Manechine fara chiloti in aeroportul din Cluj! Imagini fara precedent pe un aeroport romanesc. Modele care au mers pe catwalk la o prezentare de moda s-au schimbat de haine in vazul tuturor, in terminalul din Cluj. Unele dintre fete au fost generoase cu publicul si si-au aratat din plin partile intime, spre incantarea barbatilor din incapere. Acestia au putut vedea cum arata modelele atat pe catwalk, cat si in spatele lui, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Deputatul Negoita, sex in trei cu Simona si Daniela. Robert Negoita le prefera foarte des pe Daniela Florentina Ruscas, 23 de ani, si Simona Ioana Dancus, 22 de ani, din Oradea, cu care organiza in dese randuri partide de sex in trei. Totul se desfasura intr-un apartament luxos din hotelul RIN Grand Hotel din Bucuresti, care-i apartine deputatului. "Negoita facea sex in trei cu ele si, apoi, coborau impreuna la jacuzzi, unde continua sa se harjoneasca. Devenise un adevarat ritual. La fel proceda si cu alte fete. Negoita era un adevarat Hugh Hefner al Romaniei", ne-a declarat Gabriel Voicu, 21 de ani, fostul aghiotant al lui Ion Tamarjan, acuzat de proxenetism in dosarul "curve pentru politicieni si artisti", scrie Click.

Teo a slabit 60 kg cu 3 mese pe zi. Teo a reusit, intr-un an, sa scape de 60 de kilograme, bazandu-si alimentatia pe legume, fructe, carne de pui (fara pielita) si ciorbe de legume. A exclus sucurile acidulate si neacidulate, deoarece contin conservanti si coloranti, si a baut doi litri de apa pe zi. Desi a mai pus pe ea ceva kilograme de atunci, Teo pastreaza acelasi stil de viata, nu bea alcool, nu mananca dupa ora 18.00 si face sport de doua ori pe saptamana. Urmeaza principiile nutritionistei Mihaela Bilic- trei mese principale pe zi la maximum 5-6 ore distanta, ultima cu minimum doua ore inainte de culcare; - masa dureaza 15-30 de minute. Nu sunt permise alte activitati (TV, PC, telefon, lectura), scrie Libertatea.

Maharu: "Da-o-n p...a mea pe Sensuala!". Aseara, intr-un club, Maharu a aparut insotit de o noua blonda, pe care a prezentat-o ca fiind noua lui iubita. Intrebat daca a inlocuit-o pe Simona Sensual, Maharu a raspuns, in timp ce-si imbratisa noua achizitie: "Da-o-n p...a mea pe Sensuala!". Maharu a mai spus ca principala calitate a noii sale partenere, Catalina, e faptul ca "e buna la pat", scrie Cancan.

Anca Pandrea: "De 4 zile Iura doarme cu mine la spital". Dupa ce i-a crescut tensiunea si i-a tasnit sangele pe nas in cursul zilei de marti, actrita Anca Pandrea a ramas internata la Spitalul Floreasca, unde starea sa de sanatate este atent monitorizata de catre medici. Iurie Darie, partenerul ei de viata, o vegheaza nonstop. Putin mai devreme am tras de doua butoaie si am obosit. Cred ca de la asta am patit-o. Si m-au dus repede la spital", a declarat Anca Pandrea, in exclusivitate, pentru ziarul National.

Regele Suediei, campionul orgiilor sexuale. O carte intitulata "Regele sovaitor" il prezinta pe monarhul Carl XVI Gustaf (64 de ani) drept un amator de partide de sex salbatice. Regele ar fi fost un client fidel al unui club condus de Mille Markovic, un apropiat al mafiei, unde i se aduceau prostituate si facea sex si cu cate doua o data. El ar fi cheltuit 10.000 $ intr-un club din Atlanta, SUA, petrecand doua ore cu o stripteuza. Autorii cartii, Thomas Sjoberg, Tove Meyer si Deanne Rauscher, sustin ca politia secreta Sapo acoperea orgiile monarhului, facand presiuni asupra femeilor sa predea fotografiile si alte materiale compromitatoare, scrie Click.

Ella: "Prin yoga si sex ating Divinitatea". Fire nonconformista, Ella nu se fereste sa recunoasca faptul ca yoga o implineste atat psihic, cat si fizic. "Prin yoga si sex ating Divinitatea", afirma Ella. Il admira pe Sting "In Romania, sa practici yoga e ca un stigmat. In Occident, adeptii acestei discipline sunt acceptati si priviti cu admiratie", sustine Ella, care ii apreciaza in mod deosebit pe alti practicanti de yoga, de exemplu Sting, scrie Libertatea.

Andreea Popescu, goala la librarie!. A stat in umbra Deliei o buna perioada, apoi a devenit din ce in ce mai vizibila. Relatia cu Liviu Varciu si paticiparea la emisiunea "Next Diva" au transformat-o pe Andreea Popescu in ceva mai mult decat dansatoarea Deliei Matache. "Taticul Playboy", Dan Silviu Boerescu, a mizat pe atuurile fizice ale Andreei Popescu si a realizat o sedinta foto incendiara pentru www.bucatarescu.ro, care va fi postata integral luni, scrie Click.