Andreea Popescu: "Imi plac barbatii mai simpli, cu burtica!" Andreea Popescu, cea care a declarat ca este singura, a spus ce cauta la un barbat. Invitata la emisiunea "un show pacatos", Andreea Popescu a vorbit despre gusturile pe care le are la barbati, dar si ca este foarte pretentioasa in ceea ce priveste cel cu care ar intemeia o relatie de cuplu. "Sunt pretentioasa! Este greu sa gasesc un barbat pe gustul meu", a spus dansatoarea Deliei. Cea care a declarat ca este singura a spus ca ii plac barbatii cu burtica, scrie Cancan.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Se coace de-o telenovela: "Mona & Bote = LOVE!" A fost indragostita de fotbalistul Claudiu Niculescu, dar nu i-a spus-o niciodata. Odata ce acesta s-a insurat, Mona Constantinescu, "Fata de la miezul noptii" a postului Taraf Tv, l-a sters de pe lista si l-a inlocuit cu Catalin Botezatu, unul dintre cei mai vanati burlaci. Mona Constatinescu, 30 de ani, e nascuta in zodia "Taurului" si este dansatoare la Taraf Tv. A fost implicata recent intr-un scandal mai mult decat monden si a fost arestata. Dupa ce s-a reintors la serviciu, si-a propus sa dea cu matura peste amintirile urate si sa priveasca inainte. Sexoasa bruneta nu poate ascunde ca are o slabiciune pentru creatorul de moda Catalin Botezatu si viseaza la un capitol scris despre ea, in urmatoarea carte a lui, scrie Libertatea.

A defilat cu sanii de juma' de kil. Adina Barbu a defilat miercuri seara in club Princess din Regie in sanii goi! Adina Barbu se mandreste cu cele mai mari si cele mai frumoase implanturi mamare din tara. Probabil ca din acest motiv nu a refuzat miercuri seara sa urce pe podium topless. Adina Barbu si-a "plimbat" mandra sanii pe catwalk, spre deliciul barbatilor aflati in club, scrie Click.

Sanziana Buruiana: "Iubitul m-a batut, a incercat sa ma stranga de gat si m-a trimis sa dorm afara". Sanziana Buruiana a fost invitata in emisiunea "Acces Direct" sa vorbeasca cum i s-a schimbat relatia cu iubitul ei dupa ce a deszapezit o masina imbracata doar in costum de baie. "Regina pitipoancelor" a aparut cu mana in gips pe platoul emisiunii. "Iubitul meu s-a suparat foarte tare zilele trecute cand m-a vazut in costum de baie si cand am ajuns acasa, m-a cam jumulit", a spus blonda, citata de Cancan.

Femeile lui Varciu au facut sarmale impreuna. Liviu Varciu a reusit sa creeze haos in showbiz-ul autohton de pe urma relatiilor sale amoroase. Adelina si Andreea Popescu au trecut peste orgoliu si au gatit impreuna sarmale, la deschiderea unui restaurant. La eveniment a venit si DJ Harra, insa le-a ocolit pe "rivalele" sale. Adelina Pestritu a trecut la cratita. Vedeta si-a demonstrat abilitatile de gospodina si a acceptat provocarea de a gati sarmale, miercuri, la deschiderea restaurantului "Barlogul lupilor", din Drumul Taberei. Cum a vazut-o cam neindemanatica, o alta vedeta prezenta la eveniment i-a sarit in ajutor, scrie Click.

Adelina Pestritu si-a abandonat iubitul la carciuma. Adelina Pestritu a curmat brutal o seara romantica oferita de iubitul sau, George Tiganu, la un restaurant cu specific libanez si a plecat sa doarma la o prietena. Fotoreporterii Libertatii au surprins-o pe Adelina, intr-una din serile trecute, la o casa de schimb valutar din Bucuresti. Avea nevoie de lei, pentru ca trebuia sa mearga la restaurant cu iubitul ei, George Tiganu. Cina a inceput cu zambete si tandreturi, a culminat cu saruturi usoare ale lui George pe umarul Adelinei, dar totul s-a terminat brusc, scrie Libertatea.

Blonda lui Iri a facut show erotic in public. Flore, blonda care s-a harjonit cu Irinel in jacuzzi si-a castigat existenta pana nu de mult dansand in cluburile de noapte din Japonia. Semn ca duce dorul acelor vremuri, brasoveanca a oferit o reprezentatie de zile mari in clubul Bamboo, alaturi de cativa dansatori profesionisti. Flore a oferit un show aproape erotic, aratandu-si fundul. Blonda lui Iri nu se rusineaza ca si-a castigat existenta lucrand ca dansatoare: "Eu fac dansuri de la 5 ani. Asta stiu sa fac cel mai bine, sa dansez si am facut bani frumosi in cluburi", a declarat Flore pentru Click.