"Am facut sex cu Mariana in casa compozitorului". Cancan prezinta detalii incredibile din cuibusorul de nebunii al Marianei Moculescu, pe care aceasta si l-a incropit chiar in casa marelui compozitor. Reporterii nostri au reusit sa discute cu iubitul Marianei, cel care apare in filmul deocheat realizat cu o camera web in timpul unei discutii picante despre o partida de sex in grup. Dupa ce Cancan a publicat ieri un material incendiar in care relatam ca Mariana s-a filmat in pat cu iubitul, masandu-i penisul cu varful degetelor, fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu a negat vehement ca ea ar fi protagonista, acuzand ca totul este o minciuna. Reporterii nostri au reusit sa stea de vorba chiar cu Ionut, iubitul Marianei Moculescu, care a recunoscut ca inregistrarea este reala si a marturisit ca el si fosta sotie a compozitorului au facut sex de mai multe ori, chiar si in casa compozitorului Horia Moculescu, scrie Cancan.

Diana Guresoaie, cu fusta pana la fund la -10 grade. Diana Guresoaie (21 de ani), bruneta din Oltenita care a devenit celebra dupa o scurta idila cu fotbalistul Cristi Tanase, de la Steaua, vrea sa se asigure ca e remarcata oriunde merge, mai ales ca viseaza la o cariera in televiziune. Asa ca pe un ger de crapau pietrele (-10 grade Celsius adica), "Stramba" lui Dodel a iesit prin Bucuresti imbracata primavaratic, intr-o fusta foarte scurta si un sacou cu maneca trei sferturi. Am surprins-o astfel la o benzinarie, unde se oprise pentru niste cumparaturi: bere, ciocolata si tigari, scrie Libertatea.

A vrut cadou un Ferrari si a primit pantofi. Una e visul, alta e realitatea! Adelina Pestritu a dat "tarcoale" unui superb Ferrari, sperand ca, cine stie, poate il va primi cadou de ziua ei! Miercuri, a implinit 24 de ani, iar iubitul a rasfatat-o cu o pereche de pantofi. Ce-i drept, scumpi si de firma! Prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi" (Kanal D) a implinit miercuri 24 de ani si a fost rasfatata cu o multime de cadouri. Adelina Pestritu a primit cateva parfumuri, bijuterii si chiar si lenjerie intima. Daca in timpul zilei a facut turul televiziunilor, apetisanta bruneta si-a petrecut seara acasa, alaturi de iubitul ei, George, care i-a pregatit o surpriza romantica, scrie Click.

Presupusa amanta a lui Stefan Banica e insarcinata? O veste soc e pe cale sa tulbure linistea celebrului cuplu Banica-Marin. Pare incredibil, dar surse dintre cele mai credibile sustin ca e suta la suta adevarat. Stefan Banica Junior urmeaza ca, in aproximativ doua saptamani, sa devina tata. Doar ca mama copilului nu e Andreea Marin. Adriana Nicolae, femeia care ii e alaturi cantaretului de o gramada de ani, s-a refugiat in Italia, unde va naste, cel mai probabil, peste aproximativ doua saptamani. Momente critice pentru familia Banica-Marin. Calmul, linistea, atmosfera de familie fericita vor disparea, probabil, ca un balon de sapun intepat abil cu varful unui ac. Si asta pentru ca, dupa ani de zile de relatie bine ascunsa, femeia despre care se spune ca-i e amanta cantaretului urmeaza sa aduca pe lume un copil, scrie Cancan.

Ilie, iti plac chiloteii leopard? Sunt mai ceva ca doi adolescenti. Ilie Nastase (64 de ani) si Brigitte Sfat (33 de ani) sunt de opt luni impreuna si rar ii vedem unul fara celalalt. Miercuri seara au iesit in clubul Princess din Regie pentru o prezentare de moda. Vedetele s-au strans la discoteca pentru a o vedea pe podium pe Cristina Szeifert (31 de ani), insa toti ochii petrecaretilor s-au oprit mai mult sub fusta surorii acesteia, Brigitte Sfat. Iubita lui Ilie Nastase ne-a aratat, cu generozitate, lenjeria intima de culoare roz, cu imprimeu-leopard, scrie Click.

"Printesa chiftelelor". Desi are o silueta chiar de invidiat, Sanziana se indoapa cu mancare la ore tarzii in noapte. Prezenta la un eveniment monden care a avut loc miercuri seara in clubul Princess din Regie, Sanzi a defilat intr-o superba haina de blana de culoare neagra. Daca secretul modelelor profesioniste este abstinenta de la mancare inainte de prezentare sau chiar pentru toata ziua in care este programat evenimentul, aceste eforturi ducand la un abdomen plat, Sanziana are o metoda originala. La putin timp dupa miezul noptii, pe blonda a izbit-o subit o foame cumplita. De frica sa nu lesine in timpul defilarii, "pupaza-sefa" a rugat un apropiat sa-i aduca ceva de mancare, scrie Cancan.

Ioana Popescu, traumatizata de prima experienta sexuala: "Iubitul meu era foarte agresiv". Ioana Popescu a vorbit la click.ro despre primul iubit si cum si-a pierdut virginitatea. Se pare ca experienta a fost una traumatizanta. Barbatul practic a obligat-o sa faca ceea ce nu-si dorea. "Nu e iubirea vietii mele! A fost barbatul cu care am avut nesansa sa am primul contact sexual. A fost cam agresiv. Noi am avut o relatie de un an, dar ne-am despartit fiindca m-a inselat cu o colega de facultate. Foarte frumos!", a comentat ironic "devoratoarea", citata de Click.