat o sursa. Gaga si-a adunat toti prietenii in Belfast, Irlanda, pentru o sedinta de spiritism pentru a afla ce vrea aceasta fantoma de la ea, anunta Click.

"Blonda de la morga" recidiveaza! Mihaela Zagrean, supranumita Blonda de la morga dupa ce Cancan a dezvaluit ca s-a pozat in timp ce facea o autopsie ilegala in morga de la Petrosani, a comis-o din nou. Desi a declarat ca nu va mai poza in ipostaze sexy, reporterii nostri au descoperit ca Michelle, asa cum se recomanda tanara, a postat mai multe fotografii incendiare, in care apare alaturi de sot. Vopsita, cu buzele "tunate" cu acid hialuronic si imbracata doar in lenjerie sexy - asa apare Mihaela Zagrean in noul pictorial fierbinte realizat chiar la ea acasa. Si, fiindca pana acum doar ea era vedeta familiei, Michelle l-a convins pe sotul ei, Larentiu Nedelcu, sa participe la shootingul deocheat. Cei doi au postat pe un site de socializare nu una, nu doua, ci zeci de poze in care apar in ipostaze deocheate. Mandra de bustul cu care a inzestrat-o natura, Michelle nu se sfieste sa pozeze topless si in pozitii provocatoare. Tanara, care intre timp si-a schimbat parul, facandu-se satena, insa nu si naravul, a realizat o sedinta foto si in livingul casei sale, langa aparatele de fitness, ca sa arate tuturor ca a reusit sa slabeasca doar cu ajutorul exercitiilor fizice, informeaza Cancan.