Adelina Pestritu face sex doar in ipostaze clasice. Se iubesc ca doi nebuni si nu se pot abtine sa nu se sarute pe strada si in magazine. Click! i-a surprins pe Adelina Pestritu si iubitul ei ipostaze tandre. Adelina traieste acum o frumoasa poveste de dragoste cu afaceristul George Tiganu, care o rasfata ca pe o printesa. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze foarte tandre intr-un mall din Capitala. Ei s-au imbratisat si s-au sarutat pe scara rulanta, apoi la masa, s-au rasfatat pe cinste. George o hranit-o pe Adelina cu lingurinta, ca pe un copil mic, moment in care fosta sotie a lui Varciu s-a amuzat copios, scrie Click!.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Sexy-Braileanca s-a intors la ce stie mai bine: le face masaj erotic elvetienilor. Celebra sub numele de Sexy-Braileanca, Florina Mihaila a parasit, cu putina vreme inainte de Revelion, tara, pentru un job bine platit in Elvetia. Aici, Florina va face ce stie ea mai bine: va oferi placere. "Acum sunt plecata in Elvetia. Locuiesc intr-o casa alaturi de o prietena foarte buna de-a mea. Imi place foarte mult aici, ma distrez foarte bine. Ma voi intoarce in Romania, dar doar pentru o scurta perioada de timp, iar apoi voi reveni aici, unde, de altfel, ma simt ca acasa deja", ne-a declarat Sexy-Braileanca. Florina lucreaza, se pare, intr-un salon frecventat doar de barbati, unde ar presta ca animatoare care ofera si servicii de masaj erotic. Legal, numai cetatenii elvetieni au voie sa practice prostitutia, incepand cu varsta de 16 ani. De aceea, femeile care presteaza cea mai veche meserie din lume si nu au cetatenie elvetiana se angajeaza oficial ca dansatoare, animatoare sau maseuze, iar apoi "se desfasoara" fara probleme, informeaza Libertatea.

Simona Senzual da la topit inelul blestemat. Blonda are de mai multa vreme un inel cu baghete de diamante, care ii place foarte mult, insa, crede ea, ii poarta ghinion. Dornica sa inceapa bine acest an, ea a hotarat sa scape de inel si a vorbit cu iubitul Dianei Bisinicu, care are un magazin de bijuterii intr-un complex comercial din Capitala, sa o ajute. "Va topi aurul si va scoate diamantele, cu care am sa fac altceva. Trebuie sa renunt la acest inel, pentru ca vreau sa-mi aduc norocul inapoi", a declarat Simona, citaat de Cancan.

Doru de la "Parlament" s-a sarutat cu doua blonde intr-o seara. Este la un pas de a reveni la viata de burlac, insa nu a mai avut rabdare sa primeasca hotararea de divort. Dupa ce s-a despartit de bruneta Nicoleta Vascan, Doru de la "Parlament" a dat iama printre femei, depasind orice record pentru un VIP: s-a sarutat cu doua blonde intr-o singura seara! Doru (33 de ani) si Nicoleta (32 de ani) au hotarat de comun acord, in luna octombrie, sa depuna actele de divort, dupa nenumarate certuri si impacari, relateaza Click!.

Micul Print Carol Ferdinand implineste un an! Nasul Traian Basescu i-a dat cadou stiloul prezidential. Bucurie mare, ieri, in familia Printului Carol Ferdinand al Romaniei! Micutul implineste maine un an, dar parintii sai, impreuna cu nasii, presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, au sarbatorit evenimentul mai devreme, intr-un cerc restrans, in resedinta prezidentiala. Prima aniversare a Micului Print, asa cum l-a numit presa pe baietelul ASR Printul Paul si al Printesei Lia ai Romaniei, s-a desfasurat intr-un cadru familial, la resedinta presedintelui, si nu a fost lipsita de surprize care au starnit zambetele tuturor. Una dintre acestea a fost tortul, personalizat pentru eveniment de catre cuplul regal. Pentru ca nasul Traian Basescu a fost comandant de nava, pe prajitura a fost imprimata imaginea lui Popeye marinarul. Spre amuzamentul tuturor, alaturi de cunoscutul personaj de desene animate a fost realizat in glazura si un baietel imbracat in marinar, reprezentandu-l pe finul presedintelui, scrie Libertatea.

Delia Matache si Florin Salam au cantat pentru mafioti. De cand s-a apucat de manele, Delia Matache a intrat in "lumea buna" a interlopilor care arunca cu "verzisori" in lautari. Recent, ea a participat la o petrecere de pomina la Braila, unde a cantat alaturi de Florin Salam, ca sa-i distreze pe membrii unei grupari de tip mafiot. Cefe groase, lanturi de aur scoase peste tricourile mulate, mii de euro aruncate pe dedicatii si manele la maxim. La o asemenea petrecere a participat, in urma cu doar cateva zile, Delia Matache, care a facut un duet cu manelistul Florin Salam, la botezul unuia dintre copiii lui Marian-Danut Soare, liderul unui clan interlop din Braila. Relaxata, Delia a facut un adevarat spectacol si a dansat printre infractori, incantandu-le privirile. Piesa care i-a impresionat profund pe "smecherii" care filmau cu telefoanele mobile a fost "As da zile de la mine", in timpul careia Delia a dansat din buric si i-a incurajat pe invitati sa iasa la dans. Dupa duetul cu Delia, Florin Salam a cantat mai multe melodii, majoritatea dedicate interlopilor din orasul de pe malul Dunarii, insa si "colegilor" din Iasi, din gruparea Corduneanu, anunta Cancan.

Bianca a filmat pentru telenovela porno in helanca. Producatorii telenovelei 'Narcisa salbatica" s-au chinuit in zadar sa o convinga pe Bianca sa accepte o aparitie sexy in film. De dragul gelosului ei iubit, Adrian Cristea, vedeta s-a incapatanat sa filmeze imbracata cu pulovere pe gat, desi joaca rolul unei prostituate. Bianca a debutat cu dreptul in actorie, dar si-a tinut ascuns decolteul generos care a face deliciul publicului atat la emisiunea "Un show pacatos", cat si la prezentarile de moda. Desi telenovela "Narcisa salbatica" abunda de scene deocheate, de sex oral si sex in trei, aparitia Biancai este una mult prea cuminte, desi rolul, acela al unei prostituate, i-ar fi permis sa-si arate goliciunea sau sa filmeze scene indraznete, anunta Click!.

Elena Basescu "si-a tras" bijuterii de 10.000 de euro. Viata de europarlamentar nu a fost lovita de criza! Banii incasati lunar de alesii nostri de la Bruxelles, in jur de 6.000 de euro, le permite acestora sa isi satisfaca unele capricii. Conform declaratiilor de avere publicate pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Elena Basescu "Eba", mezina sefului statului, si Adina Valean, sotia liderului PNL, Crin Antonescu, au dat zeci de mii de euro pe bijuterii. Mai cu picioarele pe pamant, Daciana Sarbu si-a investit banii intr-o casa, mentioneaza Libertatea.