Bote: "Am facut sex salbatic cu Violeta!". Violeta s-a tinut de cuvant si a rupt usa cu Bote, la venirea acestuia in tara. Nu in timpul unei certe, ci in timpul unor partide fierbinti de amor, timp de doua zile. In scurta lui vizita, Catalin a omis sa se vada si cu Bianca, cealalta femeie din viata lui, pe motiv ca e foarte ocupat. Catalin Botezatu invarte femeile pe degete si ii place la nebunie sa starneasca controverse si sa le puna pe jar pe Bianca si pe Violeta. Desi ambele il asteptau cu sufletul la gura sa se intoarca din Egipt, de la filmarile show-ului "Next Top Model", iata ca Bote i-a dedicat cele doua zile libere, in exclusivitate, Violetei: "Eu si Violeta suntem la fel ca la inceput. Bineinteles ca am facut amor cu ea. Salbatic chiar. Violeta locuieste la mine, va continua sa stea aici si cand eu voi mai fi plecat", a declarat Bote, citat de Click.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Daniela Crudu, interviu fierbinte si umed in toaleta barbatilor. Fosta asistenta de la "Neatza" face tot ce-i sta in putere ca sa devina indispensabila la "Un Show Pacatos". In urma cu doua zile, aflata intr-un club, aceasta a dat buzna in toaleta barbatilor pentru a realiza un interviu inedit. Partenera i-a fost colega Bianca Dragusanu, care a jucat rolul pudicei si a intrat cu mana la ochi. De cand a fost transferata de la matinal la show-ul nocturn al lui Capatos, Daniela Crudu este libera sa-si dea arama pe fata. Daca la "Neatza" era cenzurata prin contract, pentru a incerca sa-si mentina o imagine curata, la "Un Show Pacatos" are liber sa... pacatuiasca. Si cum azi isi va face debutul in noua emisiune, Daniela a tinut sa se pregateasca asa cum a stiut ea mai bine, scrie Cancan.

James Blunt i-a dat papucii iubitei sale, Sabine Vidal. Cantaretul James Blunt este singur si disponibil, dupa ce s-a despartit de iubita sa, fotmodelul spaniol Sabine Vidal. James Blunt, in varsta de 36 de ani, si Sabine Vidal au fost impreuna doi ani de zile si au locuit in vila cantaretului din Ibiza. Potrivit apropiatilor celor doi, povestea de amor a acestora s-a terminat din cauza artistului, care s-a mutat la Londra. "Dupa o perioada in care au luat o pauza, Sabine si James au decis sa se desparta. Ei incearca sa ramana prieteni", a spus o sursa pentru Daily Mail, relateaza Libertatea.

Roxana Ungureanu, show-lesbi cu o blonda. La doi ani dupa aparitia filmuletului in care era protagonista unei orgii sexuale intre fete, Roxana Ungureanu recidiveaza. Vedeta s-a sarutat patimas cu o colega de podium, dupa ce au consumat cateva pahare de sampanie in club. Lupu-si schimba parul, dar naravul ba! Fosta iubita a lui Claudiu Patrascu n-a stiut pe unde sa mai scoata camasa atunci cand au aparut inregistrarile cu ea in mijlocul unui show-lesbi, dar iata ca pasiunea sa pentru femei inca nu s-a stins, potrivit Click.

Dana Savuica a facut-o in multe pozitii. Dana Savuica a rupt ringul de dans sambata seara, la petrecerea pe care a organizat-o intr-un club bucurestean, cu ocazia zilei ei de nastere si a lansarii parfumului ei. La cei 41 de ani pe care i-a implinit, fostul manechin a dansat neintrerupt, spre disperarea invitatilor sai, pe care nu i-a lasat nicio clipa sa rasufle. Numai ca, in toiul petrecerii, dupa atata efort, picioarele Danei au inceput sa se revolte si sa-si ceara "drepturile". Ca sa nu strice distractia, Dana a gasit solutia salvatoare si s-a debarasat imediat de incaltamintea care o strangea foarte rau. Din acel moment, petrecerea a devenit de-a dreptul exploziva, iar Dana a inceput sa danseze provocator, cand cu sotul sau, Razvan, de trupul caruia isi lipea posteriorul, cand cu o prietena, care, din solidaritate, s-a descaltat ca si gazda petrecerii, cand cu cantareata angajata sa faca atmosfera, potrivit Cancan.

Brigitte, iubita lui Ilie Nastase, a avut o pasiune secreta- dansatorul Ricky: "Mergeam sa o vad la inchisoare". Brigitte Sfat, iubita lui Ilie Nastase, a fost mereu o femeie frumoasa, care a pus barbatii pe jar. Libertatea a aflat ca, dupa moartea primului ei sot, Octavian Sfat, bruneta a avut o relatie secreta cu un barbat cu sase ani mai tanar. Cel pentru care timisoreanca Brigitte a facut o adevarata pasiune se numeste Florin Tudor, supranumit Ricky, are 28 de ani, a fost dansator la Flamingo Boys, a prezentat cateva emisiuni la Prima TV, iar in prezent e posesorul unei sali de fitness. Apropiati ai celor doi ne-au relatat ca ei s-au cunoscut in discoteca pe care Brigitte o avea la Timisoara, in 2003, la aproximativ un an de la moartea primului sau sot si cu doar cateva zile inainte ca vedeta Playboy sa fie arestata pentru talharie si sechestrare. Brigitte a fost cea care a facut primul pas, trimitand un "emisar" la Ricky, care l-a anuntat ca patroana vrea sa-l cunoasca, mentioneaza Libertatea.

O ia pe urmele sotului! Oana Lis a cazut cu masina in canal! Dupa ce Viorel a cazut intr-un canal in urma cu putin timp, de data aceasta a venit si randul Oanei care a avut parte de o surpriza mai putin placuta. Sotia fostului edil al Capitalei a cazut cu masina intr-un canal. Oana nu a vazut ca respectivul canal nu avea capac si era la un pas sa se raneasca. Suparata, ea o sa faca maine o reclamatie, informeaza Cancan.

Adela si Valcan, dragoste si in viata, si in telenovela. Dragostea dintre Radu Valcan si Adela Popescu, in afara platourilor de filmare, i-a determinat, pare-se, pe scenaristii telenovelei "Iubire si onoare" (Acasa TV) sa modifice firul povestii. In noul sezon, ce debuteaza astazi, cei doi actori se vor iubi si in film, pret de cateva episoade. Radu Valcan deschide in forta noul sezon al telenovelei "Iubire si onoare" (Acasa TV), el fiind de nerecunoscut in rolul lui Amir. Din barbatul cumintel, cu care erati familiarizati, si care nu avea ochi decat pentru sotia sa, Ilinca (Madalina Draghici), iata ca Radu o apuca pe cai gresite, relateaza Click.