Adina Barbu gateste cu sanii la vedere. Adina Barbu sau "noua Nicoleta Luciu" a fost ademenita de Bucatarescu sa pozeze intr-un restaurant. Focoasa bruneta a fost prima vedeta invitata sa gateasca live impreuna cu Bucatarescu la restaurantul Bucurestiul Insular, unde se cultiva "gusturi rafinate din vremuri apuse" si unde, de la jumatatea lui martie, se va lansa un program de happening-uri culinare, degustari de vinuri si cooking show-uri. Adina a realizat in aceasta atmosfera un nou pictorial incediar, asa cum ne-a obisnuit deja, de aceasta data impreuna cu Cristiana Pantea. Posesoarea celor mai mari sani din show-bi, Adina a fost accesorizata de la Ralu & July, Raluca si Iulia asigurand, totodata, machiajul si hair style-ingul, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Antenistul Mihai Bendeac a incins-o pe una si a plecat cu alta! Realizatorul emisiunii "In puii mei" a avut un weekend plin. Iesit sa se distreze cu eternii lui prieteni Gabriel Cotabita si Catalin Catoiu, zis Teava, actorul a picat prada unei brunete care, dupa ce i-a dat tarcoale jumatate de seara, s-a agatat de gatul lui. Deloc impresionat, Bendeac si-a concentrat toata atentia asupra amicei ei, pe care a si convins-o sa-l insoteasca acasa. Bendeac ar putea candida la titlul de "Cel mai ravnit burlac monden al Capitalei". De cate ori iese din casa, actorul este luat cu asalt de pretendente, care de care mai hotarata sa-i intre in voie si in... pat. La fel s-a intamplat si sambata, cand antenistul a iesit cu "Teava" si Cotabita sa bea si sa danseze intr-un club din zona Floreasca, anunta Cancan.

Andreea Banica, victima hartuitorului Biancai. Andreea Banica a devenit tinta unui adolescent de 17 ani, care o bombardeaza cu telefoane si cu mesaje de dragoste. Spre surprinderea cantaretei, hartuitorul este acelasi care a facut, de curand, o pasiune si pentru Bianca Dragusanu. "M-a sunat de pe 12 telefoane pana acum. A facut rost si de numarul soacrei mele, de al lui Lucian (n. r. - sotul artistei), pana si de cel al surorii mele. Am fost socata cand am aflat ca este cel care nu o lasa in pace nici pe Bianca Dragusanu. Am incercat sa iau legatura cu ea, dar a fost imposibil. Saptamana viitoare voi merge la politie, pentru ca acest baiat nu se potoleste", a declarat Andreea, informeaza Libertatea.

Andreea Tonciu: "Vaca a facut pipi pe mine cand am muls-o!". Imbracata demn de o iesire in oras si cu geanta imitatie Hermes pe mana, vedeta a acceptat invitatia celor de la "Acces Direct" (Antena 1) de a vizita o ferma de la marginea Capitalei. Animalele nu s-au dovedit a fi chiar atat de prietenoase cu iubita lui Nicolae Mitea, care a avut parte de multe incidente neplacute in cele doua ore petrecute la ferma. Desi a fost ezitanta, in cele din urma, Andreea s-a incumetat sa incerce sa mulga o vaca si, cand ii era lumea mai draga, bovina si-a facut nevoile: "M-am apropiat de ea si a facut pipi pe mine. M-am amuzat, ce era sa mai zic? Oricum, nu am renuntat si, dupa ce fermierul mi-a aratat cum se face, am si incercat sa o mulg", ne-a spus Tonciu. Episodul cu vaca nu a fost ultimul, iar, la finalul vizitei la ferma, vedeta a raspuns inca unei provocari si a incalecat un magarus, scrie Click.

Iat-o pe Mariana Moculescu in rochie de mireasa! S-a maritat cu Stelian Ogica, in direct la Capatos! Mariana Moculescu si Stelian Ogica s-au casatorit in direct la Antena 1. Cei doi, care si-au dat seama ca se potrivesc foarte bine de doar cateva zile, au decis sa isi uneasca destinele. Nasii cuplului au fost Mara Banica si Serghei Mizil, in timp ce domnisoarele de onoare au fost cele doua asistente ale "Show-ului pacatos", Daniela Crudu si Bianca Dragusanu. Mesean a fost nelipsitul Costin Marculescu, iar ofiter al Starii Civile, Mihai Mitoseru. Ei s-au asezat la masa amenajata special si s-au infruptat din bucatele alese. "Eu vreau sa stiu daca mireasa este fata mare", a glumit Serghei Mizil. "Am fost casatorit de doua ori, dar nu am facut niciodata nunta. Sunt foarte emotionat si nici nu stiu care sunt obiceiurile", a spus Ogica. Bianca a fost cea care a prins buchetul aruncat de Moculeasca, anunta Cancan.

Andreea Spataru, 600 de euro sa le arate sanii valcenilor. Andreea accepta rar invitatiile la evenimente, caci nu doreste sa o lase singura pe fiica ei, Maria Sofia (1 an si jumatate). Cu toate acestea, vedeta nu a putut refuza invitatia la petrecerea "Playboy Energy Drink", ce a avut loc in weekend, la Ramnicu Valcea, caci i s-a facut o oferta imposibil de refuzat. Astfel, Andreea a primit frumusica suma de 600 de euro pentru a sta putin peste o ora in clubul Divino, timp in care a impartit autografe si a facut poze cu clientii. Tanara mamica a si optat pentru o rochita sexy, care i-a evidentiat sanii siliconati, spre deliciul petrecaretilor. Frumoasa blonda nu ramane niciodata in provincie atunci cand merge la evenimente, astfel ca a refuzat cazarea si imediat dupa miezul noptii s-a intors in Bucuresti, informeaza Click.