Reprezentantul Romaniei la Eurovision s-a masturbat in fata unei admiratoare. David Bryan, solistul trupei Hotel FM, castigatoarea fazei nationale a Eurovisionului, nu este deloc un baiat cuminte. Artistul a agatat pe internet o tanara din Bacau si, dupa ce i-a vazut fotografiile, a inceput sa-i faca propuneri indecente, uitand de iubita lui, care dormea in camera alaturata. Conversatiile lor fierbinti au avut si o... finalizare, David alegand sa se autosatisfaca in fata webcam-ului pornit. Englezul stabilit de trei ani in Oradea, devenit celebru dupa ce a castigat faza nationala a Eurovisionului alaturi de trupa Hotel FM, urmand sa reprezinte Romania la Dusseldorf, s-a lasat prada fanteziilor erotice intr-o conversatie purtata pe internet cu o admiratoare. G.L., o tanara de 21 de ani, din Bacau, l-a adaugat in lista de Messenger cu intentia de a afla mai multe despre artistul ei preferat. In mod surprinzator, Bryan a dat curs conversatiilor, insa, in momentul in care a vazut o fotografie cu fata, a dus dialogul la un alt nivel, sugerandu-i ca ar vrea sa aiba o relatie sexuala cu ea, scrie Cancan.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Ioana Popescu despre tentativa de viol: "Daca nu-si aduce aminte, mergem la detectorul de minciuni". "Devoratoarea de fotbalisti" a povestit in ultimul numar al revistei Star ca fundasul Stelei, argentinianul Pablo Brandan, a vrut sa o violeze. Ioana Popescu sustine ca este in stare sa mearga si la detectorul de minciuni pentru a dovedi ca nu minte. "Desi nu-mi trecea prin cap sa fiu cu el, m-am pomenit ca in toiul discutiei ma ia pe sus si ma duce in dormitor. Eu ii spuneam nu si nu, dar el nimic! M-a aruncat pe pat si a inceput sa traga violent de blugii mei. Pablo chiar voia sa ma violeze. Daca nu-si mai aduce aminte, poate vrea sa mergem la detectorul de minciuni", afirma Ioana Popescu, citata de Click.

4 vedete autohtone cu abdomen de invidiat. Poate cel mai indraznet vis al femeii: sa aiba un abdomen perfect! Iata 4vedete care lucreza din greu sa isi mentina abdomenul sculptat. Alege-o pe cea mai sexy, cu cel mai ferm abdomen! Anda Adam a fost mereu dependenta de sala de forta. Cantareata e dependenta de exercitiile fizice si exerseaza ore in sir pentru a-si mentine tonusul si abdomenul sculptat. Andreea Balan a reusit sa ajunga sa aiba o silueta de invidiat datorita dansului. Vedeta a participat la "Dansez pentru tine" si atunci a descoperit cat de mult ii place dansul si cat de bine se descurca la asta! Abdomenul perfect se datoreaza deci coregrafiilor spectaculoase, scrie Libertatea.

Blonda lui Iri, hartuita de fostul sot. Blonda care i-a sucit mintile lui Irinel Columbeanu, in jacuzzi, are mari batai de cap din cauza fostului sot, care insista sa se impace. La un an si jumatate de la divort, Flore da cu piciorul sansei de a duce din nou un trai de huzur, in Africa. Notorietatea pe care a capatat-o in urma scandalului cu Irinel i-a adus lui Flore multi pretendenti. Insa cel mai insistent s-a dovedit a fi Peter Salalidis, cel care i-a fost sot timp de trei ani si de care a divortat in august 2009. Chipesul african o "bombardeaza" pe Flore cu mesaje, atat pe telefonul mobil, cat si pe Internet, scrie Click.

Nicoleta Luciu nu mai atrage barbatii. Nicoleta Luciu ar fi trebuit sa participe weekendul trecut la o petrecere intr-un club din Brasov, unde era anuntata cap de afis. Evenimentul a fost amanat pe ultima suta de metri, cu cateva ore inainte de incepere, din cauza numarului mic de rezervari. Nicoleta Luciu, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, nu mai starneste interesul clubberilor si nu mai umple salile cum o facea in trecut. Dupa mai bine de un deceniu in care s-a aflat in topul vanzarilor realizate de revistele glossy si tot atatia ani in care a pozat in pictoriale si a participat la sute de prezentari, steaua Nicoletei da semne ca apune. Asa s-a intamplat recent intr-un club din Brasov, unde organizatorii s-au gandit sa o foloseasca pe Nicoleta ca momeala pentru a-si asigura clientela, solicitand-o pe aceasta sa participe, ca model, la o prezentare de moda. Suma a fost stabilita, partile au batut palma, insa, din nefericire, reteta succesului nu a functionat, scrie Cancan.

Daniela Crudu si-a pierdut capul si a aratat chilotii spectatorilor. Bruneta de la Capatos, Daniela Crudu, a fost asistenta magicianului Rothini intr-un numar efectuat de acesta in emisiunea "Un show pacatos". Emotionata si speriata, Daniela Crudu a fost asezata pe un scaun de magicianul Rothini, care i-a acoperit capul cu mai multe cartoane. Strigatele de disperare ale asistentei, care la un moment dat s-a ridicat de pe scaun si a vrut sa renunte, nu l-au demobilizat pe magician. Acesta a adus-o inapoi pe scaun si i-a "sectionat" gatul cu un alt carton. "Simt ceva", s-a auzit vocea Danielei, care zbatandu-se de frica a uitat ca este imbracata cu o fusta mult prea scurta pentru a se manifesta larg. "Strage picioarele ca ti se vad chilotii", a atentionat-o coprezentatorul emisiunii, scrie Click.

Adelina Pestritu si-a desenat o inima pe piept, cadou de Sf. Valentin pentru iubitul ei. Desi Adelina Pestritu sustine ca nu crede in Valentine's Day, la o prezentare de moda din Club Princess, frumoasa bruneta a defilat cu o inima pictata pe corp. Adelina Pestritu, alaturi de Daniela Crudu si alte modele cunoscute, a participat la o prezentare de moda excentrica numita "Zip Collection" by Claudia Musat, tema colectiei fiind fermoarele. Frumoasa bruneta, care a spus de mai multe ori ca nu crede in Ziua Indragostitilor, s-a gandit totusi sa-i faca o surpriza iubitului ei. "Vine Valentine's Day si am vrut sa-i arat iubitului meu cat de mult il iubesc, asa ca mi-am pictat inima lui pe mine," a declarat Adelina, citata de Libertatea.

Rita pofteste la Bumbut Jr. La 37 de ani, creatoarea de moda merge prin cluburi si se giugiuleste cu tinerei. Libera si fara obligatii dupa divortul de Nelutu Muresan, Rita face ravagii prin cluburile Capitalei, mai ceva ca pustoaicele. Designerul, in varsta de 37 de ani, s-a distrat miercuri seara in clubul Princess, unde a jinduit la baiatul lui Bumbescu si s-a giugiulit cu unul dintre prietenii acestuia. Designerul a venit impreuna cu o gasca de prieteni din care a facut parte si stilistul Marian Darta si au chefuit de mama focului pana dimineata. Divortata de trei ani de Nelutu Muresan, si mama a doua fetite, Rita profita din plin de statutul de femeie libera, scrie Click.

Andreea, ai saracit?Andreea Banica si-a scos vila de 340.000 de euro la vanzare. Superba vila din Pantelimon - Cernica pe care Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea, si-au cumparat-o cu patru ani in urma se afla la vanzare pe un site de tranzactii imobiliare. Interpreta spune insa ca nu e casa ei. "Casa mea nu e de vanzare. Probabil ca e vorba despre un alt imobil din cartierul in care locuiesc, pentru ca toate au acelasi design", ne-a declarat Andreea Banica. Ciudat e insa ca pozele care insotesc anuntul sunt facute chiar in casa interpretei, lucru dovedit de fotografiile cu sotii Banica, realizate de fotoreporterii Libertatii in urma cu un an, scrie Libertatea.