Ilie Nastase si Brigitte Sfat intr-un pictorial de casa. Fostul tenismen Ilie Nastase si iubita sa, Brigitte Sfat, s-au lasat fotografiati in ipostaze sexy. Prezenta la emisiunea "Un show pacatos", Brigitte Sfat a aratat intregii populatii ca ea si Ilie Nastase se iubesc ca in prima zi, indiferent de scandalurile in care au fost bagati. Spre deosebire de fostul sportiv, imbracat sobru, Brigitte a aratat cateva tinute foarte sexy. Intr-una din ele, Ilie Nastase o tine de sani pe iubita sa, iar aceasta exalteaza de bucurie, relateaza Click.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Inna si-a umilit iubitul in fata a peste 2.000 de oameni. Inna a cantat pe plaja Nasimi, care apartine unuia dintre cele mai luxoase complexuri turistice din Dubai, Hotel Atlantis, situat pe celebra insula artificiala The Palm. Show-ul ei, anuntat cu surle si trambite, a strans mii de oameni, insa nu a fost lipsit de incidente. Pentru ca Lucian, iubitul ei, nu a respectat desfasuratorul si a selectat o piesa gresita, Inna l-a facut "prost" fara sa ia microfonul de la gura, scrie Cancan.

Florin Huidu: "Serban se intoarce acasa". "Carcotasul" Serban Huidu, care si-a petrecut ultima luna in Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa un grav accident la schi, se intoarce la sfarsitul acestei saptamani in tara. Declaratia a fost facuta de tatal vedetei pentru revista VIP. Potrivit lui Florin Huidu, Serban se simte mult mai bine, iar medicii au decis ca se poate intoarce acasa. "E cu Vlad, fratele lui. El mi-a spus ca se intoarce vineri", a declarat tatal Carcotasului. In ultima vreme, Florin Huidu nu a mai vorbit cu Serban, anunta Click.

Nicoleta Luciu: "Vreau o fetita pe care sa o cheme Kim". La implinirea a 13 ani de Acasa TV, Nicoleta Luciu, una dintre vedetele postului, are o dorinta arzatoare. Nicoleta Luciu, una dintre vedetele Acasa TV, post care sarbatoreste astazi 13 ani de existenta, are o mare dorinta: sa ramana insarcinata cu iubitul ei, Zsolt Csergo, si sa nasca anul acesta o fetita pe care sa o boteze Kim, relateaza Libertatea.

Ce sexy sunt impreuna! Adela Popescu, cu chilotii la vedere in bratele lui Radu Valcan. Adela Popescu si Radu Valcan au acceptat provocarea revistei Viva de a poza in cateva ipostaze obisnuite indragostitilor, dar totusi putin atipice pentru doua vedete la inceput de relatie. Cei doi au trecut repede de la stadiul de negare al iubirii lor la cel in care adora sa imortalizeze fiecare clipa petrecuta impreuna, noteaza Cancan.

Elena Carstea: "De cantat, nu mai cant si nu stiu daca o sa mai cant". Elena Carstea afost la un pas de moarte din cauza unui anevrism cerebral. Cantareata a fost salvata de medicii din SUA si acum vrea sa-l ajute si pe Ioan Gyuri Pascu, grav bolnav. Contactata de echipa Acces Direct, marti, Elena Carstea a spus ca nu a reusit sa vorbeasca cu Gyuri, dar in ciuda acestui lucru sustine ca este in continuare dispusa sa-l ajute, informeaza Click.

Adelina Pestritu: "Intr-o relatie nu ma uit daca el are card gold sau un Logan". Adelina Pestritu isi iubeste foarte mult cainii si le face toate poftele de parca ar fi copiii ei, nu doar simple patrupede. "Le-am luat niste conserve cu somon, vita si aloe vera. Si hainute, pentru ca trebuie sa fie rasfatati. Cand intru intr-un mall se stie ca merg direct la magazinul de animale", a declarat Adelina, pentru Acces Direct, admitand ca ea cheltuieste sume exorbitante pentru patrupezii sai, precizeaza Libertatea.

Puya a fost "lansat" fara voia sa. La mai bine de o luna de cand si-a pierdut, in parcarea unui club din Capitala, aparatura pentru concert si un laptop, Puya a vazut ca una dintre piesele sale, care era salvata in computer si urma sa fie lansata, a fost urcata pe net fara voia sa. Puya trage si acum ponoasele dupa ce a fost vaduvit de 5.000 de euro, la jumatatea lunii decembrie, in parcarea unui club din Capitala, informeaza Cancan.

Mark Wahlberg vrea sa faca meditatii ca sa termine liceul. Actorul american Mark Wahlberg vrea sa apeleze la serviciile unui profesor care sa il ajute sa termine liceul si sa obtina diploma de bacalaureat. Desi a reusit deja sa isi construiasca o cariera stralucita la Hollywood, Wahlberg regreta ca a renuntat la scoala in adolescenta si vrea neaparat sa obtina o diploma de bacalaureat, relateaza Click.