Blonda lui Irinel face show ca o profesionista. Chiar daca nu a fost insotita de buna ei prietena, Anca, "blonda lui Iri", Flore, a avut parte de o seara de pomina. Prezenta intr-un club unde a petrecut alaturi de cativa prieteni apropiati, tanara si-a inceput "programul" putin dupa miezul noptii. A dansat lasciv, s-a fotografiat in pozitii demne de filmul "Basic instinct", aratandu-si lenjeria intima, spre deliciul celor prezenti in club, iar spre dimineata a dansat provocator, denotand abilitati de profesionista, in poala unuia dintre barbatii care o insoteau, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Wow! Ce sexy e! Sora Evei Kent a pozat goala! Ana Maria Oprea a pozat intr-un pictorial extrem de fierbinte, realizat de Sergiu Zimbilschi. Ea, alaturi de Eva, a prezentat rubrica Meteo in ziarul Click! si a investit intr-un salon de masaj erotic de lux, denumit "La dos lunas", anunta Click.

Imagini video de la preselectia Alinei Plugaru pentru trupa sa de dans erotic. Alina Plugaru a organizat, miercuri, in clubul Trinity College din Bucuresti castingul pentru noua sa trupa de dans, "Erotic Dreams Show". Cinci fete au cautat, prin dans, sa o convinga pe fosta diva XXX ca merita sa prinda un loc in trupa. Fiecare dintre participante a avut la dispozitie o melodie pe care sa-si arate calitatile de dansatoare. Domnisoarele au dorit sa arate cat de mult isi doresc sa castige castingul: au dansat pe jos, au ridicat picioarele, au apelat la miscari sexy (vezi video), iar la final s-au aplaudat intre ele, informeaza Libertatea.

Andreea Tivadar nu mai vrea silicoane: "La kilogramele mele, nu mi-ar sta bine cu sani foarte mari!". Ea s-a gandit mai bine si spune ca nu vrea sa isi mai puna silicoane pentru ca la greutatea sa, sanii mari nu ar arata deloc bine. "Intr-adevar, ma batea gandul sa-mi pun silicoane. Am avut mai multe propuneri de colaborare cu diferite clinici, dar nu am fost foarte hotarata din cauza riscurilor si atunci am renuntat. Eu sunt mai fricoasa de felul meu si, inainte sa fac un pas atat de important, m-am gandit de doua ori inainte. Daca as face aceasta shimbare ar fi pentru mine si doar pentru mine. Important este sa te simti bine in pielea ta, sa fii bine proportionat, iar pentru mine silicoanele nu sunt o necesitate. La kilogramele mele nu mi-ar sta bine cu sanii foarte mari. E mai degraba un moft, un capriciu", a spus Andreea Tivadar, scrie Cancan.

Primele poze cu Varciu si noua lui iubita! Adelina, Andreea Popescu, Diana Iguana, din nou Adelina, Gabriela Pavel, iar acum Andra Eugenia Gheorghe, alias Cocuta. Asa arata catastiful amoros recent al lui Liviu Varciu, probabil cel mai mare cuceritor monden autohton. Fotoreporterii Click! au reusit sa surprinda, in exclusivitate, primele poze cu Varciu si cea mai noua lui achizitie, coregrafa Cocuta, care a castigat "Dansez pentru tine", alaturi de Catalin Morosanu si de Magda. Se pare ca bruneta a petrecut cateva zile in apartamentul din Dristor al artistului, de vreme ce, la plecare, a umplut portbagajul masinii cu genti si plase cu haine. Marti, in jurul orei 16.00, Liviu si-a condus iubita din Dristor, pana in zona 13 septembrie, insa nu a catadicsit sa coboare din masina si sa o ajute cu bagajele, anunta Click.

Adela Popescu l-a acceptat de iubit pe Radu Valcan. Intre cei doi actori din serialul "Iubire si onoare" de la Acasa TV s-a infiripat o idila care le concureaza chiar si pe cele din telenovela. Dupa lungi saptamani de tatonari, eforturi sustinute din partea lui Radu Valcan si refuzuri repetate din partea vanitoasei Adela Popescu amorul a invins. Acum, actorii au o relatie in toata regula. Cei doi au fost fotografiati de paparazzii revistei Ciao! in ipostaze graitoare, care nu mai au nevoie de prea multe explicatii. Fotografiile si informatiile exclusive despre idila dintre Adela si Radu sunt publicate in cel mai recent numar al revistei Ciao! aflat deja pe piata, informeaza Cancan.