Bianca si Crudu, impreuna in patul lui Cristea! Singura si neconsolata, Bianca Dragusanu a chemat-o luni seara, dupa emisiune, pe colega sa, Daniela Crudu, sa-i tina de urat cat Cristea lipseste. Cele doua au dormit impreuna chiar in patul fotbalistului. Bianca i-a gasit repede o inlocuitoare fostei ei prietene, Lavinia, aflata in prezent la Londra, si a luat-o sub aripa ei protectoare pe Daniela Crudu. A mers cu ea la intalnirea cu Leo de la Strehaia, a scos-o apoi basma curata din scandal, a ajutat-o sa se angajeze la "Un show pacatos", iar, mai nou, a bagat-o si in patul lui Adrian Cristea. Apartamentul fotbalistului, situat in zona Colentina, a devenit cuibusor de nebunii pentru cele doua asistente ale lui Capatos, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Mariana Moculescu s-a filmat in pat cu iubitul. Cancan a intrat in posesia unui film incendiar in care Mariana Moculescu apare, in fata webcamului, alaturi de unul dintre fostii ei iubiti. Este vorba despre un barbat mult mai tanar decat ea, imbracat sumar, pe care fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu il pipaie in zona intima. Mariana Moculescu pare un izvor nesecat de picanterii, din care scandalurile vin unul dupa altul. De aceasta data este vorba despre niste imagini aproape pornografice, in care, cu multa senzualitate, ea isi "innebuneste" iubitul mai tanar. Ca un obiect sexual, el sta intins pe pat, imbracat sumar, in timp ce, asezata pe marginea recamierului, Mariana ii maseaza penisul cu varful degetelor. Apoi il saruta pasional pe gura, incepe sa se atinga singura pe sani, anunta Cancan.

Top 10 cele mai apetisante perechi de sani ale vedetelor autohtone! Cand vine vorba de aspectul fizic, romancele sunt considerate printre cele mai frumoase femei din Europa. Fie ca e vorba de manechine, asistente de televiziune sau domnisoare de Bamboo, fetele din showbiz-ul autohton demonstreaza inca o data ca "au cu ce". Libertatea.ro iti prezinta topul celor mai apetisanti sani din Romania, informeaza Libertatea.

Bote i-a dat sutienul jos ca sa-i pipaie sanii. Designerul Catalin Botezatu revine azi pe micul ecran, la Antena 1, in calitate de gazda si de jurat al show-ului "Next Top Model". 12 tinere superbe, alese dintr-un total de 5.000 de fete, se vor lupta sa devina o noua Claudia Schiffer. Pana una-alta, la filmari s-au petrecut si lucruri mai putin placute, caci exigenta lui Bote nu cunoaste limite. Avand banuieli ca una dintre concurente n-ar fi suta la suta naturala, creatorul de moda a rugat-o sa-si dea sutienul jos pentru a afla cu totii adevarul. Sarmana Lucia Popa s-a intimidat ca o fata mare si s-a cam codit. Autoritar, Catalin s-a indreptat spre ea si a ajuta-o sa se dezbrace cat ai zice peste. Rezultatul? O superba pereche de sani naturali, ce-i drept destul de mari pentru standardele impuse unui top model de podium, scrie Click.

Dj Harra si-a scos sarcina la licitatie. Dupa aventura pe care a avut-o cu Liviu Varciu, Dana Neacsu, alias Dj Harra, continua sa tarasca numele actorului pe scena publica prin diferite declaratii, fiind tinta show-urilor de televiziune. Contactata de Cancan pentru a dezbate subiectul presupusei sarcini, Dana ne-a declarat sec: "Nu vreau sa mai vorbesc despre acest subiect. Zilele trecute am fost contactata de mai multe televiziuni, insa una dintre ele mi-a propus exclusivitate pe subiect si mi-a oferit o suma de bani destul de frumusica". Dupa ce pana mai ieri striga din rasputeri ca testele de sarcina pe care le-a facut i-au dat rezultate pozitive, astazi, Dj Harra arunca o alta bomba: "Avand in vedere ca trec printr-o perioada financiara destul de proasta, m-am gandit sa fac si ceva banuti din chestia asta. Pana la urma, timpul si sanatatea mea sunt in joc si nu vad de ce sa nu fac si un ban din chestia asta", a conchis Dj Harra, anunta Cancan.

Anja Rubik face fitness in sanii goi. Fotomodelul polonez Anja Rubik a participat, zilele trecute, la o sedinta foto incendiara pe plaja din Miami. Frumoasa vedeta a facut fitness, in sanii goi, spre deliciul celor care au reusit sa traga cu ochiul la zona special amenajata pe plaja. Anja a facut fandari, s-a intins si s-a miscat senzual imbracata doar cu o pereche de bikini albi, informeaza Libertatea.

Valcan si Adela adora sexul de dimineata. Cupidon i-a sagetat fara mila pe Adela Popescu si pe Radu Valcan. Cel mai nou cuplu din showbiz s-a format pe platourile de filmare ale telenovelei "Iubire si onoare" (Acasa TV). De doua luni insa, cei doi isi traiesc propria telenovela acasa, in pat, pierduti in imbratisari. Sarbatoare si iubire multa la Acasa TV, postul de televiziune care a implinit ieri 13 ani de existenta. Vedetele, dar mai ales cuplurile care s-au format pe platourile de filmare au inchinat un pahar de sampanie si au dat din casa cateva picanterii despre viata lor intima. Evident, cei mai spumosi au fost Radu Valcan (34 de ani) si Adela Popescu (24 de ani), indragostiti de aproape trei luni. Atat de mult se iubesc cei doi protagonisti din "Iubire si onoare", incat stau deja impreuna, cand la unul, cand la celalalt, si cu greu se mai dau jos din pat, scrie Click.