Marina Dina s-a facut sexy-politista! Si-a aratat silicoanele din uniforma! Marina Dina s-a imbracat in sexy-politista in emisiunea din aceasta seara de la Antena 2. Asistenta lui Mihai Morar a purtat o uniforma pe care a adaptat-o astfel incat sa ii scoata in evidenta bustul generos si formele trupului. Marina a raspuns apoi la un chestionar al lui Daniel Buzdugan, ca sa demonstreze ca s-a pregatit special pentru intrebarile-capcana cu si despre politisti, scrie Cancan.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Simona Sensual e claustrofoba! A devenit isterica in lift. Blonda s-a panicat teribil cand s-a trezit inghesuita in lift cu trei barbati. Reporterii emisiunii "Drept la tinta" au incercat sa vindece fobia Simonei. Si cum altfel puteau face asta, daca nu chiar punand-o intr-o astfel de situatie? Simona Sensual s-a supus tratamentului soc propus de echipa show-ului si a acceptat sa mearga intr-un lift inghesuit. Din pacate, terapia n-a avut rezultatul scontat, caci vedeta s-a speriat groaznic cand a vazut ca ascensorul in care se afla s-a blocat, precizeaza Click!.

Adi Minune are o relatie cu 'bomba sexy' Iulia Tabacaru? S-a zvonit de curand ca Adi Minune a cunoscut-o pe Iulia Tabacaru la deschiderea unui club de manele si de atunci cei doi au o idila, dar manelistul a negat zvonurile spunand ca "o fi ea sexy, dar nu destul" ca el sa-si paraseasca familia. Cantaretul a dezmintit toate informatiile potrivit carora "Bomba Sexy" ar fi devenit noua lui cucerire, aratandu-le spectatorilor emisiunii "Drept la tinta" si o poza cu sotia si baietelul sau, despre care spune ca ii iubeste mai tare ca pe ochii din cap, anunta Libertatea.

Cum imita Bianca Dragusanu o jurnalista care a facut sex cu mai multi fotbalisti. Bianca Dragusanu continua "razboiul" cu o jurnalista de monden. Asistenta lui Dan Capatos a imitat-o pe aceasta ziarista, "pisicindu-se" si vorbind languros. Bianca spune ca tanara domnisoara care a facut topuri cu fotbalistii cu care a facut sex de-a lungul timpului mananca doua castroane de ciorba, sorici si patru shaorma cu muuulta maioneza. "Sunt invidioase ca acum vine Craciunul, ele se ingrasa, iar eu slabesc", a declarat Bianca la "Drept la tinta". "Eu mananc doar un mar pe zi ca sa arat cum arat. Azi, de exemplu, am mancat doar doua pungi de pufuleti", a mai spus roscata, informeaza Cancan.

Moni are program de armata in America. Monica Columbeanu le da peste nas celor care carcotesc, spunand ca printesa de la Izvorani taie frunza la caini in America. Monica a povestit pentru Click! cum decurge o zi obisnuita din viata ei si cum se imparte intre fetita si studii. "Dimineata ma trezesc la ora sapte ca sa o duc pe Irina la gradinita. La opt sunt deja inapoi acasa, mananc, iar la noua si jumatate o iau iar din loc, pentru ca la zece trebuie sa ajung la scoala. La orele 19.00 termin cursurile, dupa care plec la castinguri, daca am, sau acasa. In fiecare seara la orele 20.00 ies cu Irina in parcul din fata blocului unde locuim. Ii place tare mult sa ne jucam in acel loc", a declarat Monica Columbeanu pentru Click!.

Christian Ciocan are chiloti marca Catalin Botezatu. Designerul Catalin Botezatu a realizat o colectie speciala pentru purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul-sef Christian Ciocan pe care a prezentat-o in cadrul emisiunii "Acces Direct". Linia de chiloti barbatesti este: "100% bumbac, alb, elastic" si poarta numele de "Christian Ciocan. By Botezatu". "Totul a pornit de la o gluma pe care am facut-o cu Christian si Elisabeta Lipa. Eu il respect atat pe el cat si munca pe care o depune. Imi este un prieten adevarat", declara Botezatu, citat de Libertatea.