Andreea Tonciu: "Mitea ma lasa sa pozez goala". Andreea Tonciu s-a dezbracat din nou. Vedeta a scapat de restrictiile impuse de Nicolae Mitea si a facut o sedinta foto incendiara, care pune barbatii pe jar si starneste invidia femeilor. Geloziile exagerate ale lui Nicolae Mitea sunt de domeniul trecutului, iar acum Andreea Tonciu se bucura de toata libertatea de care are nevoie. Bruneta merge la emisiuni si la evenimente in voie, iar zilele trecute a fost protagonista unei sedinte foto extrem de sexy. Andreea a pozat in desuuri si chiar cu formele la vedere pentru site-ul bucatarescu.ro, iar rezultatul i-a incantat privirile lui Nicky: "Gata, acum ma lasa sa pozez, nu mai avem probleme. Intelege si el ca imi doresc o cariera. Evident ca i-au placut pozele, dar el se bucura de mine in fiecare zi", ne-a declarat vedeta, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Sora Danielei Crudu a iesit la agatat. Prezenta la Constanta pentru o prezentare de moda, Daniela Crudu nu a venit singura, ci insotita de sora ei, Ana Crudu. Aceasta a profitat de ocazie ca sa iasa la agatat. Tanara speranta a familiei Crudu nu a ramas in camera de hotel alaturi de sora ei, Daniela, ci a preferat sa petreaca in clubul in care urma sa aiba o prezentare de moda. Ana a fost inconjurata mai tot timpul de diversi tineri care i-au tinut companie. I-a tolerat pana cand la masa ei a ajuns managerul clubui, Razvan Mocioi. Cei doi au trecut repede de la conversatii la atingeri tandre si, mai apoi, la imbratisari patimase. Blonda a ramas in compania managerului pana vineri dimineata, cand a plecat la hotel cu limuzina pusa la dispozitie chiar de noul sau prieten. Cei doi si-au dat intalnire si vineri seara, atunci cand Ana Crudu urma sa defileze alaturi de sora ei la o prezentare de lenjerie intima, anunta Cancan.

Uite ce sexoasa e Adelina Pestritu chiar si fara silicoane! Desi a avut oferte sa-si faca implanturi de mii de euro, Adelina Pestritu a refuzat. Prezenta de curand la o sedinta foto, fosta doamna Varciu si-a etalat formele apetisante si... 'netunate'. Desi par "lucrati", sanii Adelinei sunt cat se poate de naturali. Bruneta ne-a marturisit ca nici nu are de gand sa-si puna silicoane sau acid hialuronic, pentru ca se simte bine in pielea ei. Mai mult, Adelina ne-a martusit ca are de gand sa fie singura femeie din lume fara operatii estetice, informeaza Libertatea.

Ce sani babani are Pink! Cantareata trebuie neaparat sa investeasca ceva bani in lenjerie care s-o ajute pe durata sarcinii. Aceasta rochie nu-i face fata bustului ce atarna greu. Pink se bucura din plin de schimbarile in zona pieptului, dar rochia ei de-o vara a dat gres in a-i acoperi modestia. Artista a fost zarita zilele trecute in apropierea pontonului din Santa Monica, la o iesire cu scopuri fotografice, scrie Click.

Mai multe "vedete" autohtone adopta "efectul de turma". De cum apare un nou obiect vestimentar sau de incaltaminte, cele mai multe vedete autohtone tin mortis sa-l aiba in garderoba personala. Este cazul Adelinei Pestritu, Livia Tavaluc, Laurette sau Andreea Popescu, care au venit la acelasi eveniment purtand pantofi identici. Fie ca se incapataneaza sa nu apeleze la sfaturile unui stilist, fie ca se considera demne de a-si alcatui singure garderoba, manechinele din Romania ajung sa cada in penibil atunci cand la un eveniment sau chiar pe podium ajung sa defileze cu incaltari identice. Serile trecute, Adelina, Andreea si Livia au urcat pe podium purtand aceeasi pereche de pantofi de culoare crem, pe care si-au achizitionat-o de la un cunoscut magazin din mall. Mai grav este ca, de cand si-au cumparat incaltarile, fetele nu se mai dezlipesc de ele, ajungand astfel sa creeze o adevarata uniforma in randul manechinelor, anunta Cancan.

Irinel Columbeanu saliveaza dupa fete in cluburi! De cand traieste departe de Moni, Irinel Columbeanu vaneaza toate evenimentele mondene. Omul de afaceri a fost de curand intr-un club bucurestean, unde s-a intretinut cu mai multi prieteni. Iri s-a distrat, a baut sampanie si nu i-a scapat nimic. A fost cu ochii pe toate frumusetile feminine din jurul lui. Libertatea a scris in urma cu o saptamana ca miliardarul de la Izvorani si-a reluat iesirile mondene, mai ales pe cele care presupun prezentari de moda si fete frumoase, informeaza Libertatea.

Valcan, esti praf la desfacut sutiene! Sex-simbolul Radu Valcan a invartit femeile pe degete, atat in viata reala, cat si in telenovela si, cu toate acestea, inca mai are mici stangacii in pat. Sutienul Madalinei Draghici l-a pus grav in dificultate pe Valcan si, depasit de situatie, a cerut ajutorul partenerei pentru a-l putea desface. Scenele de sex reprezinta o provocare pana si pentru actorii cu state vechi intr-ale meseriei. Nici personajele, din telenovela "Iubire si onoare" (Acasa Tv) nu au fost ocolite de momente amuzante sau chiar penibile la filmari, ultimul care a starnit rasete in randul colegilor fiind chiar Radu Valcan. Desi femeile ii cad la picioare si ar da orice pentru o noapte fierbinte de amor cu el, iata ca si el mai are de invatat sau de exersat pentru o partida de sex de nota 10, scrie Click.