Ups! Adriana il pipaie pe Dan Petrescu! Dan Petrescu (43 de ani) a profitat de timpul liber pe care l-a acordat echipei sale, Kuban Krasnodar. Zilele trecute, tehnicianul si-a scos sotia, Adriana, la un film, intr-un mall bucurestean. Dan Petrescu, antrenorul lui Kuban (prima liga rusa), a vrut sa se revanseze fata de sotia lui, Adriana, dupa ce in ultimele luni s-a dedicat in totalitate echipei pe care o pregateste, cu care a si promovat. "Bursucul" si partenera sa de viata au iesit, zilele trecute, intrun mall din Capitala, scrie Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Ion Ratiu a dezbracat-o pe Daniela Crudu in direct. Un viitor artist al poporului, asa cum a fost prezentat la emisiunea "Un Show pacatos", un tanar din Romania, care si-a luat porecla de "Ion Ratiu", a executat un numar de dans in direct, in platoul emisiunii. El a avut-o ca partenera pe Daniela Crudu. Pentru a putea executa miscarile cat mai bine, bruneta a trebuit sa renunte la tocuri. Ea s-a descaltat, ramanand intr-o pereche de sosete negre, in total dezacord cu tinuta ei eleganta, relateaza Click.

Iulia Albu s-a dezbracat pentru un site. Cu o silueta invidiata de multe manechine, Iulia Albu socheaza din nou printr-o sedinta foto incendiara.Anul 2011 aduce foarte multe surprize din partea Iuliei Albu. Dupa schimbarea consistenta de look si vestea ca ar putea fi cooptata in proiectul "Dansez pentru tine", vedeta isi va lansa astazi site-ul oficial www.iuliaalbu.ro, incepand cu ora 20.00. CANCAN va prezinta in premiera atat imagini din sedinta foto cu care va fi lansat proiectul, cat si informatii in exclusivitate despre acesta, potrivit Cancan.

Kate Hudson: "Ma excita penisul lui Tom Cruise". Actrita Kate Hudson pune pe jar familia Cruise-Holmes. Ea a declarat ca era nebuna dupa penisul lui Tom. "Eram nebuna dupa penisul lui falnic!", a declarat Kate. "Ce va uitati asa la mine?! L-am vazut intr-un film, linistiti-va!", a calmat Hudson jurnalistii prezenti la eveniment, scrie Click.

Violeta a fugit in Italia sa-l uite pe Bote. In timp ce Bote era in Israel, Violeta si-a facut bagajele si a pornit spre Milano, intr-un concediu de doua saptamani. Relatia tumultuoasa pe care o are cu designerul Catalin Botezatu, dar si numeroasele discutii create pe seama triunghiului amoros Bianca-Bote-Violeta au determinat-o pe aceasta din urma sa se rupa, o perioada, de Romania si sa mearga in Italia, unde sa se trateze cu o cura de... shopping. Se pare ca blonda de la "Burlacul" a fost deranjata de faptul ca Bote a evitat o discutie intre patru ochi cu ea, care sa lamureasca situatia lor din acest moment, informeaza Libertatea.

Amantul Romanitei karatist in intersectie. Fost ziarist, amant nici macar confirmat al Romanitei Iovan si june actualmente implicat in politica (este membru PSD). Cam asa se putea vorbi despre Radu Popa pana ieri. O filmare senzationala realizata de CANCAN si cateva fotografii de aceeasi calitate darama tot si ofera portretul real al individului: un comportament de golan si de smardoi de doi lei, prost mascat sub aparente civilizate. Luni dimineata, la intersectia Caii Victoriei cu strada Sevastopol, un accident auto usor: Popa si-a ciocnit masina cu cea a lui Petre Roman. De vina se pare ca ar fi fost soferul lui Roman, dar oricum evenimentul l-a surescitat pe acest Rica Venturiano al anului 2011, mentioneaza Cancan.

Bote: "Ma impac cu Bianca cand vreau eu". Designerul a facut si cateva filmari pentru emisiune in Israel si s-a intors cu o multime de cadouri. "Bote nu a uitat de asistenta lui Dan Capatos, Bianca Dragusanu, careia i-a pregatit o surpriza. "I-am luat un cadou si Biancai, dar "n-am apucat sa o vad ca sa i-l dau, cand o sa ma intorc din Dubai ne vom intalni", a declarat Catalin Botezatu, citat de Click.

S-a terminat! Dupa ce a tinut in sertar doua luni actiunea de desfacere a casatoriei, sperand sa nu o foloseasca, totusi, Daniela, sotia lui Cheloo, "eminenta cenusie" a trupei Parazitii, a intentat ieri procesul de divort. Ea cere incredintarea minorului, pensie alimentara si revenirea la numele purtat anterior, cel de Niculescu. Inca din 2009, relatiile de familie dintre Cheloo, pe numele sau real Stefan Catalin Ion, si Daniela au inceput sa scartaie, iar certurile dintre ei s-au finalizat cu reclamatii la politie sau cu jigniri prin presa, scrie Cancan.