Irina, adevaratul motiv al divortului sotilor Columbeanu? Rasturnare de situatie in cazul despartirii Monicai Columbeanu (24 de ani) de sotul ei, Irinel (52 de ani). Conform cererii de divort, aceasta solicita un sfert din veniturile sotului ei, chiar daca, initial, s-a vorbit ca doamna Columbeanu nu i-a cerut nici un ban afaceristului. In cererea adresata instantei, Monica Columbeanu solicita desfacerea casatoriei din culpa comuna, insa il indica pe Iri ca principal vinovat al acestei situatii. Mai precis, Moni considera ca grija deosebita pe care a acordat-o cresterii si educarii micutei Irina, in varsta de 4 ani, l-a deranjat pe Irinel, scrie Libertatea.

carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Banica, oripilata de motto-ul favorit al moldovencelor: "Si ni duceti la Bucuresti!". Zilele trecute, in timpul preselectiei organizate la Iasi pentru noul sezon al emisiunii "Next Diva", concurentele si-au dezgolit sanii siliconati ca sa se asigure ca vor impresiona juriul. Mai multe fete din zona Moldovei au un impuls nativ de supravietuire si un stil propriu de a reusi in viata. Au dovedit-o din nou miercuri, la castingul organizat pentru emisiunea "Next Diva", unde au luat cu asalt sala in care se organiza preselectia. Timide la inceput in fata juratilor care le testau calitatile fizice si intelectuale, acestea s-au "dezlantuit" si au scapat rapid de inhibitii dupa ce Andreea Banica le-a stimulat, scrie Cancan.

Ce fund lasat are Gina Pistol! Gina Pistol s-a umplut de respect, miercuri seara, la Princess. Fostul iepuras Playboy a fost chemat sa fie cireasa de pe torul prezentarii de moda, dar s-a dovedit a fi doar o visina putreda. La 30 de ani, Ginuta isi tot ascundea prin clise fundul lasat si celulita de camera de filmat, dar tot degeaba. Asta in timp ce langa ea se dezbracau fara nicio jena doua frumuseti din Bulgaria, una avand aceeasi varsta ca si ea. Diferenta e imensa, informeaza Click!.

Andra: "M-am ingrasat 14 kilograme! O sa nasc prin cezariana". Andra mai are cateva saptamani si il va naste pe micutul David. Viitoarea mamica este nerabdatoare si foarte fericita in acelasi timp. Sotia lui Catalin Maruta nu-si face griji pentru cele 14 kilograme acumulate in timpul sarcinii si nici pentru pielea sa si s-a decis ca va naste prin cezariana la o clinica privata, precizeaza Cancan.

Ioana Basescu sparge peste 2.000 de lei lunar pe mancare de regim. Cand ai bani, regimul nu e o corvoada. Iti consulti nutritionistul, iar in functie de ce-ti spune acesta, iti comanzi mancarea la un restaurant. Asa procedeaza, de exemplu, Ioana Basescu. Fata cea mare a presedintelui isi trimite soferul in fiecare zi sa-i cumpere mancare de la un restaurant din centrul Bucurestiului. Hrana ii este adusa in sufertase, e bio, iar meniul este atent ales dupa numarul de calorii, ca sa n-o ingrase, potrivit Libertatea.

Ce scarbos! Michelle Pfeiffer a ajuns la gunoi! Cu siguranta nu aceasta este scena favorita a actritei, care filmeaza pentru productia "New Year`s Eve". Plina de bagaje si foarte grabita, Michelle aluneca pe gheata de pe strada si aterizeaza direct intr-un morman de gunoaie de pe marginea drumului. Cel mai nou film al lui Pfeiffer are o distributie de invidiat, din care fac parte: Robert De Nito, Ashton Kutcher, Anne Hathaway, Tailor Swift, Halle Berry si multi altii, relateaza Click.

Natalia Mateut face sex oral: "Sa-l practicam de doua, trei ori pe saptamana!". Natalia Mateut nu se rusineaza si recunoaste ca practica sexul oral de foarte multe ori pe saptamana. Mai mult, bruneta crede ca nu dauneaza sanatatii, asa cum sustin oamenii de stiinta americani, si ca cine nu recunoaste ca face sex oral este ipocrit, scrie Cancan.

Adelina Pestritu se pregateste sa devina mireasa. Face ce face Adelina Pestritu si se imbraca din nou in rochie de mireasa. Frumoasa prezentatoare a fost astazi la un salon exclusivist in zona Dorobanti sa probeze rochia de mireasa pe care o va purta la o prezentare speciala. Rochia aleasa, in valoarea de 2000 euro, va fi purtata de Adelina (foto) sambata, vedeta fiind invitata sa fie Guest Star in cadrul prezentarii cu rochii de mirese Marithe care va avea loc in cadrul celui mai mare targ de nunti Expo Ideal Mariaj de la Sala Polivalenta, scrie Libertatea.