Reprezentantul Romaniei la Eurovision, David Bryan, face sex cu iubita in fata camerei web. Dupa ce Cancan a dezvaluit in exclusivitate faptul ca David Bryan, solistul trupei care ne va reprezenta la Dusseldorf, s-a masturbat in fata unei admiratoare, i-a facut propuneri indecente si a lansat cu ea o discutie perversa pe net, apucaturile sexuale deviate ale artistului ies la iveala. Se pare ca acesta obisnuieste sa-si satisfaca partenera in fata camerei, in timp ce este privit si filmat. Episodul in care reprezentantul Romaniei la Eurovision s-a autosatisfacut in timpul unui dialog pervers cu o admiratoare nu a fost doar o intamplare generata de o explozie hormonala intr-un moment neinspirat. Se pare ca viata sexuala a cantaretului englez se desfasoara frecvent in spatiul virtual si, mai mereu, cu martori. Din filmuletul deocheat care ne-a parvenit reiese ca David Bryan si iubita lui, Costina, sunt complet lipsiti de inhibitii. Cei doi sunt filmati in timp ce fac sex si arata tot in fata unei camere web. In mod evident, actul lor este adresat celui sau celor cu care se afla in legatura, cel mai probabil, prin intermediul Messenger-ului, scrie Cancan.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Crudu a vrut sa vada "bijuteriile" stripperului. Betii, striptease si casatorii de proba! Asta a facut Daniela Crudu de Valentine's Day. Bruneta a avut parte de senzatii tari in noaptea de vineri spre sambata in clubul Bellagio din Capitala. Bruneta a fost data pe spate la propriu de un dansator musculos, care i-a oferit un numar de striptease de toata frumusetea. Dansatorul a luat-o pe sus pe asistenta lui Capatos, a trantit-o pe canapeaua din hol si a inceput sa mimeze sexul deasupra ei. Cruduta era in culmea fericirii, tipa de mama focului in calduri si, in loc sa se rusineze, l-a desfacut si la pantaloni pe dansator, pasamite pentru a-i controla chilotii de firma, scrie Click.

Bianca Rus: "Marimea nu conteaza, diametrul da! Sunt mica si jucausa!" Cantareata in varsta de 23 de ani a fost surprinsa la sala de fitness. Luata la intrebari, Bianca a povestit despre ce conteaza in materie de sex, dar si despre relatia pe care o are. Bianca Rus a declarat in cadrul emisiunii "D-Paparazzi" ca a fost curtata de un seic, de la care a pastrat un inel pe care il poarta cu mandrie. "Iubitul meu este bugetar, nu este persoana publica, lucreaza la finante. Am primit 200 de camile ca sa ma casatoresc cu un seic. Nu ca as fi o materialista, dar imi statea prea bine cu inelul asta si l-am acceptat", a vorbit Bianca despre relasia pe care o are, dar si despre propunerea primita din partea unui arab. De asemenea, cantareata a spus ca sexul tine loc de orice in viata ei si ca pana acolo, nu incearca sa impresioneze pe nimeni. "Marimea nu conteaza, diametrul da! Sunt mica si jucausa!", a concluzionat cantareata, scrie Cancan.

Adelina Pestritu: "Natalia saruta mai bine decat un barbat". Orice barbat ar vrea sa le sarute si cand colo, fetele se pupa cu foc, pe gura, intre ele. Adelina Pestritu si Natalia Mateut au oferit un adevarat show erotic zilele trecute, intr-un club din Capitala. Dupa un sarut patimas, Adelina a marturisit chiar ca prietena ei e mai priceputa decat fostii ei parteneri. Ce lovitura pentru Varciu! Prietene la catarama, Adelina Pestritu si Natalia Mateut au reusit sa incinga spiritele, zilele trecute, in clubul Princess din Capitala. Cele doua protagoniste au renutat complet la inhibitii si au oferit un adevarat show erotic pe scena. Imbracata in haine de barbat, Adelina si-a luat prietena de mana, au urcat pe podium si au inceput sa se sarute patimas, scrie Click.

Catalin Botezatu isi doreste o fetita: "Mi-ar placea sa ma plimb pe plaja cu ea, sa facem castele de nisip". Catalin Botezatu a marturisit ca inca mai are multe lucruri de implinit pana sa fie cu adevarat fericit, dar atunci cand isi va gasi partenera ideala, el isi doreste sa devina tatal unei fetite. Designerul vestimentar a spus ca nu le considera femei ideale pe Violeta sau pe Bianca, iar el inca asteapta s-o intalneasca pe femeia care il intelege, alaturi de care sa-si poata intemeia o familie. "Moda este amanta perfecta. La cele fizice am renuntat de mult. Din viata mea lipseste acea persoana care sa ma inteleaga". De asemenea, creatorul de moda a adaugat ca si-ar dori inca un copil: "Mi-ar placea sa ma plimb pe plaja cu o fetita, sa ma joc cu ea, sa facem castele din nisip asa cum imi faceau si mie parintii cand eram mai mic", scrie Libertatea.

Uite-o pe Antonia cu scame, pe parul neepilat de pe picioare! Antonia a fost surprinsa de paparazzi, neepilata pe picioare! Cantareata a sustinut un concert zilele trecute intr-unul din cluburile de fite bucurestene. Imediat dupa eveniment, Antonia a raspuns intrebarilor unui reporter, momentul fiind surprins si de paparazii emisiunii "D-Paparazzi" care au observat "acel ceva" care nu facea parte din imaginea cu care ne-a obisnuit Antonia. Frumoasa bruneta avea o scama prinsa de parul de pe picioare, scrie Cancan.

S-au amorezat Stelian Ogica si Mariana Moculescu? Weekendul trecut a fost unul foarte agitat pentru vedetele autohtone. Stelian Ogica si Mariana Moculescu au fost nedespartiti toata noaptea de vineri, cand au jurizat un concurs de miss intr-un restaurant bucurestean, iar Ovidiu Lipan Tandarica nu s-a putut dezlipi de Mariana Rosca si de Alice Martinov, nepoata lui Ilie Nastase. Stelian Ogica ne-a marturisit ca a petrecut toata noaptea cu Mariana Moculescu pentru ca aceasta l-a impresionat. "Mariana m-a impresionat cu maturitatea si cu pofta ei de viata! Maine (astazi, n.r.) ii voi cumpara o mare cutie cu bomboane de ciocolata si ii voi face un cadou de Ziua Indragostitilor. M-am simtit bine alaturi de ea si sper sa o revad cat mai curand", ne-a spus Ogica, scrie Libertatea.

Cosoi: "Dansul la bara mi-a iesit din prima". Ca danseaza bine cu o stim cu totii, insa sa aflam ca se descurca si la bara, asta da surpriza! Laura Cosoi s-a intrecut pe sine si a realizat un moment plin de senzualitate pentru State Potcovaru (Gheorghe Visu). Scena de striptease va fi difuzata azi, in "Mostenirea", iar actrita a acceptat sa ne povesteasca detalii de la filmari. "Trebuie sa recunosc ca am avut ceva emotii cand am citit in scenariu despre aceasta scena. Desi pare usor, dansul la bara este un dans complex, care iti solicita toate grupele de muschi. Pe mine m-a inspirat si mi-a iesit imediat. N-am avut nici o coregrafie. Atunci cand s-a strigat <> a trebuit sa improvizez ceva," a declarat Laura, citata de Click.