Surorile Crudu au impartit acelasi barbat. Distractie marca Daniela Crudu, intr-un club din Constanta: dupa ce a defilat pe catwalk in lenjerie transparenta, Cruduta l-a sufocat cu saruturi patimase pe managerul localului, care, marinimos, a atras-o in jocul erotic si pe Ana, sora Danielei. Daniela a defilat pe podium la prezentarea de moda de vineri seara impreuna cu sora si cu verisoara ei de la Constanta. Asistenta lui Capatos a purtat lenjerie intima neagra, in contrast cu restul manechinelor, care au defilat in lenjerie intima de un alb "inocent", potrivit Cancan.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Mircea Badea si-a scos la film top-modela. Mircea si iubita lui, Carmen Bruma, sunt ocupati pana peste cap cu munca lor in televiziune, insa tot mai gasesc timp pentru a viziona un film bun in cinematografele din mall-uri. Nu de putine ori, Mircea le-a recomandat telespectorilor emisiunii sale "In gura presei" (Antena 3), diverse productii de lung-metraj, pe care obisnuieste sa le vizioneze impreuna cu prietenii, dar si cu iubita lui, Carmen Bruma, scrie Click.

Daniela Gyorfi nu poate alapta din cauza silicoanelor. Daniela Gyorfi (41 de ani) si-a dus acasa fetita, Maria, care a venit pe lume miercurea trecuta. Vestea proasta pentru Daniela e ca nu-si poate hrani fetita din cauza implanturilor cu silicon. Interpreta spune ca acest lucru e cauzat de modul in care implanturile au fost introduse prin areola, iar asta a dus la blocarea functiilor glandei mamare. Asa se face ca Daniela a fost sfatuita sa-si hraneasca micuta cu un lapte praf, care are caracteristicile laptelui matern, scrie Libertatea.

Fundul care nu mai e "Sensual": acnee da, chilotei ba! Reportera de "investigatii" mondene de la "Un Show Pacatos" a oferit o priveliste care nu face deloc cinste supranumelui Sensual. Simona a fost prezenta in clubul Princess din Regie in interes de serviciu si, ca de obicei, a adoptat o tinuta extrem de comoda. Doar ca lejeritatea blondei a fost acum mult mai mare decat de obicei si cu siguranta ca ii va dauna grav... imaginii. Astfel, Simona a aparut in discoteca fara chilotei, iar asta a lasat la vedere "problema" din zona ei intima: cateva cosuri i-au invadat funduletul, care acum nu mai e deloc "Sensual", informeaza Cancan.

Gabi Jugaru a chemat ambulanta pentru Bianca Dragusanu. Bianca Dragusanu a ajuns la spital joi seara, cu doar cateva minute inainte sa intre in emisiune. Cel care a avut grija de asistenta lui Capatos pana la sosirea medicilor este Gabi Jugaru, invitat in acea seara la Agentul VIP. De fapt, Jugaru a fost chiar cel care a gasit-o pe Bianca intr-o stare deplorabila, cand se pregatea sa plece acasa. Spre iesire, comediantul a intalnit-o pe Dragusanu, care era la un pas de lesin, anunta Click.

Bianca, logodnica lui Cornel Pasat, a parasit locuinta coregrafului: s-au despartit inaintea nuntii. Cornel Pasat si Bianca Badoi nu mai formeaza, de cateva zile, un cuplu. Cei doi ar fi trebuit sa se casatoreasca in toamna acestui an. Cornel si Bianca s-au certat de la un lucru aparent banal: tanara l-a acuzat pe seful trupei Flamingo Boys ca-si pierde prea mult timp la sala de repetitii, impreuna cu dansatorul Cristi Ursu, venit special in tara pentru show-urile formatiei. Lucrurile au degenerat, iar Bianca si-a facut bagajele si l-a anuntat pe logodnicul ei ca pleaca din apartamentul in care locuiau, informeaza Libertatea.

Andreea Raicu: "Fetele de la tara nu vin sa caute milionari in Capitala". Cel de-al doilea sezon al show-ului va debuta in aceasta seara, de la ora 20.30. Veteranii Dana Savuica, Gina Pistol si Dan Bordeianu, dar si nou-intratii in joc, Alex Velea, Aurelian Temisan si Andrei Duban, vor cerceta zonele rurale pentru a le gasi pe cele mai frumoase fete. Dupa ce fiecare vedeta va alege cate o candidata la titlu, fetele vor porni spre Bucuresti, unde vor intra intr-un adevarat cantonament, ce va duce la transformarea lor in adevarate modele. Cea care va fi desemnata "Miss" va primi un contract cu casa de modele MRA, dar si un premiu in valoare de 10.000 de euro, scrie EVZ.

Oana Lis a mers cu bunica ei la striptease. Dupa ce i-au intruchipat pe Addamsi, pe Shrek si Fiona, pe Flinstonii din Epoca de Piatra sau pe Caesar si Cleopatra, cuplul Oana si Viorel Lis continua sa ne surprinda. Insa de aceasta data nu mai este vorba de o deghizare, ci de o cina romantica urmata de o plimbare cu limuzina si o petrecere cu totul si cu totul speciala, cu invitati speciali. In urma cu doua zile, cuplul Oana si Viorel Lis a avut parte de o cina romantica intr-un luxos restaurant situat la marginea Capitalei, alaturi de bunica Oanei, scrie Cancan.