"M-am iubit cu Paunescu in '67 si am facut-o pe Andreea". Pe Adrian l-am intalnit in '67, la "Romania literara", cand eu cochetam, oarecum, cu poezia. Eu nu i-am ascuns niciodata asta fiicei mele. Stiu ca ei doi s-au mai vazut in decursul anilor. El trecea adesea pe la Tribunal sa o mai vada. Acum cativa ani s-au certat rau de tot, dar nu pot sa stiu de unde s-a iscat galceava. Acum, chiar nu stiu ce vrea fata mea sa demonstreze, si nici de vreo mostenire nu poate fi vorba, pentru ca, din cate stiu eu, Adrian a lasat un testament foarte clar", ne-a declarat Rodica Birlea, cea cu care, in anii '60, Adrian Paunescu o insela pe sotia lui de atunci, poeta Constanta Buzea, scrie Click.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Cere tribunalului sa constate ca Adrian Paunescu e tatal ei biologic. Mihaela Andreea Birlea a cerut, in urma cu doua zile, magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 sa decida ca este fiica lui Adrian Paunescu si nu a lui Nicolae Birlea, cel inscris ca fiindu-i tata pe certificatul de nastere. Ea vrea sa demonstreze acest lucru prin efectuarea unui test ADN facut copiilor poetului, prin declaratiile unor martori si prin anumite documente. Desi Mihaela nu a vrut sa dezvaluie relatia pe care o avea cu Adrian Paunescu, colegii ei au spus reporterilor CANCAN ca stiau de legatura de rudenie dintre ea si poet, femeia semanand bine cu Paunescu. De altfel, ei au tinut legatura, iar Mihaela si-a vazut tatal inainte sa moara, scrie Cancan.

Deputatul Robert Negoita si-a dus "fetitele" in Parlament. Desi secretul sau a fost divulgat de procurorii DIICOT care ancheteaza un dosar de trafic de persoane, Robert Negoita sustine ca era doar prieten cu fetele implicate in scandal. Doua dintre tinerele mai ambitioase au reusit chiar sa obtina si sprijin pentru a intra in politica. Pe Raluca Plastin, fosta Miss Academy 2008, care a fost si iubita milionarului din Top 300 Capital, a dus-o si in vizita in Parlament, unde a prezentat-o ca viitoarea lui consiliera, scrie Libertatea.

Tania Budi, super sexy, uda si cu sanii la vedere. Vedeta ne-a oferit o imagine splendida in telenovela "Narcisa salbatica", in episodul difuzat miercuri seara, cand a aparut intr-o scena fierbinte de sex cu Andrei Aradits, interpretul lui Cristian in serial. Cei doi se iubesc pasional in cada plina cu spuma, din decor nelipsind lumanarile aprinse. Tania a jucat natural si foarte credibil, desi a recunoscut ca scenele de amor sunt cele mai dificile pentru ea, scrie Click.

Alta romanca la orgiile lui Berlusconi. Florina Marincea, o romanca sexy care a ajuns starleta in Italia dupa participarea la un reality-show, a fost filmata in timp ce era dusa, alaturi de o alta tanara, la o petrecere la vila din Milano a lui Berlusconi. Florina Marincea, o tanara originara din Bucuresti, a fost filmata in timp ce era escortata de impresarul Lele Mora, impreuna cu o cubaneza la fel de sexy, catre resedinta politicianului din apropiere de Milano. Inregistrarea cu pricina a fost realizata in vara, dar a fost data publicitatii recent, scrie Cancan.

Angelina Jolie: "Lui Shiloh ii plac animalele moarte". Angelina Jolie va aparea in editie din luna decembrie a revistei Vogue cu un interviu amplu in care a vorbit despre familia ei, punand accent pe fiica Shiloh. Fetita de cinci ani are o personalitate foarte interesanta. Pe langa faptul ca poarta numai haine de baieti, micuta are si preferinte ciudate rau. A vazut la un moment dat un animal mort si de atunci e fascinata de toate fiintele fara viata, scrie Libertatea.

Loredana si-a lasat amantul in parcare. Timp de mai bine de un an, Loredana s-a afisat in public cu tanarul chitarist din trupa ei, cei doi avand o relatie suspect de apropiata. Se pare insa ca lucrurile s-au schimbat. In urma cu trei zile, chipesul muzician, care era nedespartit de Loredana, a fost parasit de aceasta intr-o parcare de la marginea Capitalei. Omul s-a crispat brusc in momentul in care cantareata i-a spus ceva. S-a blocat cateva secunde, dupa care, fara nicio tragere de inima, i-a intins acesteia cheia de la masina, insa, dupa expresia pe care o avea pe fata, spera ca Lori sa nu o ia. A urmat o discutie care a durat mai putin de un minut, in acest timp chitaristul fiind din ce in ce mai bosumflat, scrie Cancan.