Sorina de la Senzual: "As recurge la orice pentru cariera mea". Cariera muzicala este cea mai importanta pentru Sorina, bruneta trupei Senzual, care spune ca nu se da in laturi de la nimic atunci cand jobul ei se afla in joc. "As recurge la orice pentru cariera mea, atata timp cat nu-mi va fi rusine de faptele mele", a spus Sorina. Intrebata daca are vreo interventie chirurgicala, sexoasa brunet a spus: "Optez pentru natural! Pana in acest moment nu am apelat la nicio operatie estetica dar, in cazul in care voi recurge la bisturiu, voi recunoaste acest lucru. Sunt o persoana realista si sincera si imi asum absolut tot ceea ce fac. Important este sa ma simt bine in propria piele, iar daca simt ca o interventie chirurgicala imi poate oferi acest lucru, atunci de ce nu?", scrie Libertatea.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Corina Caragea are un nou iubit! Prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV, Corina Caragea, s-a cuplat cu un ploiestean de 28 de ani, pasionat de masini. Oricat s-a straduit sa-si tina secreta viata amoroasa, Corina Caragea nu a reusit. Astfel, paparazzii revistei Ciao! au reusit sa afle ca bruneta este amorezata de un tanar in varsta de 28 de ani, pe nume Bogdan Rusea, originar din Ploiesti, dar care si-a luat, probabil de dragul ei, un apartament si in Baneasa (Bucuresti). In ultimul numar al revistei Ciao! au fost publicate mai multe fotografii cu cei doi indragostiti, care uneori mai locuiesc si impreuna, anunta Cancan.

Andreea Popescu: "M-am saturat de mine, nu vreau sa ma mai vad". Andreea Popescu a aruncat bomba in acesta dimineata! Dupa doua pictoriale incendiare, dansatoarea Deliei Matache a anuntat ca nu va mai poza nud niciodata. Bruneta a dezvaluit miercuri la Acces Direct care sunt motivele pentru care a luat aceasta decizie. "M-am saturat de mine, nu vreau sa ma mai vad. Nu am crezut ca pozele alea o sa fie atat de mediatizate. Mama cand a vazut al doilea pictorial s-a suparat foarte tare, dar nu din cauza ei am luat aceasta decizie. Pur si simplu nu mai vreau sa fac asta. O sa mai fac pictoriale, dar imbracata", a spus Andreea. Aceasta a mai precizat ca isi doreste foarte mult sa-si construiasca o cariera in showbiz luand-o usor si fara sa sara peste etape. Cat despre viata personala, Popescu a marturisit ca este in cautarea barbatului cu care sa se marite. "Am impresia ca sunt penibila, dar chiar imi doresc un baiat de casa cu care sa am o familie", informeaza Click.

Prietena cea mai buna a sexy-starului dezvaluie: "Sexy Braileanca are cancer!". O buna prietena de-a Sexy Brailencei a facut o marturisire socanta. Tanara spune in revista Shoc ca fosta starleta XXX sufera de cancer de col uterin. Conform unei persoane din anturajul ei, Florina Mihaila a slabit foarte mult in ultimele saptamani. "Are cancer de col uterin, am vorbit cu ea recent. Ea spune ca totul se datoreaza avorturilor pe care le-a facut, dar eu cred ca este un HPV (n.r.: virusul Papiloma uman) netratat. Oricum, la meseria ei, deja nu ma mai mira nimic!", a declarat sursa citata. Aceeasi amica a mai spus ca imediat dupa ce a primit diagnosticul, vedeta a decis sa renunte la munca de la bordel si s-a internat, in speranta ca va scapa de boala. Florina Mihaila nu a putut fi contactata pentru a confirma sau infirma declaratiile prietenei sale, scrie Libertatea.

Ianis Zicu a vrajit-o pe Lavinia, ex-Spicy. Cei doi, care sunt cu relatia la inceput de drum, s-au cunoscut in urma cu cateva zile la Timisoara, unde Lavinia Parva se afla in vizita la parinti. S-au vazut, s-au placut si nu s-au mai dezlipit unul de altul. In ultimele zile, Ianis si Lavinia au fost vazuti plimbandu-se prin centrul Timisoarei si sorbindu-se din priviri, la o cafenea de fite. Contactata de reporterii Cancan, Lavinia a ezitat in prima faza sa dea un raspuns concret, insa, cand a aflat ca mai multi martori au dezvaluit ca au vazut-o in compania cunoscutului fotbalist, a recunoscut. "Asa este, m-am vazut cu Zicu de cateva ori. Am fost in vizita la parinti, la Timisoara, si ne-am intalnit intamplator. Eu nici nu stiam ca acum joaca la FC Timisoara, ca nu prea le am cu fotbalul. Orasul e mic, am iesit la aceeasi cafenea si asa ne-am cunoscut. Pana acum totul e OK. Sa vedem ce ne rezerva viitorul", a marturisit Lavinia, ex-Spicy, pentru Cancan. La randul lui, fotbalistul Ianis Zicu a confirmat existenta relatiei si s-a aratat optimist: "Ne-am cunoscut aici (la Timisoara - n.r.), imi place foarte mult de ea. Pana acum, totul este frumos si sper ca viitorul sa fie si mai frumos", anunta Cancan.

Romanita iti inchiriaza rochia lui Moni cu 500 de lei. Tanjiti dupa o rochie de Oscar pentru Revelion? Nici o problema. Romanita Iovan ti-o ofera in chirie, pentru 48 de ore. Astfel, va puteti da gata iubitul cu o tinuta pe care doar vedetele si-o pot permite. Vin Sarbatorile, iar femeile se pregatesc sa straluceasca si sa goleasca cardurile. Pentru a nu periclita prea tare bugetul familiei, Romanita Iovan a iesit pe piata cu o idee de criza: ofera rochii in chirie, cu pret unic: 500 de lei. "Clientele vor veni la atelier, isi vor alege si vor proba rochia, apoi vom incheia un contract. Tinuta trebuie returnata dupa 48 de ore, iar deteriorarea partiala sau totala se va plati. Orice intarziere inseamna penalizari. Sistemul este simplu, iar pe viitor ne gandim sa inchiriem si genti", a declarat Romanita pentru Click.

Iata dovada ca Aguilera are silicoane! Christina Aguilera a demonstrat ca zicala potrivit careia un gest face cat o mie de cuvinte este perfect adevarata. Cantareata, care nu a comentat niciodata zvonurile conform carora si-ar fi marit bustul, s-a dat de gol in timp ce-si saluta fanii in cadrul unei conferinte de presa in Tokyo, organizata pentru promovarea noului sau film-"Burlesque". In pozele realizate la eveniment se poate observa o cicatrice in zona axilei, care ar putea fi rezultata in urma unei operatii de implanturi mamare. Potrivit Daily Mail, expertii spun ca tehnica de introducere a silicoanelor prin zona axilei este preferata de persoanele care nu doresc sa aiba semnele operatiei in zona sanilor, scrie Libertatea.