Irinel, din nou cu blondele! Vezi ce reactie a avut Monica! In ultima emisiune "Un Show Pacatos", Dan Capatos a avut-o invitata pe Monica Columbeanu, cu care a vorbit despre escapadele lui Irinel. Capatos i-a aratat Monicai ultimul numar al revistei "Ciao" in care Irinel este surprins din nou in compania blondelor din jacuzzi, la o vila, la o petrecere cu lautari. Reactia Monicai a fost foarte rezervata. "Nu sunt surprinsa. Ma asteptam intr-un fel. Acest fel de oameni cum sunt acele domnisoare tot timpul vor sa ia din cupa succesului. Ele cred ca asta este scopul vietii lor", a afirmat Monica, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Simona Sensual nu-l mai vrea pe Maharu. Are un nou iubit. Dupa ce a rupt-o de tot cu Maharu, Simona Sensual a decis sa mearga mai departe si sa-si traiasca linistita viata alaturi de un alt barbat. Simona Sensual se apre ca are un nou iubit, pe nume Robert, de la care are foarte multe asteptari: "Imi doresc de la el sa nu incerce sa ma schimbe, sa nu incerce sa-mi impuna lucruri". Totodata blondina a mai declarat ca o duce mai bine ca niciodata de cand e cu acest barbat: "Sunt fericita, ma simt extraordinar, toata lumea sa stea linistita", a declarat Simona la emisiunea Drept la tinta. Simona a marturisit ca iubitul ei, Robert, are 35 de ani, are propria lui afacere si ca nu e dornic de publicitate. "Este perfect din toate punctele de vedere. E un barbat care ma vrea si sper sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt". Intrebata daca isi doreste un copil vedeta a spus zambitoare: "Imi doresc un copil in viitor desigur, dar cred ca ar trebui sa mai astept vreo 2-3 ani", anunta Libertatea.

Bianca trage de fiare pentru Cristea. Bianca a recunoscut, resemnata, ca are probleme de sanatate si a inceput un program de armata, pentru a-si "repara" coloana si piciorul rupt acum o luna. Vedeta de la Antena 1 s-a lasat pe mainile iscusitului Florin Uceanu, antrenorul de la emisiunea "Marele Castigator", difuzata joi la Antena 1, de la 20.30. Un alt motiv care a determinat-o pe Bianca sa traga de fiare e dorinta imensa de a purta tocuri, obicei pe care medicii i l-au interzis dupa accidentare. "Cred ca Adrian m-ar parasi daca n-as mai purta tocuri", ne-a spus Bianca. La recomandarea lui Uceanu, ea va fi nevoita sa faca exercitiile toata viata, cel putin doua sedinte pe saptamana, informeaza Click.

Roxana Ciuhulescu si Adina Barbu s-au luat in baloane. Roxana Ciuhulescu a vrut sa o impresioneze pe Adina Barbu, detinatoarea celor mai mari silicoane din Romania, si a asteptat-o, la emisiunea "Promotor", tunata cu doua... baloane pe sub bluza. Amuzate de situatie, cele doua vedete s-au fotografiat in timp ce se luau in piepturile bombate, incercand fiecare sa-si impuna suprematia. Adina i-a povestit Roxanei la "Promotor" ca este o soferita nazbatioasa, care si-a pierdut permisul pentru ca a condus cu 210 la ora, si ca nu fumeaza niciodata in masina, scrie Cancan.

Adriana Bahmuteanu recunoaste: "Am rochii din Bucur Obor si Dragonul Rosu". Adriana Bahmuteanu nu are fite si nu se imbraca doar cu haine de firma. Sotia lui Silviu Prigoana recunoaste ca nu ii este rusine sa-si cumpere materiale din Dragonul Rosu si din Obor. Sifonierul lui Bahmu este plin de rochii realizate de croitoreasa ei din materiale ieftine, dar de calitate, dupa cum afirma vedeta. "Ma stiu toti vanzatorii din piata Obor. Sunt prietenii mei. Am si rochii scumpe. Nu mi-e rusine sa recunosc. Daca rochia arata bine, o cumpar. O parte din articolele vestimentare sunt achizitionate din banii mei si o parte din banii lui Prigoana. Nu am fake-uri, totul este original. Rochia de mireasa am aruncat-o. Dau multi bani pe pantofi daca imi plac. Cumpar multe haine din Bucur Obor. Vedetele sunt ipocrite, nu recunosc. M-am intalnit cu Bianca Brad si Maria Basescu in Bucur Obor", a declarat Adriana Bahmuteanu, anunta Libertatea.

Delia si-a ignorat iubitul infidel in club. Ea suparata, el indiferent. Asa au aparut, marti seara, in "Le Club", Delia Matache si Florin Moldoveanu, aceasta fiind prima lor intalnire publica de cand s-au despartit. Au lasat de inteles ca s-au separat amiabil, insa atitudinea lor din club ii contrazice. Lansarea ziarului on-line "Barfa zilei", care a avut loc marti seara, in "Le Club" din Cartierul Francez, i-a scos din case pe Florin si pe Delia. Cei doi au dat nas in nas la eveniment, insa s-au ignorat cu desavarsire, pe parcursul serii. Solista a venit cu dansatoarea ei, Andreea Popescu, iar afaceristul cu bunul lui prieten, Codin Maticiuc. Ca sa evite situatia stanjenitoare, Delia si Florin au vorbit intruna la telefon sau au scris mesaje, incercand sa para cat mai ocupati. Totusi, pe fata Deliei se putea citi lesne indispozitia: "Sunt destul de bine, m-am mutat cu chirie. Eu acum am nevoie sa stau singura, sa nu ma bata nimeni la cap. Nu m-am dus la mama sa ma ia la intrebari. Am mai slabit in ultima vreme, asta pentru ca nu prea mai am pofta de mancare. Oricum, nici inainte nu eram prea grasa", ne-a spus Delia, informeaza Click.