Bianca Dragusanu despre relatia la distanta cu Cristea: "Va fi greu sa ramanem impreuna". Frumoasa asistenta a lui Dan Capatos, Bianca Dragusanu, nu este sigura daca va mai ramane in relatie cu Adrian Cristea, dupa ce fotbalistul va fi transferat la Cluj. Transferul fotbalistului Adrian Cristea tocmai la CFR Cluj s-a dovedit un moment de cumpana in viata sa si a iubitei sale Bianca: "Viata merge inainte, orice ar fi. L-am condus pe Adrian la aeroport, ne-am spus te pup si asta a fost. Este greu, nu stiu ce se va intampla, nu pot sa anticipez, dar nici nu cred in relatiile la distanta, relatiile astea pe mess sau la telefon!", a marturisit Bianca la Un Show Pacatos, scrie Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Revelion porno pentru Simona Senzual. Prinsa fiind intr-o discutie cu Capatos despre superstitiile care exista la romani, Simona s-a dat de gol cu ce a facut in noaptea de Revelion. In emisiunea "Un Show Pacatos" moderatorul a intrebat-o pe Simona daca a avut bani in buzunar in noaptea de Revelion, aceasta fiind una dintre superstitiile in care cred romanii. Blonda a raspuns mai multe decat s-ar fi asteptat Capatos, mentioneaza Click!.

DJ Harra: "Nu am facut sex cu Varciu! Nu-mi doresc ca Liviu sa fie iubitul meu". DJ Harra a explicat ca nu are o relatie cu Liviu Varciu. Ea spune ca nu isi doreste decat sa ramana in continuare prietena buna cu actorul de la PRO TV. "Nu am facut sex cu el. Nu vreau sa fie iubitul meu, imi doresc doar sa pastrez relatia de prietenie pe care o am cu el", a declarat ea la PoveSTIRI de Noapte, potrivit Cancan.

Moni, Irinel se roaga la biserica sa-l ierti! A pacatuit grav! S-a jucat cu doua blonde in dormitorul conjugal, iar acum Iri nu stie ce sa mai faca pentru a drege busuiocul. Duminica aceasta, miliardarul de la Izvorani a fost surprins la slujba, facand cruci pana-n pamant. O casnicie de aproape cinci ani se consuma acum intre doua avioane, cu amantlacuri, certuri si suparari. In timp ce devoratorii de monden fac pariu pe divortul lor, Moni si Iri isi vad linistiti de vietile separate, care acum par sa nu mai aiba decat un singur numitor comun: micuta Irina, relateaza Click!.

Cat s-a ingrasat Teo in ultimele luni! Internata de vineri la Spitalul Elias, din Capitala, Teo Trandafir e hranita cu perfuzii, dupa ce a fost diagnosticata cu pancreatita acuta. Fosta vedeta de televiziune a fost la un pas de moarte, dupa ce, de circa sase luni, a abandonat dietele si a pus la loc 15 kilograme. Potrivit ziarului bucurestean Ring, Teo Trandafir a inceput sa ia in greutate inca de acum sase luni, din momentul in care fosta vedeta de televiziune a intrat in politica. Dupa ce, in aprilie 2009, deputatul PDL a facut valva ajungand la 75 de kilograme cu o dieta miraculoasa, in noiembrie anul trecut, Teo se ingrasase vizibil. Se pare ca situatia s-a agravat de Sarbatori, cand fosta vedeta TV a uitat de diete si s-a lasat ispitita de bucatele traditionale, dar foarte grase. Astfel, intr-o filmare realizata de Revelion, formele lui Teo pareau sa fie similare celor din 2004, cand actualul parlamentar ajunsese la o greutate record: 115 kilograme, relateaza Libertatea.

Raluca de la Bambi a poftit la chilotii lui Ja Rule. Raluca Tanase, componenta trupei Bambi, a venit, sambata seara, la concertul rapper-ului Ja Rule din club Bamboo insotita de prietenul ei, Razvan Ispas, dar si de fotbalistii Adrian Ropotan si Dacian Varga. Obisnuita sa cante mai mult pe la nunti in ultima vreme, blonda a ramas impresionata nu de concertul lui Ja Rule, ci de chilotii de firma, pe care solistul afro-american i-a lasat la vedere. "Nu canta cine stie ce Ja Rule. Sunt cantareti romani mult mai buni. La el am vazut doar chilotii!", a declarat Raluca pentru Clubbing Report. Fotbalistii Dacian Varga si Adrian Ropotan au gustat insa din plin concertul cantaretului de culoare. Ei au dansat pe canapele si au agatat cateva brunete din club, scrie Click.

Leo de la Strehaia: "M-a facut de bani, dar lucrurile nu raman asa". Leo de la Strehaia ne-a declarat ca Daniela Crudu i-a luat 10.000 de euro si acum nu mai vrea sa-i raspunda la telefon. Nu atat de suparat de paguba materiala, cat de cea de imagine, "Printul tiganilor" intentioneaza sa-si regleze conturile cu asistenta lui Razvan si Dani. Idila dintre Daniela Crudu si Leo de la Strehaia, demascata de paparazzii CANCAN pe data de 15 decembrie, anul trecut, a ars foarte repede, dar a lasat in urma o situatie foarte incurcata. Asistenta emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" de la Antena 1 si-a facut iesirea din viata "Printului tiganilor" foarte brusc si cu... datorii mari. Potrivit lui Leo de la Strehaia, Daniela i-a luat 10.000 de euro, pe care nu i-a mai returnat si refuza sa-i mai raspunda la telefon, relateaza Cancan.