Laurette: "Iubitul meu face bani din gunoi!". Mulatra Laurette e indreptatita sa tina cu dintii de iubitul ei Mihai Stefan. Tanar, frumos si cu bani, afaceristul ii face mulatrei toate poftele: stau impreuna intr-un apartament luxos, i-a cumparat o masina de fite si o rasfata cu excursii exotice. Toate astea, din afaceri cu gunoi. Adriana Bahmuteanu a scolit-o bine pe Laurette cat timp mulatra i-a fost asistenta la emisiunea de la Kanal D. Tanara i-a urmat intocmai exemplul si a pus si ea mana pe un barbat care face afaceri cu gunoaie, intocmai ca si Silviu Prigoana, scrie Click!.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Adelina Pestritu: "Daca nici relatia cu George nu merge, ma veti vedea cu o femeie". Adelina Pestritu pare sa nu le mai acorde barbatilor din viata ei prea multe sanse. Frumoasa bruneta a declarat, pentru site-ul cascar.ro, ca daca nici actuala ei relatie nu va fi una fericita, va putea fi admirata in compania femeilor. "George este un baiat educat si respectuos. Le are pe toate intr-o singura persoana. Eu nu sunt adepta aventurilor, mie-mi plac relatiile lungi, daca am si cu cine. Daca nici relatia cu George nu va merge, atunci ma veti vedea de mana doar cu femei", a declarat Adelina, citata de Libertatea.

Vrea sa creeze uniforme pentru scolari. Cantareata chiar isi va lua in serios meseria de designer, dorind sa realizeze uniforme "trendy" pentru scolarii romani. "Am fost de mica pasionata de moda. Am purtat uniforma, dar la un moment dat am inceput sa ma imbrac foarte in trend. Am fost odata cu tocuri si m-a trimis acasa", a marturisit Corina in cadrul emisiunii "Buna dimineata" de la Radio 21. Desi e considerata un style-icon pentru adolescenti, cantareata e de parere ca unii "au luat-o razna cu stilul vestimentar", informeaza Cancan.

Oana Cuzino dezvaluie secretul unei siluete de invidiat: "Evit excesele". Gazda emisiunii "Ce se intampla, doctore?" este o tipa extrem de discreta ce reprezinta un etalon de frumusete pentru foarte multe femei. Intr-un interviu acordat celor de la foxmagazine.ro, Oana a dezvaluit ce-o defineste: "Ma definesc mai multe lucruri. Cele mai importante sunt consecventa, atentia la detalii si tot ceea ce tine de noutate". Intrebata cum se mentine in forma si ce trucuri foloseste, vedeta sustine ca secretul consta intr-o dieta sanatoasa, potrivit Click.

Tantareanu: "Imi doresc sa fiu iubit pentru calitatile mele sexuale, nu pentru bani". Miliardarul Cristian Tantareanu s-a intors din vacanta in Thailanda, si deja are cateva dorinte. Omul de afaceri vrea sa fie iubit sincer, nu doar pentru banii sai. "Eu doresc o dragoste sincera, sper sa ma iubeasca pentru virilitatea mea, pentru calitatile mele sexuale, nu pentru banii mei. Bani au toti amaratii", a declarat Tantareanu, in emisiunea "Drept la Tinta", potrivit Libertatea.

Alexandra Badescu vrea sa fie asistenta lui Mandruta! A mers la casting in direct. Printre cele sase fete care au venit la casting s-a numarat si Alexandra Badescu. Se pare ca fosta nevasta a lui Tardea nu vrea sa se multumeasca doar cu defilatul pe podiumurile de moda din cluburile de noapte din Capitala si isi doreste un post stabil. Drept urmare, Alexandra s-a prezentat la Antena 2, cel mai probabil pentru a o lua pe urmele Andreei Mantea, informeaza Cancan.

Bianca: "Ma bateam cu sora mea ca avea sanii mai mari decat mine". Bianca Dragusanu a recunoscut ca relatia dintre ea si sora ei nu a mers intotdeauna ca pe roate. De exemplu, cand era mica, fosta iubita a lui Bote se certa frecvent cu Oana deoarece aceasta avea sanii mai mari ca ai ei. Bianca Dragusanu nu a fost intotdeauna atat de dotata precum e acum, insa a fost mereu la fel de vulcanica. Intr-un interviu acordat emisiunii Drept la tinta, asistenta lui Capatos a marturisit ca obisnuia sa se bata cu sora ei Oana fiindca aceasta avea sanii mai mari, relateaza Click!.

Papa a binecuvantat retelele de socializare Facebook, Twitter si Youtube. Papa Benedict al XVI-lea a binecuvantat, luni, retelele de socializare, Facebook, Twitter si YouTube, cu ocazia Zilei Mondiale a Comunicari. Suveranul pontif a facut apel la respect in exprimarea online, potrivit Reuters. Papa si-a exprimat parerile despre lumea digitala intr-un mesaj special numit "Adevarul, proclamarea si autenticitatea vietii in epoca digitala". Mai mult decat atat, acesta le-a recomandat internautilor sa fie respectuosi, responsabili, onesti si discreti. Pentru cei care vor sa raspandeasca mesajul Evangheliei pe internet suveranul pontif a subliniat ca scopul lor nu trebuie sa fie obtinerea unui numar mare de accesari, mentioneaza Antena 3.