Leo de la Strehaia: "Daniela nu mai vazuse atatia bani in viata ei". Bianca Dragusanu, in emisiunea 'Un Show Pacatos' de luni seara, a clarificat tot scandalul de inceput de an, iscat intre Leo de la Strehaia si Daniela Crudu. De asemenea, se pare ca, de fapt, el a pornit tot scandalul. In inregistrarile redate in cadrul emisiunii, intr-o discutie dintre Bianca Dragusanu si Leo de la Strehaia, barbatul a recunoscut ca nu Daniela i-a cerut suma de 10.000 de euro, ci el a oferit banii. Mai mult, asistenta lui Dan Capatos a insistat ca tot timpul a fost vorba de o gluma pe care Leo a luat-o ca pe o propunere serioasa, scrie Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Raduleasca manca piftie, Ayan numai crabi si creveti. Mihaela Radulescu locuieste la Monaco, impreuna cu fiul ei, Ayan, insa n-a uitat niciodata de unde a plecat. Daca Mihaela a avut o copilarie modesta, tanjind la portocalele puse la copt pe sifonier, fiul ei, Ayan, se bucura de un meniu pe cinste: crabi, scoici si creveti. Diva nu a fost nici pe departe un copil de bani gata, ci unul de conditie medie, crescut de parinti cu mijloace modeste, intr-un cartier din Piatra Neamt. Cea mai mare fericire a Mihaelei era cand vedea, de Sarbatori, o data pe an, portocale si banane, potrivit Click.

Fotbalistul nu se lasa! Bianca Dragusanu: "Cristea se pupa cu cainii mei in bot ca sa se impace cu mine". Bianca Dragusanu spune ca fostul sau iubit este dispus sa faca orice doar-doar o va determina sa se razgandeasca si vor forma din nou un cuplu. Adrian Cristea nu se poate resemna cu ideea ca a pierdut-o pe asistenta lui Capatos din viata lui. Fotbalistul care a semnat un contract cu Universitatea Cluj ar vrea sa fie din nou iubitul roscatei, dar ea este ferma pe pozitii si refuza. "Adrian Cristea se pupa cu cainii mei in bot numai ca sa se impace cu mine", a declarat Bianca Dragusanu la "Un show pacatos", mentioneaza Cancan.

Irina Columbeanu, aniversare fara mama ei. Fiica lui Irinel Columbeanu a implinit luni patru ani. Aniversarea micutei este umbrita de lipsa Monicai Columbeanu, care este plecata in Statele Unite. Tatal si bunicul fetitei au incercat sa compenseze lipsa mamei. "I-am pregatit o multime de cadouri. Ii doresc sanatate si sa aiba impliniri pe toate planurile vietii", a declarat, la emisiunea Acces Direct, Ion Columbeanu, bunicul Irinei, citat de Click!.

Oana Zavoranu: "Ma simt cantareata". Oana Zavoranu a debutat cu dreptul, in acest an, in ceea ce priveste unul dintre hobby-urile sale, muzica. Neasteptat chiar si pentru ea, dat fiind faptul ca nu a beneficiat de nici o promovare, noul sau single, "I Know", a inregistrat in doar 24 de ore, un record in ceea ce priveste auditiile, avand nu mai putin de 14.000 de vizualizari, pe site-ul oficial si pe cel de Youtube al vedetei. "Nimeni nu m-a luat in serios cand am intrat in muzica. Nu ma asteptam la acest succes. Iar faptul ca am fost pentru prima oara invitata la o emisiune special pentru a-mi prezenta piesa, ma face sa ma simt cantareata", a declarat Oana, relateaza Libertatea.

Mateut a descoperit o noua intrebuintare pentru chiloti. Fiica fostului dinamovist Dorin Mateut se poarta fara inhibitii in culisele prezentarilor de moda la care participa. Plictisita de moarte, bruneta a profitat de faptul ca este fotografiata si a testat in vazul tuturor chilotii in care urma sa defileze. Natalia Mateut se simte in fata aparatului de fotografiat ca pestele in apa. Cum vede obiectivul devine exuberanta si pusa pe sotii. Recent, bruneta a fost invitata sa defileze in lenjerie intima intr-un club din Capitala si, aflata in culise, unde isi astepta randul la machiaj, a facut o sedinta foto ad-hoc, folosindu-se de chilotii din... recuzita. Inainte de a-i imbraca pentru defilare, aceasta a facut un gest, daca se poate spune, neigienic: i-a intins, i-a rotit si i-a plimbat dintr-o mana in alta, doar de dragul unor instantanee inedite, scrie Cancan.

Andra, cu burta la gura in Dubai. S-au invatat cu luxul. Catalin Maruta si sotia lui, Andra, si-au petrecut vacanta, pentru a treia oara consecutiv, in superbul Dubai. Ca de obicei, cei doi pro-tv-isti au fost insotiti de bunii lor prieteni, finantatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany si tanara lui iubita, Ana-Maria Feher. De altfel, la dus, ei au zburat cu avionul privat al miliardarului din Ardeal. Si, pentru ca in perioada Sarbatorilor sarcina Andrei se afla in luna a sasea, solista s-a menajat la maximum, scrie Click!.