Bianca Dragusanu se intoarce in bratele lui Botezatu! Despartirea Biancai Dragusanu de Adrian Cristea, care a avut loc, se pare, cu doua zile in urma, nu a fost deloc intamplatoare, cu toate ca, oficial, s-a intamplat doar din cauza unei dispute mai violente intre cei doi. Libertatea a scris, cu mai putin de trei saptamani in urma, pe cand Bianca se afisa peste tot cu Adrian Cristea, ca tanara e gata sa-i dea papucii dinamovistului daca Bote s-ar arata interesat de acest lucru. Un semn a venit, se pare, de Craciun, cand designerul si-a petrecut Sarbatorile fara Violeta de la "Burlacul", blonda care, atunci cand e la Bucuresti, locuieste in apartamentul creatorului de moda. Cearta Biancai cu Cristea a fost doar un pretext pentru ca fosta "blonda a lui Bote" sa poata reveni in bratele designerului pe care si-a dat seama ca inca il mai iubeste. De altfel, surse din apropierea lui Catalin Botezatu ne-au soptit ca Bianca a discutat deja cu Bote despre mutarea ei in apartamentul acestuia. Ea oricum nu mai putea sa ramana la Cristea, care va parasi Bucurestiul pentru Cluj, acolo unde va juca din sezonul viitor, scrie Libertatea.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Daniela Crudu a pipait pe sani o femeie. De cand este singura cuc si nu mai este implicata in nicio relatie, Daniela Crudu a prins curaj si a inceput sa-si testeze farmecele pe sexul slab. Asistenta lui Razvan si Dani trece printr-o perioada confuza de cand a pus punct relatiei pe care a avut-o cu "Mucifer" si scurtei idile cu Leo de la Strehaia. Daniela Crudu a inceput sa frecventeze din nou cluburile bucurestene, unde se simte ca pestele in apa. Intr-una dintre serile trecute, vedeta a fost fotografiata sarutandu-se pe gura cu o persoana de acelasi sex, pe care a pipait-o pe sani. Mai exact, cu o prietena deloc deranjata de gestul Danielei, care, in urma cu cativa ani, obisnuia sa declare din teribilism prietenilor ei ca este bisexuala. La mica orgie participa si un barbat deghizat in Mos Craciun, care, la randul sau, isi plimba mainile fara jena pe picioarele si abdomenul blondei de care "abuzase" si Daniela, anunta Cancan.

Mihai Albu isi promoveaza pantofii cu femei in sanii goi. Celebrul designer de incaltaminte, Mihai Albu, va lasa in curand pe piata colectia de pantofi pentru primavara anului viitor. In acest sens, Mihai a realizat deja o sedinta foto cu manechine una si una, care sa-i puna in valoare creatiile. Ca si anul trecut, designerul a mizat pe farmecele trupului unei femei pentru a da lovitura. O bruneta senzuala, dotata cu o pereche de sani a la Pamela Anderson, face deliciul calendarului de creatii pentru 2011. Anul trecut, figura principala a sedintei foto a fost chiar sotia sa, Iulia Albu, care si-a aratat sanii in toata splendoarea. Pictorialul s-a bucurat de un succes urias, motiv pentru care, designerul a hotarat sa-l reediteze si anul acesta, insa cu ajutorul unui alt personaj feminin. In 2009, Mihai Albu si-a promovat colectia de pantofi cu ajutorul sotiei sale Iulia. Aceasta a pozat nud, in ipostaze provocatoare, informeaza Click.

Daniela Gyorfi: "Am forma unui cozonac". Insarcinata in sapte luni, cantareata Daniela Gyorfi asteapta cu nerabdare sa nasca. Artista marturiseste ca, desi nu se simte bine cu kilogramele in plus pe care le-a acumulat pe parcursul sarcinii, traieste cea mai fericita perioada din viata sa. "Sunt in forma de cozonac, dar pot sa spun ca sunt o viitoare mamica foarte fericita. Acest copil, pe care mi l-am dorit si pe care il voi avea, este cea mai mare realizare a mea", a declarat Daniela Gyorfi in emisiunea "Neata cu Razvan si Dani" de miercuri, scrie Libertatea.

A facut show la sedinta foto. Invitata de "Playboy Romania" sa realizeze un pictorial pentru numerele din lunile ianuarie si februarie, Silvana Bragaru s-a simtit ca o adevarata vedeta si a pozat sexy pe tejgheaua unui bar si printre butoaiele cu bere. Cancan a aflat detalii picante din culisele celei mai recente sedinte foto a Silvanei Bragaru, bruneta din Targu Jiu care a devenit vedeta in Germania. Desi este o fire modesta si a incercat sa se comporte cat mai normal, Silvana a fost asaltata de fani la sedinta foto organizata intr-un bar din centrul Capitalei. Dupa ce a dat autografe si s-a pozat cu admiratorii, Silvana a trecut la treaba. "Imbracata" in costumul Evei, bruneta s-a lasat fotografiata in timp ce savura o tarie la bar si langa butoaiele cu bere, incingand atmosfera, anunta Cancan.

Adam Sandler a aflat din ziare ca... a murit. Actorul a fost nevoit sa dezminta zvonurile lansate marti de catre presa tabloida din SUA, potrivit carora ar fi decedat in urma unui accident pe partia de schi. Potrivit presei straine, Adam Sandler, in varsta de 44 de ani, ar fi decedat in urma unui accident de snowboard, dupa ce a zburat de pe partie si 's-a oprit' intr-un copac, murind pe loc. Purtatorul de cuvant al vedetei a negat informatiile miercuri, spunand ca Sandler nu a suferit niciun fel de accident in statiunea montana din Elvetia, unde se afla in prezent, informeaza Libertatea.