Bianca si Cristea au apelat la un "mediator". Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au discutat, joi seara, timp de doua ore, in separeul unui restaurant, conditiile unei noi impacari. Ca sa nu se certe si sa se lase cu bataie, Bianca a rugat-o pe sora ei sa o insoteasca la intalnire si sa asiste la discutiile pe care le va purta cu fostul ei iubit. La finalul cinei, "mediatorul" de ocazie a plecat cu taxiul impreuna cu fotbalistul de la U Cluj. Evenimentul mult asteptat de Adrian Cristea s-a produs joi seara, chiar in ziua in care fotbalistul s-a intors din cantonamentul de pregatire pe care l-a efectuat in Antalya. Fiind in Bucuresti, atat de aproape de fosta sa iubita, fotbalistul nu a putut rezista prea mult si, calcandu-si pe inima si pe orgoliu, a facut primul pas si a invitat-o pe Bianca la cina, scrie Click.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Roxana Ionescu: "Fara masaj la sani ajungeam ca Laptaria lui Enache". Vedeta Antenei 1 a slabit aproape 15 kilograme si marturiseste ca este extrem de mandra de masurile sale aproape perfecte. Roxana Ionescu a avut insa de patimit dupa ce s-a luptat sa aiba o talie de viespe, caci bustul ei impresionant, care a facut-o celebra, se cam lasase si avea un aspect destul de inestetic: "Un regim drastic lasa urme asupra corpului. Pentru a nu ramane cu vergeturi, am apelat la masaj anticelulitic si electrostimulari. Este normal ca si sanii sa se lase, atunci cand slabesti atat de mult. Din fericire, nu ma confrunt cu astfel de probleme, pentru ca mi-am masat sanii de trei ori pe saptamana. Daca nu faceam asta, as fi aratat acum ca Laptaria lui Enache", a declarat ea, pentru Click.

Valcan a "primit" o raceala de ziua lui. Radu Valcan si-a sarbatorit ziua de nastere prin munca pe platourile serialului "Iubire si onoare", de la Buftea, alaturi de iubita lui, Adela Popescu, care i-a facut un cadou nedorit. Radu Valcan a implinit, recent, 34 de ani, iar ziua de nastere si-a petrecut-o pe platourile de filmare de la Buftea. Alaturi i-a fost si iubita lui, Adela Popescu. Aceasta i-a facut un cadou... mai ciudat si probabil deloc dorit de vedeta. "De ziua lui Radu, i-am facut cadou o raceala superba. Cred ca de la mine a luat-o si atat de bine am petrecut ca la 9 seara, cand am ajuns acasa, am vrut doar sa ne odihnim", a declarat Adela Popescu, citata de Libertatea.

Tal: "Pe fosta amanta cred ca nu o reguleaza nimeni". Iubitul lui Gyorfi regreta ca nu si-a pus prezervativ cand a facut sex cu Sorina. George nu a scapat de reprosurile fostei sale amante, Sorina Popa Hoisler, nici macar ieri, de ziua lui de nastere. Ea vrea ca Tal (42 de ani) sa-i plateasca taxele de scolarizare, in valoare de aproximativ 1.500 de lei, ale fiului lor, Marcus (8 ani), elev la Scoala Germana din Brasov. La auzul acestei pretentii, George a luat foc. "Femeia asta nu se potoleste, spune ca o s-o parasesc pe Daniela Gyorfi dupa ce o va naste pe fiica noastra, Maria. Este ofticata ca nu am ramas cu ea si ofticata va muri. Abia astept sa se marite, caci cred ca nu o reguleaza nimeni. Cred ca si acum este domnisoara!", a rabufnit, ieri, George, citat de Click.

Ioana Popescu sare pe MM Stoica: "Ai uitat cand te holbai la mine in piscina lui Borcea". Dupa riposta violenta a lui MM Stoica la adresa Ioanei Popescu, "devoratoarea de fotbalisti" i-a amintit managerului Stelei ca au fost vremuri cand si el a tanjit odata la trupul ei. Intreg scandalul porno din vestiarul echipei din Ghencea a debutat cu inregistrarea lui Marius Ianuli, team managerul Stelei, in timp ce se masturba de zor in fata webcamului. Apoi, o alta dezvaluire bomba zguduia fosta campioana a Romaniei. Jurnalista Ioana Popescu, poreclita si "devoratoarea de fotbalisti" pentru aventurile sale erotice cu jucatori din Liga I, dezvaluia ca mijlocasul Pablo Brandan ar fi incercat sa o violeze, scrie Click.

Simona Sensual se joaca cu sani artificiali. Dupa ce s-a pozat singura topples in oglinda din baie, Simona Sensual s-a fotografiat in timp ce tinea in mana ceva moale, artificial, care costa si care este "aspirator" de barbati. Blonda s-a jucat pentru cateva momente cu "sanii" altei femei, luand unul din silicoane in mana. Sensuala a mers zilele trecute la un cabinet de chirurgie estetica, insa nu pentru a-si mari sanii, asa cum o sfatuia Andreea Tonciu atunci cand i-a spus ca are pieptul lasat, ci pentru un mic retus la ochi. Dupa ce si-a rezolvat problema, blonda a dat iama in silicoanele care se aflau in cabinet. A luat unul in mana si a inceput sa se joace cu el, insa siliconul nu a tentat-o, scrie Cancan.

Irinel, ai facut falci si burta! Irinel Columbeanu are probleme cu silueta. Aflat in depresie de cand Moni si-a luat zborul in America, cu tot cu copil, miliardarul s-a ingrasat cateva kilograme bune, a facut gusa si falcute, semn ca nu a mai dat de mult pe la sala de fitness. Irinel Columbenau resimte din plin lipsa lui Moni! Dupa ce miliardarul a calcat stramb cu blondele in jacuzzi, Moni si-a luat zborul cu tot cu micuta Irina in America, lasandu-si sotul singur-cuc in vila de la Izvorani, scrie Click.