Romanca Lala Lory, calendar sexy la Roma. Elena Florea este o romanca de 25 de ani stabilita in Roma de cinci ani al carei nume de scena este Lala Lory. Fata are 1.63 si 52 de kilograme si este fericita cu corpul ei chiar daca este constienta ca nu e perfecta. Lala nu se sfieste sa isi arate sanii de care este foarte mandra, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Bianca, inchiriata la un chef cu 1.500 de euro. Asistenta lui Capatos a gasit o noua sursa de venit. O bacauanca a implorat-o pe Bianca sa participe sambata trecuta la ziua sotului ei. Pentru doar doua ore, Bianca a primit 1.500 de euro. Atat de tare o iubesc pe Bianca Dragusanu membrii unei familii bogate din Bacau, incat nu s-au lasat pana nu au pus-o in capul mesei la cheful lor de sambata: "M-a sunat o doamna superba, Diana Humureanu, din Bacau, ca sa ma roage sa vin la ziua sotului ei. Eu eram de fapt cadoul pentru el. Am mers cu o prietena, am stat doua ore la cheful care a avut loc la un restaurant bacauan, si pentru asta am fost platita. Mi-au achitat si benzina pentru drum, dar si camera de hotel!", a povestit ea, pentru Click.

Lui Sanzi Buruiana ii plac colierele pe sani! Sanziana Buruiana este mandra de bustul ei, multi dintre barbati bucurandu-se ca pe acest pamant, vazand asa ceva, mai uiti de foame, de sete si te lasi prada comentariilor, pozitive sau negative, nici nu conteaza. Ca discutiile sa fie si mai aprinse, Sanzi spune ca la un asa bust se asorteaza foarte bine colierele de pietre pretioase, iar iubitul ei, Bobby Constantinescu, o rasfata cu dragoste si bijuterii, informeaza Libertatea.

"Daca vrei sa stii cum fac eu sex, intreaba-ti iubitul". Diana Guresoaie s-a enervat la culme si a raspuns la provocarea reporterului de la "Acces Direct", Raluca Ogica, in momentul in care aceasta a intrebat-o ce jocuri ii plac in pat. La sfarsitul saptamanii trecute, intre actuala si fosta iubita lui Ropotan a avut loc prima cearta. Prezenta la un eveniment in club Princess, Guresoaie a fost rugata de Raluca Ogica sa-i acorde un interviu pentru emisiunea "Acces Direct". Diana a acceptat cu zambetul pe buze sa vorbeasca in fata camerei, dar s-a enervat dupa doar cateva intrebari. Tanara din Oltenita a luat foc in momentul in care fata lui Stelian Ogica a avut curiozitatea sa afle lucruri picante. "Spune-mi si mie, Diana, ce jocuri erotice iti plac tie in pat?", a fost intrebata Guresoaie, care nu a stat prea mult pe ganduri si a raspuns fara ezitare. "Daca vrei sa stii cum fac eu sex, ar fi mai bine sa-ti intrebi iubitul, pe Ropotan. Am stat cu el doi ani si are ce sa-ti povesteasca", scrie Cancan.

Si-au pozat silicoanele la Miami, pentru iubiti! Raluca si Denisa Tanase, cele doua "caprioare" din trupa Bambi, se afla intr-un turneu in Statele Unite ale Americii, de mai bine de o luna. Artistele au cantat in mai multe orase, printre care Cleveland si New York, unde s-au luptat cu frigul si zapada. De ieri insa, au ajuns in Miami, unde au fost "intampinate" de o vreme calduroasa: 29 de grade Celsius. Raluca si Denisa au profitat de vremea frumoasa pentru a se bronza pe plaja cu nisip fin. Artistele si-au pus repede costumele de baie si au fugit pe plaja, unde au petrecut cateva ore bune, in compania parintilor. Raluca si Denisa au facut furori printre americani, barbatii fiind de-a dreptul fascinati de trupurile lor de zeite, ajustate cu grija de medicul estetician. Ca sa nu moara de dorul lor, Raluca si Denisa le-au trimis iubitilor poze sexy, de pe superba plaja, anunta Click.

Ce sexy sunt vedetele autohtone trecute de 40 de ani! Nu au descoperit secretul tineretii fara batranete, insa odata cu trecerea timpului tot mai multe vedete autohtone reusesc sa-si conserve frumusetea din ce in ce mai bine. Operatii estetice, tratamente miraculoase, sport si diete drastice sunt doar cateva dintre trucurile la care apeleaza reprezentantele sexului frumos care se afla constant pe prima pagina a ziarelor sau revistelor si pe micul ecran, informeaza Libertatea.

Viorel Lis e foarte gelos! Nu o lasa pe Oana sa danseze cu niciun alt barbat! Oana Lis a inceput sa ia lectii de dans pentru a se pregati pentru nunta sa cu Viorel, programata in vara acestui an. Sotia fostului primar al Capitalei a marturisit ca, desi nu e deloc priceput in acest domeniu, Viorel Lis nu ii da voie nici sa danseze cu un alt barbat, indiferent de cine ar fi acesta. "Viorel nu ma lasa sa dansez cu altcineva. S-a mai intamplat sa vina cineva si sa ii ceara voie sa ma ia la dans, dar nu a fost de acord", a precizat Oana Lis, scrie Cancan.

Varciu a clacat: "Nu ma mai culc cu fete din prima seara". Liviu vrea sa schimbe macazul, in ceea ce priveste viata amoroasa. Dupa ce DJ Harra a anuntat ca ii poarta copilul in pantece, fostul solist al trupei L.A. este un car de nervi: "Nu stiu cum se face, dar toate ajung la televizor, dupa ce ma culc cu ele. Cu DJ Harra am fost doar doua ore. Sunt un barbat singur, nu am o relatie de lunga durata. Dar, gata! Nu ma mai culc cu nimeni din prima!", a spus Liviu, la "Povestiri adevarate" (Acasa TV). Dj Harra, insarcinata in trei saptamani cu sarmantul actor este foc si para: "Nu am vorbit cu Liviu despre sarcina, si nici nu am de gand. Liviu nu mai exista pentru mine!", ne-a spus ea. Frumoasa bruneta nu mai este atat de sigura ca vrea sa renunte la sarcina, urmand sa ia o hotarare zilele acestea, anunta Click.

Iata ce look aveau vedetele la inceputurile carierei! Orice inceput este dificil, iar vedetele autohtone stiu cel mai bine acest lucru. De-a lungul timpului, persoanele publice si-au schimbat atat comportamentul, nivelul de cultura dar si aspectul fizic. Unele arata mult mai bine decat la inceput, altele din contra... Libertatea.ro iti arata ce look aveau vedetele la debut!