Tudor Chirila s-a dezbracat in Piata Constitutiei. Solistul trupei Vama a facut spectacol in noaptea de Revelion, in Piata Constitutiei. Incantat de zecile de mii de oameni care s-au strans in Piata Constitutiei, pentru a participa la concertul organizat de Primaria Capitalei, la cumpana dintre ani, Tudor Chirila a vrut sa-si impresioneze fanii nu numai prin muzica sa. Astfel, dupa ce s-a dezlantuit pe scena si a cantat cele mai frumoase melodii ale trupei Vama, artistul a ignorat gerul de afara si s-a dezbracat la bustul gol. Gestul sau a fost apreciat de spectatori, mai ales de reprezentantele sexului frumos, iar Chirila a parasit scena in aplauze, fluieraturi si suspine, relateaza Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu despre Serban Huidu: "Sportul asta nu poate fi facut de orice prost". Cunoscuta drept cea mai inversunata inamica a lui Serban Huidu, Oana Zavoranu a iesit la rampa cu declaratii in stilu-i caracteristic, intr-un moment delicat pentru "Carcotas". Bruneta a comentat pentru CANCAN situatia in care se afla Huidu. Serban Huidu a fost coplesit de mesaje de incurajare, primite mai ales pe site-ul sau sau pe pagina personala de Facebook. Insa nu numai de bine a fost pomenit in aceasta perioada "Carcotasul". Printre cei care nu s-au gandit neaparat cu regret la accidentul din Innsbruck se numara si Oana Zavoranu, care are un conflict mai vechi, atat cu Huidu, cat si cu Misu Gainusa, dupa ce acestia au ironizat-o in emisiunea lor. Asa se face ca pana si in momente delicate pentru Serban, bruneta nu a gasit de cuviinta sa stearga in vreun fel problemele trecutului. Dimpotriva. "Am auzit de accidentul lui, vorbeau niste femei de serviciu la un hotel sau ceva de genul asta. Nu ma intereseaza subiectul. E ca si cand am vorbi despre un sul de hartie igienica", si-a inceput atacurile Zavoranu, care a continuat in acelasi stil socant: "Eu i-am spus lui de cimitir atunci. I-am zis pe urma ca tot la mine o sa-si gaseasca vesnica odihna!". Aceasta afirmatie a fost facuta dupa ce "Carcotasii" au glumit pe seama faptului ca sotia lui Pepe este patroana cimitirului Eternitatea, informeaza Cancan.

Adelina, fara chef de ziua ei. Sotia lui Cristian Chivu implineste astazi 29 de ani. Adelina, sotia lui Cristi Chivu, implineste astazi 29 de ani, dar a renuntat la organizarea unei petreceri cu aceasta ocazie, din cauza programului incarcat al fundasului lui Inter Milano. Adelina si Cristi vor aniversa evenimentul fara fast, in locuinta din Milano, Italia, alaturi de cele doua fetite, Natalia (un an si 10 luni) si Anastasia (doua luni). Dupa cum ne-a dezvaluit Victor Becali, nasul de cununie al sotilor Chivu si nasul de botez al primului lor copil, Adelina si Cristi au renuntat la organizarea unei petreceri in adevaratul sens al cuvantului, scrie Libertatea.

"Am facut sex cu o roscata sub privirile nevestei". Sex in grup, show lesbi, baie cu sampanie si dansuri la bara. Petrecerea de Revelion a fost una de pomina pentru 22 de cupluri fara inhibitii. Noaptea dintre ani i-a prins pe toti in acelasi pat, in Attraction Club, singurul local din oras in care sexul e permis. Mai ales cu alt partener. Andrei (34 de ani) e expert in IT. Irina (31 de ani) lucreaza la banca. Ce au in comun? Sunt casatoriti de cinci ani si amandoi au facut sex cu altcineva de Revelion. "Mi-a placut o roscata focoasa. Am pus ochii pe ea inca de la inceput. Mi-am privit sotia cu subinteles si ea mi-a zambit aprobator: "du-te, leule", i-am citit gandul. Am luat-o de brat si am urcat la etaj. Era miezul noptii si afara se auzeau pocnitorile si tipete de bucurie. Ne-am dezbracat incet si ne-am bagat in pat. Avea chilotei rosii, cum imi plac mie, sani mari si un corp de invidiat. Uff! La multi ani, 2011!", povesteste Adrian. N-au stat prea mult singuri caci Irina l-a urmat, la brat cu un tanar care venise neinsotit, relateaza Click.

Andreea Marin a invatat engleza in zece zile. Andreea Marin Banica marturiseste ca a reusit sa invete limba engleza in numai zece zile. Nevoita sa plece, in urma cu cativa ani, la Los Angeles, pentru a transmite de la decernarea premiilor Academiei Americane de Film, fosta "zana a Surprizelor" s-a pus cu burta pe carte si a reusit sa stapaneasca engleza in numai cateva zile. "Am fost trimisa ca si corespondent special pentru a face transmisiuni de la premiile Oscar. In primul an, chestiunea asta a fost o totala surprinza pentru mine si am aflat dupa aceea ca m-au trimis pe mine pentru ca vroiau o fata proaspata, nepatata, necontroversata. Habar nu aveam ce inseamna chestiunile tehnice care tin de transmisiuni, dar cel mai important este ca nu stiam engleza. Nu am spus nimic, m-am pus cu burta pe carte timp de zece zile. Zi si noapte am facut numai asta. Si acolo am fost bine pregatita", a povestit fosta prezentatoare la Antena 3, citata de Libertatea.

Bianca nu a mai iesit din camera. Dupa cateva certuri aprige, Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au simtit nevoia sa se impace... mult, atat de mult, incat vedeta Antenei 1 nu a mai fost in stare sa paraseasca hotelul in prima zi a anului. Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au avut parte de un final de an palpitant si cu nervi. S-au certat de Craciun, ea a plecat cu tot cu bagaje de la Iasi la Deva, dar el a venit sa o impace si, dupa inca o discutie aprinsa pe seama inelului de la Catalin Botezatu, s-au impacat. Impacarea a fost foarte dulce, intrucat cei doi au fost vazuti giugiulindu-se permanent in localurile din statiunea Straja, unde au petrecut Revelionul. Potrivit informatiilor noastre, cei doi amorezi si-au facut aparitia, joi seara, intr-un club din localitate, dar s-au retras devreme, in jurul orei 12.30, iar a doua zi au petrecut cateva ore pe partie, apoi s-au intors in camera. Se pare ca ritmul impacarii a fost un pic prea sustinut pentru Bianca Dragusanu, care pe 1 ianuarie nu a mai fost in stare sa tina pasul cu Cristea, care a iesit singur la un restaurant, unde a baut niste vin fiert, asistenta lui Dan Capatos ramanand la hotel pentru a se odihni, anunta Cancan.

O valceanca a devenit "eleva" Monicai Columbeanu. Isabella Stefani din Ramnicu Valcea e castigatoarea saptamanii trecute la concursul organizat de Libertatea si de "Fabrica de Talente Monica Columbeanu". Tanara in varsta de 21 de ani a fost declarata castigatoare de juriul de la scoala infiintata la Bucuresti de sotia milionarului Irinel Columbeanu si va avea ocazia sa urmeze gratuit cursurile acesteia. Isabella are 1,67 metri, 48 de kilograme, iar talentul pe care vrea sa si-l dezvolte e cel de hair-stylist. "Mi-ar placea sa devin hair-stylist. Consider ca acest curs ar putea reprezenta o rampa de lansare. Imi doresc sa devin unul din cursantii dumneavoastra", a spus Isabella in formularul de inscriere de pe www.libertatea.ro. Concursul cu premii constand in zece burse gratuite la Fabrica de Talente Monica Columbeanu continua si luna aceasta, anunta Libertatea.

La plimbare ca doi porumbei. Traian Basescu si sotia sa, Maria, au petrecut Revelionul la Predeal. Cuplul prezidential si-a petrecut Revelionul la Predeal, intr-un restaurant, alaturi de cativa ministri. A doua zi, profitand de vremea frumoasa, Traian Basescu si-a scos sotia la o plimbare prin statiunea brasoveana, a vorbit cu ziaristii si cu cativa turisti. Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au petrecut noaptea dintre ani intr-un restaurant din Predeal, alaturi de Emil Boc, de Elena Udrea, de Gheorghe Ialomitianu si de Gabriel Oprea. "A fost o atmosfera extraordinar de placuta", asa a descris Traian Basescu petrecerea de Revelion, scrie Libertatea.