Destrabalare totala cu ex-blondele lui Irinel. Devenite celebre dupa ce au descins in forta in barlogul de la Izvorani al "crocodilului" Iri pentru o noapte incendiara in compania omului de afaceri, Flore si Anca par a profita la maximum de statutul de vedete. Invitate miercuri seara sa defileze in cadrul unei prezentari de moda ce a avut loc in clubul Princess din Regie, cele doua "Blonde ale lui Iri", care mai nou nu mai sunt atat de blonde, au oferit asistentei un show total pe scena, dar si in culise. Cu busturile proaspat tunate, acestea nu s-au dat in laturi de la gesturi extravagante, momentul culminant al prezentarii fiind sarutul pasional intre cele doua brasovence, petrecut direct pe scena, in vazul tuturor, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Sanziana Buruiana: "Nu am reusit sa o conving pe Simona Senzual sa nu mai fie pitipoanca". Sanziana Buruiana a pornit o campanie de "despitiponcizare" a Romaniei! Fosta pupaza a lui Bahmuteanu s-a hotarat ca vrea sa curate Romania de pitipoance. La campania ei s-a alaturat si Sorin Tiganu, cunoscut ca Perversul de pe Targu Ocna, care vrea sa-i convinga pe cocalari sa nu mai poarte rosu. Sanziana Buruiana a reusit sa convinga cateva vedete sa renunte la "pitipongeala". Printre acestea s-au numarat Adelina Pestritu si Andreea Popescu. Numai cu Simona Sensual nu a avut noroc. "Nu am reusit sa o conving pe Simona Senzual sa nu mai fie pitipoanca.Nu vrea deloc sa ia parte la acesta campanie", a spus Sanziana, anunta Click.

Liviu Varciu, in pielea goala la biliard. La inceputul anului, cand Adelina a anuntat ca divorteaza de Liviu, bruneta a invocat faptul ca acesta participa la petreceri-monstru si uita sa vina acasa. Nu se stie cum, Liviu a reusit sa scape cu bine de acuzatiile fostei sotii, aruncand vina separarii pe Adelina. Asta nu inseamna insa ca bruneta nu a avut dreptate. In sprijinul acesteia vin cateva imagini care au ajuns in posesia noastra si care au fost facute, se pare, in 2009, in timp ce Liviu era casatorit cu Adelina. Fotografiile ii prezinta pe Liviu si pe un bun prieten al acestuia din Italia, goi-pusca, la o partida de biliard. Intamplarea a avut loc la vila de la munte a lui "Nea Fane", un om de afaceri, pozele fiind facute chiar de fiica acestuia. Liviu e cunoscut drept un tip cu mare succes la femei, printre ultimele sale cuceriri numarandu-se Andreea Popescu sau Diana Stefanescu, informeaza Libertatea.

Kelly Osbourne a facut pipi pe ea intr-o emisiune. Kelly Osbourne, fiica de 26 de ani a lui Ozzy Osbourne, a declarat ca aproape a facut pipi pe ea dupa ce a fost speriata de o persoana deghizata in Donkey Kong, in emisiunea lui Ellen DeGeneres. "Vorbeam cu Ellen, cand cineva deghizat in Donkey Kong a sarit si m-a speriat de aproape de m-am c...t pe mine. Am tipat si cred ca am facut si pipi pe mine" a spus Kelly. "Imi place sa vin in talk-show-ul lui Ellen, este una dintre moderatoarele mele preferate, dar ii place sa-si sperie invitatii" a continuat vedeta. Kelly a povestit in emisiune ca a izbucnit in lacrimi cand s-a vazut pe coperta revistei Shape, pentru ca nu credea ca o sa ajunga vreodata sa pozeze in bikini, scrie Click.

Dana Savuica a pozat sexy pe plajele mafiotilor. Dana Savuica s-a dezbracat din nou la 40 de ani pentru o revista destinata barbatilor. Pictorialul a fost realizat de echipa "FHM" in Sicilia, un loc exotic, dar cu o reputatie destul de proasta din cauza mafiei. Ulterior s-a dovedit ca mafiotii nu i-au produs nicio neplacere Danei si insotitorilor ei, care au fost, in schimb, chinuiti de reprezentantii unei companii de inchirieri de masini sau de drumurile proaste recomandate de GPS, anunta Cancan.

Video: Paul McCartney a cazut pe scena! Paul McCartney s-a impiedicat si a cazut in timp ce se retragea de pe scena, dupa un concert in Brazilia. Dupa aplauzele indelungate ale unui public de 67.000 de fani, pe stadionul Morumbi din Sao Paolo, fostul membru al formatiei Beatles si-a facut o iesire spectaculoasa din scena, informeaza Click.