"Blondele" lui Bote sunt gravide? Bianca: "Am greturi, ma simt rau in ultima perioada" / Bote: "Violeta, gravida? Nu stiu eu d-astea!". Catalin Botezatu a spus ca Violeta este deranjata de prezenta Biancai in preajma lui si de aceea, la momentul actual, relatia lor este un pic tensionata. Bote nu a confirmat nici nu a infirmat daca Violeta este insarcinata, spunand ca nu stie exact detalii despre acest aspect. "Pe Violeta o deranjeaza prezenta Biancai in viata mea. Nu stiu daca este gravida. In ultima perioada Violeta mi-a spus ca o deranjeaza ca Bianca este inca in jurul meu. Orice femeie ar fi deranjata daca Bianca ar fi in prezenta mea", a spus Catalin Botezatu, la "Un Show pacatos". Si Bianca Dragusanu a spus ca are greturi in ultimele zile lasand loc de interpretare daca este cumva gravida sau nu. "Am greturi, ma simt rau in ultima perioada", a spus Bianca, la "Un show pacatos", scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Si-a marit si buzele ca Nicoleta Luciu! Adina Barbu, supranumita "noua Nicoleta Luciu", face tot posibilul sa semene cu vedeta originala. Asadar, dupa ce si-a pus cele mai mari silicoane din Romania, frumoasa bruneta a mai apelat la un truc estetic. Recent, ea si-a marit buzele cu acid hialuronic, asa cum a facut si actrita de la Acasa TV. Mandra de rezultat, Adina a pozat din nou goala, sedinta foto fiind realizata in restaurantul "Bucurestiul Insular", anunta Click.

Pamela Anderson intr-o rochie cu vedere la silicoane si la chilotei. Pamela Anderson a facut senzatie in cadrul unei petreceri private desfasurate in Beverly Hills. Celebra actrita a purtat o rochie neagra, extrem de scurta si, mai ales, transparenta. In ciuda varstei de 44 de ani, Pamela Anderson a demonstrat ca este intr-o conditie fizica extrem de buna, iar rochia sexy aleasa a atras toate privirile. Paparazzi si nu numai s-au delectat cu formele devenite celebre ale Pamelei, care a uitat sa poarte macar un sutien, astfel ca silicoanele ei au fost expuse cu nonsalanta. In momentul in care s-a urcat in masina, Pamelei Anderson i-au intrat chiloteii in fund, astfel ca blonda a trebuit sa isi indrepte lenjeria intima, chiar in timp ce bliturile fotografilor erau indreptate spre ea, informeaza Libertatea.

Monicai Columbeanu i-au fost schimbate parul si sprancenele. Monica Columbeanu este de nerecunoscut. Uluitoarea schimbare nu s-a produs intr-un cabinet chirurgical, ci in salonul Anastasia Beverly Hills din SUA. Sotia lui Irinel a intrat pe mainile Anastasiei Soare, "Regina Sprancenelor", care i-a creat pur si simplu o noua fata doar cu talent si experienta, scutind-o pe Moni de dureroasele injectii cu acid hialuronic, liftinguri chirurgicale sau peelinguri chimice. Stilista Dana Budeanu a scris de nenumarate ori la rubrica ei, "Verdict", din revista Ciao!, sfatuind-o sa renunte la felul in care isi poarta parul si sa se lase pe mana unui hair-stylist. Iata ca, de data aceasta, Monica a ascultat, spre binele ei, sfaturile specialistilor, scrie Cancan.

Adela se uita la Valcan cum face sex cu Madalina! Momente grele in aceasta seara pentru Adela Popescu. Actrita va urmari la Acasa TV, de la ora 20.30, o partida de sex intre iubitul ei, Radu Valcan, si frumoasa Madalina Draghici. Cei doi apar in scene fierbinti, in "Iubire si Onoare", dupa o pauza de doua luni. Incurcate sunt caile amorului intre Ilinca (Madalina Draghici) si Amir (Radu Valcan). Cei doi protagonisti ai serialului "Iubire si Onoare" (Acasa TV) ba se cearta si sufera, ba se iubesc cu patima si fac dragoste. Ei bine, in aceasta seara, vom vedea o scena de sex intre ei, filmata in Turcia, la iarba verde, exact in locul in care s-au mai iubit si asta-vara, anunta Click.

Porno-tripletele Corina, Rodica si Catalina, in ipostaze incendiare. Tripletele Corina, Rodica si Catalina, care au devenit celebre dupa ce pe internet au aparut anul trecut cateva filmulete cu ele in timpul unei sesiuni de videochat. Ulterior, tripletele au devenit un adevarat fenomen, internetul fiind plin de filmulete cu sexoasele brunete din Iasi, in diverse ipostaze. Recent, pe un alt site pentru adulti a aparut un clip video in care Corina, Rodica si Catalina se mangaie si se excita intre ele. Deoarece clipul este foarte obscen, va prezentam cateva capturi video, lasand restul la imaginatia voastra, informeaza Libertatea.

Daniela Gyorfi a nascut o fetita de nota zece si a scapat de dosar penal. Daniela Gyorfi a devenit ieri mama pentru prima oara. Venirea pe lume a micutei Maria i-a purtat noroc din plin. In aceeasi zi, politistii au propus neinceperea urmaririi penale pentru conducere fara permis auto. Daniela Gyorfi are toate motivele din lume sa radieze de fericire. Ieri dupa pranz, cantareata si-a strans in brate primul copil. Proaspata mamica a nascut o fetita, care, desi s-a grabit sa vina pe lume si cantareste doar 2,600 kilograme, a primit nota zece din partea medicilor specialisti. Starea de sanatate a micutei nu a fost singurul motiv de fericire pentru Daniela. Tot ieri, ea a fost instiintata ca politistii au propus procurorilor neinceperea urmaririi penale, dupa ce, la finele anului trecut, in urma unui control de rutina, agentii rutieri au descoperit faptul ca sofa cu permisul suspendat. Asadar, Daniela Gyorfi si-a implinit visul de a deveni mama si se poate bucura din plin de acest eveniment extraordinar din viata ei, fara teama ca va trebui sa se plimbe prin tribunale luni intregi, scrie Cancan.