Mihai Bendeac a umblat in chilotii lui Bote. Mihai Bendeac a facut zeci de femei frumoase sa roseasca, zilele trecute, cand s-a dus sa-l sorcoveasca pe Catalin Botezatu si, din senin, si-a dat jos pantalonii. Actorul, care-l imita pe Gigi Becali in cadrul emisiunii "In puii mei!" de la Antena 1, l-a vizitat pe Bote la Next Top Model, in Bamboo. Dupa ce i-a oferit designerului propria carte, Bendeac l-a sorcovit si s-a dezbracat, ca sa-i demonstreze ca poarta chiloti "by Botezatu", totul petrecandu-se sub privirile fotomodelelor aflate pe podium, care au izbucnit in hohote de ras, scrie Cancan.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Tonciu si Mitea, scene fierbinti pe plaja din Dominica! Andreea a primit un cadou costisitor de la iubitul ei, de Craciun: o vacanta in Republica Dominicana, de 5.000 de euro. Singuri-singurei ca doi porumbei, cei doi au lancezit la soare de dimineata pana seara, s-au desfatat cu delicatese si au petrecut nopti fierbinti sub clar de luna. Obisnuiti cu vacantele exotice, Andreea Tonciu si Nicolae Mitea se rasfata peste hotare de cel putin doua ori pe an. Dupa ce anul acesta au bifat vacante in Dubai si Olanda, iata ca cei doi indragostiti au ales pentru geroasa luna decembrie o destinatie calduroasa: Republica Dominicana, relateaza Click.

Delia Matache, urmarita de fostul iubit? In timp ce Delia se distra de minune alaturi de Razvan, in Clubul Vintage din Bucuresti, care apartine barbatului, si-a facut aparitia Florin Moldoveanu, nimeni altul decat fostul iubit al interpretei. Insotit de cativa prieteni, Florin s-a asezat la o masa alaturata de cea a cantaretei, lucru care a cam stingherit-o pe Delia, daca ne luam dupa cei care au fost martorii intamplarii. Cu toate acestea, Delia si Razvan nu au renuntat la tandreturi, artista incercand sa faca abstractie de prezenta fostului iubit. "Nu este prima oara cand ne intalnim in vreun club", a declarat artista, pentru Libertatea, cu toate ca pare cel putin ciudata alegerea lui Moldoveanu de a-si petrece seara in clubul "succesorului" sau. In prezent, desi afirmau ca au ramas in relatii amicale, Delia si Moldoveanu nu-si mai vorbesc, mentioneaza Libertatea.

Silvius Prigoana este indragostit lulea de Oana Mortu. Dupa relatiile tumultuoase cu Daniela si Romina, Silvius (18 ani) parea ca se resemnase cu gandul ca ii e mai bine singur. Asta pana acum o luna si jumatate, cand a cunoscut-o pe Oana Mortu, zisa Oana Pisi, o blonda de 20 de ani din satul Branistea (Giurgiu) care l-a facut sa simta din nou fiorii dragostei. Amorul celor doi este foarte siropos, schimburile de replici de pe profilele lor de Facebook abundand in apelative de genul "baby, babe, pisoias" si declaratii de dragoste de ambele parti. Gurile rele sustin insa ca Oana este o persoana materialista si ca urmareste intotdeauna ca iubitul ei sa fie instarit. Cei care o cunosc povestesc ca ea insasi s-a laudat ca a avut o relatie cu un adolescent mai mic cu cinci ani decat ea, flatata de faptul ca tatal acestuia ii punea la dispozitie automobilul sau Bentley cu sofer ca sa vina sa o ia de acasa. Oana locuieste acum in Capitala, pentru ca este studenta, stand cu chirie intr-un apartament din centru, si adora sa frecventeze cafenelele si cluburile de fite, relateaza Cancan.

Ea este "Cea mai sexy Craciunita" de la Pagina 5. Raluca Podea, din Bucuresti, a castigat duminica seara titlurile de ''Cea mai sexy Craciunita'' si ''Cea mai frumoasa Fata de la Pagina 5 din Bucuresti'', in cadrul unui supereveniment organizat de Libertatea in Club Maxx din Regie (Bucuresti). Duminica seara a fost mare petrecere in clubul bucurestean Maxx din Regie, unde a avut loc un inedit concurs de frumusete organizat de Libertatea, "Cea mai sexy Craciunita". In a doua zi de Craciun, am ales-o pe cea mai apetisanta asistenta a lui Mos Craciun si, in acelasi timp, pe cea mai frumoasa "Fata de la Pagina 5 din Bucuresti", in anul care urmeaza sa se incheie, informeaza Libertatea.

Botezatu a vandut carti de jumatate de miliard. O luna. Atat a trecut de cand Catalin Botezatu si-a lansat cartea biografica "Trei vieti-pedeapsa", care a inregistrat deja un mega succes. Primul volum din sirul celor trei romane a fost vandut in 10.000 de exemplare, Bote rotunjindu-si contul cu jumatate de miliard de lei. Anul 2010 a fost unul plin pentru Catalin Botezatu, care a inregistrat o multime de succese profesionale: a fost protagonistul show-ului "Burlacul" (Antena 1), a participat la emisiunea "Dansez pentru tine" (Pro TV) si a avut peste 300 de prezentari in tara si in strainatate, informeaza Click.

Vezi cum au taiat porcul de Craciun fetele de la Bamby! Cele doua cantarete au taiat porcul de Craciun, incantate fiind de traditiile romanesti si de mancarea ce a urmat. "Am mai asistat la asemenea evenimente. E foarte mare, cred ca s-au luptat putin cu el. Imi place sa stam in jurul porcului cu vin fiert. E o traditie pe care noi romanii o pastram", a spus Denisa. Dupa ce porcul a fost parlit, Denisa nu a rezistat sa nu se urce pe el. De asemenea, fetele nu s-au dat la o parte si au dat o mana de ajutor la spalatul porcului. Tot cele doua au fost si primele care au gustat din porcul abia taiat, savurand o parte dintr-o ureche. "Abia asteptam pomana porcului", au spus fetele in cadrul emisiunii "Povestiri de noapte". Cele doua au plecat incantate ca au invatat toate traditiile si drept rasplata au sustinut si un scurt recital, informeaza Cancan.

Carmen Serban a filmat 50 de ore pentru Revelion cu febra 40. Carmen Serban e probabil cea mai solicitata artista pentru programele de Revelion. Interpreta a filmat circa 50 de ore pentru spectacolele care vor fi difuzate in noaptea dintre ani pe TVR, Antena 1, PRO TV si Etno TV, insa a facut-o fiind foarte racita. Carmen spune ca a cantat si a dansat avand febra aproape 40 de grade, insa a facut-o atat de bine, incat nimeni nu si-a dat seama, anunta Libertatea.

Tiriac jr., pe perfuzii la Brasov. Sarbatorile de iarna nu au fost unele lipsite de griji si probleme pentru familia miliardarului Ion Tiriac. Aflati la Poiana Brasov pentru a petrece Craciunul, fiul magnatului a ajuns, ieri, la spital cu o intoxicatie. Sarmalutele si mancarurile traditionale ca i-au cazut greu la stomac lui Ion Ion Tiriac, care a trecut imediat la programul de mentinere a siluetei. Cazat la vila familiei din Poiana Brasov, Ion Ion s-a dus ieri dimineata la "Hotelul Aurelius, imparatul romanilor" pentru a-si face programul zilnic de fitness si inot, anunta Click.