Marina Dina folosea vibratoarele in fata camerei. Marina sau "Maya", asa cum se prezenta in fata camerei web, se pare ca nu atinsese pragul majoratului atunci cand intrase in paine, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa se comporte ca o adevarata profesionista. Inca de atunci, asistenta lui Mihai Morar parea cat se poate de docila in fata clientilor, indeplinind absolut orice dorinta a barbatilor care plateau pentru a o vedea in "actiune". Pe langa pozitii cat se poate de indecente, Marina purta costume de latex si folosea jucarii erotice, tocmai pentru a-si multumi administratorii straini, dar si pentru a-i face sa plateasca mai mult, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Iri trece iarna cu salam din carne de ren. Grea e viata de "burlac", mai ales cand consoarta e bine mersi in America si "ajutoarele" sunt libere! S-a convins de asta si Irinel Columbeanu, care a fost surprins de fotoreporterii Click! cu cosul, la cumparaturi. Dupa ce a dat o tura cu Bentley-ul sau prin Piata Dorobanti, fara a gasi mare lucru de cumparat, Iri s-a dus glont la magazinul Ikea, din Baneasa, la raionul de produse alimentare. A studiat cu atentie toate produsele suedeze din carne de ren si pachetelele cu fructe de mare. In final, a gasit si ceea ce cautase toata ziua: pasta de peste. Multumit de descoperirea facuta, Irinel Columbeanu a luat doua tuburi de pasta de somon si le-a pus, satisfacut, in cos. Inainte de a ajunge la casa de marcat, miliardarul s-a hotarat si asupra unui salam din carne de ren, scrie Click.

Sergiu Nicolaescu: "Szoby Cseh e un turnator tampit si idiot!". Sergiu Nicolaescu spune ca nu poate ierta niciodata un turnator care s-a dus singur la Securitate pentru a face ordine in cinematografia romaneasca. Cascadorul Sobi Cseh este "un turnator tampit si idiot", sustine cunoscutul regizor si actor intr-un interviu pentru inpolitics.ro. "Szoby Cseh e un tampit! Este clar pentru mine, baiatul asta este un mare tampit! Pai, faci tu ordine, ma, idiotule, in cinematografie? Ordinea Securitatii? Baiatul asta nu a fost cinstit niciodata. Sa ajungi la prostia sa spui ca tu ai avut dreptate sa te duci la Securitate si sa torni este o culme a culmilor!", declara Sergiu Nicolaescu, citeaza Libertatea.

Anna Lesko a facut crize la psiholog. Cunoscuta drept o fire vulcanica, Anna Lesko s-a gandit ca nu i-ar strica daca ar face terapie cu un psiholog. Se pare insa ca banii au cam fost aruncati pe fereastra, caci frumoasa artista a avut un comportament agresiv fata de o tanara de bani gata, chiar in fata cabinetului unde se trateaza. Apetisanta cantareata basarabeanca nu s-a sfiit niciodata sa admita ca frecventeaza un cabinet psihologic. Pentru "a se descoperi ca individ si identitate", declara ea cu un aer nevinovat, insa adevarul pare sa fie altul. Potrivit unor surse din anturajul artistei, Anna Lesko a apelat la un specialist pentru a-si domoli firea temperamentala si a-si tine nervii in frau, scrie National.

Razvan Ciobanu si-a pierdut casa si afacerea din cauza drogurilor. Catalin Maruta a prezentat ieri, in emisiunea sa "Happy Hour", imagini din interviul pe care creatorul de moda l-a acordat site-ului tabu.ro. Ciobanu a marturisit cu o sinceritate debordanta ca drogurile l-au dus in faliment. "In prima faza am pierdut casa in care locuiam. A fost luata dintr-o greseala, din pricina unor acte nefacute la timp. Nu am avut putere sa ma lupt, pentru ca "surpriza" venea din partea unor buni prieteni, scrie Cancan.

Iurie Darie a vrut sa se sinucida din cauza depresiilor. Anca Pandrea a trecut printr-un moment dificil in acest weekend, Iurie Darie fiind internat la spitalul de Urgenta Floreasca. Actrita a povestit, luni, ca in urma cu patru ani Iurie Darie a incercat sa se sinucida, in urma unei depresii. In urma cu patru ani, eram pe Calea Floreasca, lui Iura i s-a facut rau si mi-a spus ca nu mai vrea nimic de la viata si a vrut sa se arunce in fata masinilor. Nu avea nimic, doar o depresie, ulterior si-a revenit", a marturisit Anca Pandrea, la emisiunea "Drept la tinta", de la Kanal D, scrie Click.

Raducu Mazare, petrecere de pomina la 17 ani. Juniorul Raducu Mazare, fiul edilului Constantei, a implinit ieri 17 ani. Petrecerea a facut-o cu o saptamana inainte, in clubul Bank din Constanta, acolo unde Raducu s-a distrat cu cativa prieteni. La chef a venit si amica lui, Anastasia Tanase. Raducu a venit in club cu toata gasca si a dansat si s-a fotografiat mai tot timpul in preajma unei domnisoare dragute, despre care amicii lui spun ca este noua sa iubita. "I-am facut cadou o bluza de schi. Atat, ca e criza", ne-a spus tatal lui, Radu Mazare, scrie Libertatea.